Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

GençKozluklu

Kabus gibi sonuç. Aklım almıyor. Nasıl böyle bir skor olur. Tamam hoca kötüde bu futbolcular kendi şerefin için de mücadele eder.
Hocayı istemiyor oldukları için yatabilirler. Futbolculardan herşey beklenir.
Yazıklar olsun furbolcusuna da teknik adamınada.

harbisamsunsporlu5517

Baskent_Samsunspor

tarihi rezillik aman Allahım şu ramazan günü zehir ettiler gecemizi koca bir sezon yine sıfır

samsunum

CeLiL_55

bizimkiler geçen sezonda bu tür şeyler yaptılar hoca istemiyorlarda falandı filandı ya arkadaş futbolcuların beyni şunu almıyor Süper Lig takımı çalıştıran bir hoca iyi bi hoca Samsunspor'a G-E-L-M-E-Z.

kayacan

Böyle bir rezilliği 30 yıllık samsunsporlu olarak hiç yaşamamıştım. Kaleciyi hemen kovmaları lazım.

55.hakan

edmontdante

Bu kadarına adilik-şerefsizlik  denir.Bir takım yenilir ama sahasında giresun'dan 4 yemez.

CeLiL_55

duruma bakılırsa galiba yine düşmemek için oynicaz çok yazık bu taraftar bunu haketmiyor

tolga

maçı evde seyrediyorum bu kadar kötü bir takım olma z hoca adam değişiyor  komik çıkan turgay nereden geldiği belli değil giren veysel  şaka gibi  bundan sonra daha  bir şey söylemeye gerek yok bafra maçından sonra yazdık bazıları ban yüklendi sonuç ortada erciyes maçı herkesi kandırdı  bana göre taraftarın giydiği forma daha kutsal

TAHSİN KOSİF HESAP VERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Baskent_Samsunspor

bitti beyler bitti hayrettinde yalan oldu ama yol yakınken.........

55.hakan

bunlar söz vermiş sanki gol atmayacaklarına turgut direk dışarı vuruyor kaleiyle karşı karşıya

Baskent_Samsunspor

turgut galiba antremandan kovulup ağlamıştı bizim gençler bile bunu yapıyorsa kesin sonuç hayrettin kesinlikle istenmiyor hoca bana kalırsa fazla direnme

AllydeenleaR

satmıştır abi nie satmasın zamanında satmış ya dardanel karşıyaka maçında
hayrettin alışmıştır 2 kilo fındığa satmıştır ben beklerim...