Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

Akyol

İnşallah geçeriz ve gruplara kalırız birileri tekrar hatırlamalı SAMSUN'U ve SAMSUNSPOR'UMUZU...!!!

King Of The North

Hayırlı olsun,Antalyasporu evimizde geçeriz,24 Eylülde keşke Samsunda olabilsem ama 2 günle kaçırıyorum.

Baskent_Samsunspor

Umarım turu geçer gruplarda ankara takımlarıyla eşleşiriz.Maçta ankarada olsun çok şey istedik galiba :D

yaman55

mutlaka gruplara kalmamız lazım bu takımı dahada ateşlicektir

Kaya

bu akşam giresun maçından eve gelince antalya yı gs ye karşı izledim de gerçekten moralim çok bozuldu inşallah bu umutsuzluğum maç gününe kadar geçer

furkan5534

yaa bıraq kaRDesım yaaaa gıresunden 4 yıyen antalyadan 8 yer bırak gozunu sevım kendımızı kandırmıyalım darmadagın olcaz  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Yalnızca BİZ

Antalyanın kalecisi Ömer çok formda... işimiz çok zor...

Kaya

antalya nın kalecisi ömer e kadar gidebilirsek ömer i izlemiş oluruz tabi cezası biterse

ender

fark yeriz 2 macini izledim antalyanin ve bize gore cok daha kaliteli bir takim olusturmuslar.umudum yok bu mactan.

kuzey55

furkan çocukça mesajlar yazıp durma.bi galibiyetle takımı şampiyon yapıyoruz,bi mağlubiyetle küme düşürüyoruz...giresunu yenildik die sezon boyu bütün takımlardan fark yicez yani.saçmalamayın yaa...

red_white

Clint_Eastwood

Gruplara kalmamız bir hayli zor gözüküyor... Giresun maçındaki gibi bir facia olmaz umarım...
Herşeye rağmen ftbol şansı yanımızda olur ve turu geçeriz diye dua etmekten başka yapacak bişey yok...

Sercan

Sefa orta sahamızda press yapan tek oyuncumuzda bunu giresun maçında gördük...Ayrıca Sefa Antalya maçında da yok ne yazıkki... :-\

Baskent_Samsunspor

açıkcası işimiz çok zor ne yapıp edip maçı penaltılara bırakmak en mantıklısı ama hafta içinde yapılacak operasyonlarla bi kıpırdanma olabilir ağır bi tabirle darbe lazımbeyler yoksa hezimet kaçınılmaz

celebi

penaltılara kalmadan dünkü maçtan sonra antalya bizi yener