Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Zorla buyrun siz geçin ddik turu. Olacak iş değil ya. Ah Turgut ah o golleri atsan olay çoktan kopacak. Bu maçta gördük ki Oktay Delibalta bu takımda daha çok sürealmalı. Adam oyuna girdikten sonra ataklarımız sıklaştı.

Adam gibi hoca olsa biz bu takımla şampiyon oluruz.

**KaR6**

yani madem turgut 6.penaltıyı atabiliyo, 5.yi niye kaleci kullanıyo?? bu arada kocarslan penaltı atmak istemiyodu, yücel de istemiyo birbirlerini itiyolar git sen at diye, kocarslan gidip kaçırıyo.. işte özet..

GençKozluklu

Moral bozmamak gerek. Fark bile yiyebileceğimizden bahsediliyordu. AncakAntalya'yı skor olarak olmasak ta oyun olarak ezdik. Tecrübesilizk ve gol kaçırma alışkanlığı avucumuza gelen turun kaçmasına neden oldu.

İstanbul'da bizans takımlarına karşı maça gidebilme ihtimali bile güzeldi.

kuzey55

oktay,murat yıldırım,kenan,burhan süperdi tek kelimeyle..hasan bikaç kurtarışta hava toplarında ve oyuna hakimiyetinde bu sene kalemizi koruyacağını belli etti.ilk yarı aslında pozisyon da bulduk ama genelde defansif oynadık.ama bulduğumuz pozisyonları turgutun kazmalığıyla değerlendiremeyince malesef skoru değiştirmedik...2. yarı bambaşka bir takım vardı sahada koşan çok iyi pas yapan ve birçok pozisyon bulan bir takım.ama malesef atamadık.defansımız kusursuzdu nerdeyse.bütün bunlara rağmen penaltılara getirdik maçı ama malesef kaybettik.tek tesellimiz iyi oyun olmakla beraber elimizle turu verdik antalyaya...

berusa55

Maçtan az önce geldim. Takım tek kelimeyle süper oynadı. Penaltılarda elenmek talihsizlik. Ama şunu çok net söyleyebilirim ki bu çocuklara sonuna kada güvenmeli ve destek olmalıyız. Samsunspor'umuz ligde çok daha iyi yerlere gelecek buna eminim.

Pazar günü Güngören Belediyespor maçında yine tam destek stadda yerimizi alalım...

seckin55

maçtan anca geldimm...çok güzel geçti herşey..butun futbolcuları tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.hiçbiri oyundan düşmedi canla başla koştular, oynadılar..5. penaltıda disiplinli olup hasan' ın yerine turgut ömür veya hakan koçarslan' a penaltı kullandırtsa sayın hoca  belkide tur atlıcaktık..anlam veremedim yani hasan' a penaltı kullndırlımaya.

maçı kaybettık, ama çok guzel şeyler kazandık diyebiliriz.forza şimşeklerle arenanın birleşmesi daha sonra bld.evleri kale arkasındaki şirinleri sogutlu bahçelilerin birleşmesi çok guzel di ve stadı coşturdular..bundan sonrada keşke tum gruplarımız birleşse..

Genç oyuncularımıza degıncem..Öncelikle Murat Yıldırım.gerçekten müthiş..gelecek var sende..hakan koçarslan,turgut, hakan akman,oktay...hepsi cok iyiydi.Burhan' ı bi kalp içine yazmak istiyorum..sen harikasın.samsunsporda sende kendini buldun..defansımız çok iyi dikkatli, kenan  harikasın..sefayı da kadroya dahil ettiğimi çok guzel olacaktır.serkan ve sercanın eksikligini çok hissettik

120 dk oynamamıza ragmen maçtan duşmedık..kupadan elendik ama,, ilerleyen haftalar için umut oldu...

maçın dikkat çekicisi ise; antalyasporun siyahi oyuncusu idi.sahada koşması çok tuhaf.deparı felan koptuk valla stadda.hal ve hareketleri.hakan çok guzel kontrol etti onu. kısacası hepsi çok iyiydi..futbolcsundan taraftarına.güngören maçında inş 3 puan alıp yolumuza bakarız..

herkese iyi aksamlar En büyük Samsunspor...

eLLis

Maçtan şimdi geldim süper ligde oynayan geçen sene lige çıkan antalyayı eleyebilirdikte penaltılar birazda şans işi sanırım hoca hasanı kahraman yapmak istedi kurtarışından sonra ama olmadı umarım lige iyi sonuçlar alırız artık yüzümüz gülsün takım yinede fena değil bence çoğu kişi sonucun farklı olacağını yazmış ama öylede olmadı görüldüğü üzere desteğe devam.

samsunmania

Her işte bir hayır vardır. Teselli olarak algılanmasın ama kadromuz haftada iki maçı kaldıramayabilirdi. Lige iyice konsantre olmamız lazım ki korkulu rüya görmeyelim. Tabii ki kupa hem maddi hem de maneviş anlamda önemli ama ligde yapacak işlerimiz çok ve kadromuz dar. Ceyhun İnegöl maçında gördüğü kırmızı ile 3 maç ceza almış ve Samsunspor'u en kritik maçlarda yanlız bırakmıştı. Böyle düşünerek rahatlamaya çalışıyorum.

ILUVATAR

Samsunspor tek kelimeyle muhteşem oynadi.Murat yildirim, girdikten sonra Hakan akman ,Oktay delibalta,Burhan coşkun cok iyidiler.İyi mucadele ettiler.Hakan Koçarslan ön liberoda siritti ama stoperda basarılıydı.Hakan Akmani kazanmalı ve bu takıma monte edilmeli.Şanssiz bir sekilde elendik.Ama mahkum oynamadık en azindan.Bizim önceligimiz lig olmali.Artık gungoren macina odaklanmalıyız.Taraftar olarak da yerimizi almalıyız.

Her Zaman Her Yerde En Buyuk SAMSUNSPOR!!!!

HaSaNCaN

Takım süperdi, moral bozmaya gerek yok bence. nasip deilmiş adamlar resmen balına tur atladı. önümüzdeki güngören maçını alır yolumuza devam ederiz inşallah.

umuttekin55

24 September 2008, 23:37:33 #625 Son düzenlenme: 24 September 2008, 23:47:15 berusa55
ASİL MÜCADELENİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPOR'UM!!!

@Mesajın tamamını büyük harfle yazmayalım!

oguz_5528

HeR iŞte Bi HaYır WarDıR ..Elesek ii olacaktıı amaa kader işte bi maçta penaltılarla geçtik ..diğerinde elendikk,YiNE sAmsUNsPOr'luYUZ...unutunlaraa biraz olsadaa hatırlattık keşkee grplar olsaydıı,HocA zamN istiyoduu sankii bana doruu söylüyomuş gibi geldi amaa ne bilimm hocaya karşı bi güvensizliğim warr...güngörende ii takımm amaa onlarıı kesin yenmek lazımm ..MücAdele yeterr,yeneriz güngörenii..

Sadece Samsunspor

hata hata hata lan kaleciye penaltı attırılır mı adam işi top tutmak yaw, ne vardı yani 5. penaltıyı turgut atsa şimdi ne güzel seviniyorduk, kenar yönetimden 5.penaltı için hasan sen at denilince hasan birden ben mi atcam der gibi işaret yaptı ve topu kalecinin üstüne attı- gitti 125 bin dolar - ama mücadelemiz iyidi burhan'ın yanına biri daha verilirse golde atarız

guvensolmaz

Başka çaremiz mi var, desteğe devam.. Kızıyoruz sövüyoruz ama sevgini atamıyoruz.. Çaresizce destek !..

kuzey55

hakan akman bende bu takımda daha çok yer almalı.oktay bizi utandırdı helal olsun çok beğendim oyununu.murat yıldırım bütün tribün ondan bahsediyodu...bu çocukta iş var.KENAN YELEK hep söylüyorum gerçek İMPARATOR sensin...son olarak tribünlerimize birleştiklerinde ne kadar etkili olduklarını bütün satdı nasıl ateşlediklerini bir kez daha gördük bırakın şu inadı.hep beraber dar edelim şu stadı gelen takımlara...