Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 24 September 2008, 16:45:53
ilk defa bir maca bukadar heycanlaniyorum. sanki süper ligdeyiz :) insallah yeneriz antalyayi kadro güclügü önemli degil. gördügüz gibi altay beykozu zar zor 1-0 yenio.
ankaraspor zar zor 1-0 yeniyor istanbulsporu.
kac gündür dua ediyorum bu mac icin
insallah dualarim kabul olur :)
katılıyorum melih..bomba skor alanya 1:1 gençlerbirliği  :P ;) heycan hadsafada kalplerde samsunum bizi güldür bee

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 24 September 2008, 16:45:53
ilk defa bir maca bukadar heycanlaniyorum. sanki süper ligdeyiz :) insallah yeneriz antalyayi kadro güclügü önemli degil. gördügüz gibi altay beykozu zar zor 1-0 yenio.
ankaraspor zar zor 1-0 yeniyor istanbulsporu.
kac gündür dua ediyorum bu mac icin
insallah dualarim kabul olur :)

vallah bende cok hecanliyim cünkü en son 2006-2007 sezonunda diyarbakirspor macini izlemistim ondan sonra izleme sanisi bulamadim d-smart yüzünden gruplara kalirsak bi mac ligtv banko veriyor sansimimz varsa iki mac

kuzey55

maratonda izleyecek arkadaşlar hep birlikte izleyelim maçı...

HaSaNCaN

mehmet yılmaz

Eğer gelen arkadaşlar varsa biz de maratonda olacağız. Işığı gören gelsin... :)

Ayrıca gurbettekiler için yazıyorum maçı www.haberexen.com yazılı olarak verecekmiş yine.

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 September 2008, 17:39:18
ben de maratondayım arkadaşla gelıcez .. Bu sefer ragbet olmadı macı toplu ızlemek ıcın ..

bende bilgisayarın ekranındayım ;D

HaSaNCaN

seckin55

maça kaldı 2 saat..ıftardan sonra hemen maçtayız.bilet fiyatlarını bilen varmı.hiç basın biletlerden bahsetmıyo.

Kaya

atakumlueray

maç saati geldi ya mübarek yağmaya başladı.bu takımın kısmeti bu.maç saati genelde hava bozuyo :'(

berusa55

24 September 2008, 18:21:21 #190 Son düzenlenme: 24 September 2008, 18:24:01 berusa55
Maça gelecek insanı da etkiliyor bu hava... Zaten Giresun maçından sonra millet iyice staddan soğumuştur. Bir ümit insanlar, hepimiz iftardan sonra koştura koştura maça gittik ve sonuç sıfır. Bakalım bu aksamki maçtan ne kadar insanın haberi var ne kadarı gelir o da belirsiz.

Haydi Samsunspor'um ele Antalya'yı... Göster cümle aleme Samsunspor'un ölmediğini!

harbisamsunsporlu5517

maca gıdemıyorum ama dualarım samsunspor ve sızlerle olacak arkadaslar allah izniyle kazanan bız olacagız bu aksam

GurbetciFanatik

YA insallah su turu gecerizde gruplara kaliriz.
Hem maddi yönden hem de prestij icin süper olur.
Hele moral icin daha daha güzel olur , ben gurbtetden bilgisayarin karsisindayim samsundaki taraftarlaar yani size bol sans hayirli iftarlar diliyorum.

celebi

eveeeeeet maça az bir zaman kaldı hadi bakalım hayırlısı

celebi

arkadaşlar maça ilgi oldukça azmış yani şöyle söyleyeyim stadda 1000 kişi var veya yok gibi :-[