Samsunspordan Transfer atağı.

Başlatan samsunsevdalısı, 29 August 2005, 11:37:47

« önceki - sonraki »

samsunsevdalısı

Transferde hareketli günler geçiren samsunspor,Brezilyanın Vasco takımında forma giyen 23 yaşındaki libero Marciel Fluminese ile Marilla takımının 22 yaşındaki forveti Rafael Maquesi Samsuna getirdi.
Brezilyalı futbolcular yöneticiler ve bir grup taraftarla beraber çiçeklerle ve tezahüratlarla karşılandı.
Bu transferlerin yanı sıra,Tunus milli takımının forveti Aliev,Ankarasporun orta saha oyuncusu Molnar ve İstanbulspordan Aytekin ile görüşmelerin sürdüğünü kısa zamanda sonuçlanacağını bildirildi.

not:
transfer başlığımız var ama ciddi ve önemli bir gelişme olduğu için buradan yazmak istedim,sonra birleştiririz.

yirmiuc

tuzlalı

Hayırlı olur inşallah. Zaten transfer kapanmak üzere. Biraz piyango olacak galiba ama inşaallah faydalı olurlar. Kaisin gönderilmesi yanlış olur. En azından yerine gelecek adamın ondan daha iyi olduğu gözlenmeden. Şu an ihtiyacımız var Kaise.

timofte

Sevindirici haberler. Samsunsporumuz hakkında önüne gelenin mazimizi yok sayıp "küme düşer" diye yorumlar yaptığı bir ortamda bence çok gerekliydi bu hamleler.
Radjenoviç'i resmi maçlarda pek şans bulamamasına rağmen iyi bir oyuncu olarak düşünüyordum. Onun için üzülürüm. Kais de fena değil, sürpriz golleri dolayısıyla gönlümüzde bir yeri var.

Bafralı

Bugünkü sabah gazetesinde Jardel'le ilgilendiğimiz yazıyodu.

cem and naz55

bende fotomaçta jardelle anlaştığımizhaberini okudum 500bin dolar gözden cıkartılmış bakalım ne olacak

baha55

slm arkadaslar..inanın okuduklarım karsısında gerçekten çok heyecanladım...jardel falan ismi gecen futbolcular.ben gerçekten çok mutlu oldum birazda millet bize imrenerek baksın..bu arada kais in yollanması bence yanlış olur..bazı önemli maçlarda tek ayakta kalan oyuncumuz kais dir bence bu hata yapılmamalı..

atakan

arkadaşlar kais in gitmesi bile telafuz edilmemeli.takımda ayağına top yakışan bilerek düşünerek oynayan bi o var.geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamayalım.zamanında ORUMA yı NGONGE yi de göndermiştik.NGONGE den haberim yok ama ORUMA fransa liginde hala top koşturuyo,hemde nası....Kaş yapalım derken göz oymasak bari

curva55

Jardel olmuştur 500 kilo.Şaka bir yana adam kaç yıldır adam gibi top oynamıyor.Onu almak için 500.000 dolar verioalrsa sonumuz  iyi olmaz.Kaisinde gönderilmesi hocanın bir ön libero istemesi yüzünden.İnşallah göndermezler.

yirmiuc

sejoe

bugünkü halk gazetesinde jardel'den vazgeçildiği yazıyor.Ayrıca brezilyalılarla her konuda anlaşılmış.Radenoviç gönderiliyormuş.Mehmet yılmazla da anlaşılmış.Sadece trabzonsporla arada ufak pürüzler varmış.ayrıca dünkü haberde marciel'in libero olduğu yazıyor.Ama internette yaptığım ufak bir araştırmaya göre göre adam libero değil önlibero olarak gözüküyor. Rafael Maques de bu sezon takımında iki gol atmış.merak edenler için linkleri veriyyorum http://esportes.terra.com.br/futebol/brasileiro2005/interna/0,,OI517104-EI4848,00.html
www.sambafoot.com/en/teams/49_Vasco_da_Gama.html
Molnarın transferinden ağır olduğu için vazgeçilmiş.İstanbulsporlu Aytekin ile de görüşmeler devam ediyormuş.

baha55

arkadaslar tam olarak kimlerle  anlastık.mehmet yılmaz işi bitmedimi..gelen yaban cıların özellikleri nelerdri. ve takımdan kimler gönderiliyor  ..bunlar hakkında geniş bilgi sahibi olan arkadaslşar varsa bizleri bilgilendirsinn. lütfenn

Amsterdamli

Marciel´in bize degil Trabzonspor ile temasta oldugu soyleniyor. Belki Brezilyalilar karistirmistir ama bilmiyorum. Romulo´yu transfer etseydik bence cok iyi olurdu. Ben Brezilyali alinmasi taraftari degilim cunku uyum saglayamiyorlar.

bengülü

kim bu brezilyalılar tanıyan varmı arkadaşlar

yirmiuc