Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Evet, bu uygulamanın ilk defa olduğu 2005-06 sezonunda kaldık.

Grubumuzda Beşiktaş, Konya, İnegöl ve Sarıyer vardı. Beşiktaş'ın önünde 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider bitirdik grubu ve çeyrek finalde "kupayı düşünmüyoruz" diyen Adnan Ölmez yönetiminin sayesinde Denizli'ye 0-1 ve 1-1 ile elendik.

Kupaya katılmak demek bizim için bir taşla birden fazla kuş vurmak demek. Para, reklam, itibar, heyecan... Madem ligde hedefimiz orta sıralar, o halde kaybedecek birşeyimiz yok.

HaSaNCaN

evet şimdi hatırladım. ayrıca antalyayı yeneceğimize inanıyorum.

gozgoz yýlmaz

Gruplara kalalım, şöyle bir İstanbul takımı ile oynayalım. İçeride de olur, dışarıda da. Yenilsek bile sağlam bir deplasman yapmak lazım. Özellikle İstanbul Grubu için çok iyi bir tecrübe olur. En azından bir silkiniriz tribünde.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 September 2008, 04:06:35

Sevgili Samsunsporlular ;

Carsamba aksamı saat 8'de Antalyaspor ile oynayacagımız Türkiye Kupası eleme maçı gerçekten içimde heyecan yaratıyor ve bunu da sizlerle paylaşmak istedim ..

Samsunsporumuz şayet Antalya'yı saf dışı eder ve Türkiye Kupasına katılırsa öncelikle maddi açıdan büyük bir kazanç eder diye düşünüyorum ..Hem reklam hem de yayın gelirleriyle takımımıza hiçte azımsanmayacak bir miktar para gelecektir ..Kupada gruplara kalan her takım 120 bin dolar kazanırken, grup maçlarında her galibiyet için 100 bin, beraberlik için de 50 bin dolar para ödülü verilecek ..
İkinci kazancımız sahada olacaktır .. Yıllardır futbol severlerin unuttuğu Samsunspor kupaya katılarak yıne adından söz ettirecektir ..Hele de İstanbul büyüklerinden birisiyle hem de Samsun'da yapacağımız bir maç şehiri de havaya sokacak ve ileriki zamanlar için elensek dahi şehrin ilgisini takıma çekecektir .. Bazı kör Samsunluların bu şehirde bir futbol takımı oldugunu hatırlaması ıcın de ıyı bır şanstır Fortis Kupası ..

Taraftar gözüyle bakacak olursak süper lig takımlarıyla ve süper lig taraftarıyla karşılaşmak mesela Trabzonspor'la yeniden derbi oynamak hepımızı heyecanlandırmaz mı ?

Bu forumdan sesimizi duyuralım arkadaşlar gerekli kamuoyunu yaratalım .. Başkanımız "öncelik lig" demiş bu acıklama benı ürküttü ama Antalyasporun da kupaya fazla asılmayacagını düşünüyorum .. Gerek burda yorumlarımızla gerekse Çarşamba akşamı stadda takımımıza desteğimizi esirgemeyelim..

Lütfen bu taraftarın sesini duyun Samsunsporumuzu tekrar Türkiye'nin gözü önüne getirin ...

şu paraları kimse kimseye vermez mutlak bu maçı almalıyız eğer alırsak 125 bin dolar gruplar galibiyete 100 bin dolar beraberliğe 50 bin dolar daha ne olsun

kumkoylu ahmet

paralar gelse neolcak maalesef bu takimin icinde bu paralarin nereye gittigi bile belli degil samsunsporun dogru durust kac borcu var bunu bilen varmiki acaba ??? ::)

hedefimizde insallah kupada ligde olmasi lazim bu kafayla nereye kadar gideceksek.
her agizdan baska ses cikiyo..[yonetimler,baskanlar vs..]

Atakumlu

maca 24 saatten az bi sure kaldı gecen senelerde para para diye inleyen topcular insALLAH kupaya onem verirlerde birazda olsa ceplerine para sokarlar ama tabiki hoca nın da bu maca nasıl bi kadro ve nasıl bir onlem alcagı da cok onemli...biz taraftarlar gene her zamanki gibi yerimizi alcaz takımımıza guzel bir sekilde destegimizi vercez insALLAH onlarda bize gruplara kalma basarısını hediye etcekler...

ferahkorkut

Samsunspor, Çarşamba günü kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına hiç vakit kaybetmeden başladı. İzmir dönüşü Nuri Asan Tesisleri´nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ gözetiminde gerçekleştirilen idmana kadro dışı bırakılan Furkan, Zafer, sakatlıkları olan Gökhan, Veysel ve Turgut ile hasta olan Sercan katılmadı. Kırmızı-Beyazlı futbolcular, antrenmanda düz koşu ve kondisyon çalışmasının ardından taktik idmanı yaptı.

Beyler sakatlığı olan oyuncular arasında Antalyaya yetisemeyecek olan var mıı ?

**KaR6**

şu maçı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.. sahada olçsam 90 dk kosarmısım gibi geliyo kazanmak için şu 100 kilo halimle.. umarım ben de ki hatta bizdeki arzunun %20 si oyuncularımızda da vardır da guldururler yuzumuzu.. istiyorum ben grupları sizde isteyin ki yansısın enerjimiz sahaya yarın.. elimizden bi tek bu gelir cunku, inanmak..

Cadde55

Bu maçı ancak taraftar aldırır, başka türlü hayatta alamayız....

seckin55

24 September 2008, 00:45:44 #159 Son düzenlenme: 24 September 2008, 00:48:40 seckin55
gol atarsak tabe taraftar alır.ama gol yersek taraftar maçı da bırakıyor.örneğin; giresun maçı....

Ama şunu da eklemek isterim..her maçın havası farklıdır...futbolcular da bunun bilincindedir.. ellerinden gelenin en iyisiini yaparlar..hepsine şimdiden başarılar

HEP DESTEK TAM DESTEK........

kuzey55

ilk yarıda 3 tane gol yersen daha ne bekliyosun hala taraftardan.dua etsinler bi taşkınlık çıkmadı...

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 September 2008, 00:48:01
ilk yarıda 3 tane gol yersen daha ne bekliyosun hala taraftardan.dua etsinler bi taşkınlık çıkmadı...
ben inanıyorum ki ilk yarı 3-0 bitmiş olabilir ama 2. yarı becerıklı olsaydık biz o maçı alırdık...ama becerı ve şans bizde yoktu..10 tane net gol pozisyonuna girildi ve hepsi gozgore gore kaçtı...

Kaya

maç berabere bitecek ve uzatmalarda eleyeceğiz inşallah

kuzey55

bende rüyamdan gördüm 1-0 öne gectik arından hemen gol yedik 1-1 oldu..sonrasına vakit kalmadı sahura kalktım :9

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 September 2008, 03:16:02
bende rüyamdan gördüm 1-0 öne gectik arından hemen gol yedik 1-1 oldu..sonrasına vakit kalmadı sahura kalktım :9

yat cabuk geri, merak ettim maç sonucunu ;D