Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

atakumlueray

arkadaşlar tekrar soruyorum.bilet fiyatları geçen haftayla aynı mı?bi değişiklik var mı?

Atakumlu

3-0 belki abartılı bi skor ama icimden gecen skor bu..

Atakumlu

eray buyuk ihtimalle aynıdır saolsunlar hic indirmiyolar bilet fiatlarını..

Sercan

hala kızı

atakumlueray

saol..bank asyada bilet fiyatları genelde kale arkası 3,maraton 5 şeklinde...nedense bizde daha fazla.normal şartlarda sorun olmaz stadın dolması açısından ama en azından ramazanda birşeyler yapılmalıydı

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 September 2008, 20:16:57
Gelecek Cumartesi günü Samsun'da iftar vaki 18,56. Maç ise 20'de. İsteyen insan cok rahat yemeğini yiyip maça gelir.

Samsunspor'umuzu iyi günde kötü günde destekleme vakti. Daha ligin başı...

aynen ben erciyes maçından daha kalabalık olacağını düşünüyorum...

harbisamsunsporlu5517

Yalnızca BİZ

Sadece Samsunspor

SamsunluReis

Baskent_Samsunspor

Zor maç olacak gibi.Kalecimiz gününde olur Zafer Serkan Sercan Ömür iyi çalışırsa 1-0 veya 2-0 kazanırız gibime geliyor.Haydi Samsunspor

mehmet yılmaz

Bu arada maç D Spor'un yanısıra son haftalarda olduğu gibi www.haberexen.com dan yine yazılı olarak yayınlanacakmış.

Bu maç için şunu söylemek lazım; üç puandan başkası yalan. Galibiyet dışında hemen hiç bir mazeret kabul edilemez. İyi oynayıp, yenilme hakkımızı Kartal'da kullandık çünkü.

Recep

kalede eray varsa 3-2
eğer eray yoksa  3-0

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 13 September 2008, 15:26:47
Bu arada maç D Spor'un yanısıra son haftalarda olduğu gibi www.haberexen.com dan yine yazılı olarak yayınlanacakmış.

Bu maç için şunu söylemek lazım; üç puandan başkası yalan. Galibiyet dışında hemen hiç bir mazeret kabul edilemez. İyi oynayıp, yenilme hakkımızı Kartal'da kullandık çünkü.
sevgili samsuni bizim yerimizede seyredersin maçı
tirbünde ne söylersen hepsinin arkasındayım
bu maçı almalıyız başka yolu yok