Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

ferahkorkut

Beyler birkac sorum olucak..Veysel defans oyuncusu değil mi?Kartal macında defans soldan sağa
Mesut-Kenan-Gökhan-Hakan kocarslan şeklindeyse Veysel nerede oynadı?Ayrıca bu hafta size göre Sefanın yerine formayı kim giyer?Tesekkürler..

mehmet yılmaz

Veysel sağ kanat oyuncusu, 4-4-2 de özellikle sağ bek oynuyor. Kartal maçında ne oynadığını izah edecek bir futbol tabiri yok herhalde. Çünkü kötü oynamış.

Basına bakarsak, Sefa'nın yerinde Ömür Ejder oynatacakmış. Ömür Ejder, Samsun'da doğru dürüst top oynamadı ki, inşallah bu sefer oynamayı becerir.

kuzey55

hakan defans değil orta saha oynadı kartal maçının çoğunluğunda.

celebi

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 12 September 2008, 07:25:34
hakanda veyselde yerler,nde iyiydiler
erayla turguta yer bulmak lazım artık yedek kulubesimi olur kale arkasımı olur bilemem

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: ferahkorkut - 11 September 2008, 18:41:19
Beyler birkac sorum olucak..Veysel defans oyuncusu değil mi?Kartal macında defans soldan sağa
Mesut-Kenan-Gökhan-Hakan kocarslan şeklindeyse Veysel nerede oynadı?Ayrıca bu hafta size göre Sefanın yerine formayı kim giyer?Tesekkürler..

Kartal-Samsun maçını izledim ve 82 numara Veysel Samsunspor'da Kartalspor karşısında sag bek mevkinde oynadı.Sol bek mevkinde ise Mesut diye yeni bir oyuncunuz vardı.Göbekte ise iki tecrübeli ve ağır stoper Kenan ve Gökhan oynadı.23 numara hakan Koçarslan ön libero olarak görev yaptı.Samsunspor sol bek mevkinde Can oynuyordu ama hocanız bence onun ile başlamayarak hata yaptı.Kartal sürekli Samsunspor'un sol tarafından akınlar yaptı.Giresunspor maçında Samsunspor'a başarılar diliyorum ve umarım 3 puan ile sahadan ayrılırsınız.

**KaR6**

maratonda yerimizi alacağız inşallah, takımda her zamanki gibi son maçımda 3 puanla yollicak beni :) hem de bol gollü bir galibiyet bekliyorum..

Atakumlu

Samsunspor-Giresunspor:
Hakem : Gökhan Güneşer
Meslek : Eğitimci 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : ADANA 

Ev Sahibi Takım   Misafir Takım Tarih Hakem Görev Organizasyon

ÇAYKUR RİZESPOR  1-0  ORDUSPOR  3 Eylül 2008 Hakem Fortis Türkiye Kupası
MALATYASPOR  0-1  KARŞIYAKA  31 Ağustos 2008 Hakem Bank Asya 1.Lig
DENİZLİSPOR  5-1  ÇAYKUR RİZESPOR  10 Mayıs 2008 Hakem Turkcell Süper Lig
BOLUSPOR  2-0  MALATYASPOR  4 Mayıs 2008 Hakem Bank Asya 1. Lig
SAKARYASPOR A.Ş.  1-2  İSTANBULSPOR(MARMARA A.Ş)  27 Nisan 2008 Hakem Bank Asya 1. Lig
FENERBAHÇE  4-1  DENİZLİSPOR  19 Nisan 2008 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
ALTAY  2-2  DİYARBAKIRSPOR  13 Nisan 2008 Hakem Bank Asya 1. Lig
HACETTEPE SPOR  0-1  KASIMPAŞA  5 Nisan 2008 Hakem Turkcell Süper Lig
GALATASARAY A.Ş.  0-0  GAZİANTEPSPOR  30 Mart 2008 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
ÇAYKUR RİZESPOR  0-0  MKE ANKARAGÜCÜ  23 Mart 2008 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig

Sercan

Alıntı yapılan: sBc-55 - 12 September 2008, 14:17:10
şundan eminmi grupların hepsi ramazan dolayısı ile az olacak!ama biz yinede gidecez ister 50 kisi olalım ister 100 kisi.DESTEĞE DEVAM

Ewet belki tv vermese gelirdi insanlar ama ben yinede en az erciyes maçı kadar dolacağını sanıyorum...

Sercan

GİRESUN'A DA GOLÜM VAR

Lig ve kupa maçlarında attığı gollerle takımının en golcü futbolcusu olan Burhan Coşkun, Giresunspor'a da gol sözü verdi.

Takımda uyum sürecinin yavaş yavaş bittiğin belirten golcü futbolcu Burhan Coşkun, "Kartalspor maçında gol attım, ancak galip gelemediğimiz için sevinemedim. Şimdi önümüzde zorlu Giresunspor maçı var. Ben kendi adıma gol sözü veriyorum. İnşallah benimde atacağım gollerle sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12064

Kaya

Alıntı yapılan: ferahkorkut - 11 September 2008, 18:41:19

hakan sağ bek değil ön libero gibi oynamış yani sefa nın yokluğunda onun mevkisinde biraz daha defansif oynamış alınan bilgilere göre

samsun155

aarkadaşlar size bi müjdem var maçı d-spor verio tv den izleyemeyenler için www.onlineligtv.com

samsun155

sitenin admınıyle konuştu myarın verilcekmiş büyük bi aksilik olmazsa ddi

Atakumlu

nası verio ole macı d-smart salak mı ki o kadar para verip te yayın hakkını alcak..isin icinde bi is vardır ama..

kuzey55

bu tür maçları veren birçok site var zaten. bud a onlardan birisi kota problemi olmayanlar izleyebilir.