2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

MeL_55

bu kalecı trabzonsporun kalecısı.. alt yapıdan galıba...
pek görme fırsatım olmadı. henüz hıcbırsey söyleyemeyız

CeLiL_55

keşke Malatya yerine dier takımlardan birini seçseydin be Kaptan neyse Yolun açık olsun BaşarıLaR 55

**KaR6**

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 02 September 2008, 17:09:54
keşke Malatya yerine dier takımlardan birini seçseydin be Kaptan neyse Yolun açık olsun BaşarıLaR 55

hhehe, gör mumtaz insan buyuk samsunsporlu celili :) hiç üzülmedim valla, bi arkadas demiş ya tencere yuvarlandı kapağını buldu diye, en dogru cumle o.. SamsunSporumuza hayırlı olsun..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 September 2008, 17:44:03

hhehe, gör mumtaz insan buyuk samsunsporlu celili :) hiç üzülmedim valla, bi arkadas demiş ya tencere yuvarlandı kapağını buldu diye, en dogru cumle o.. SamsunSporumuza hayırlı olsun..
Sevgili **KaR6** CeLiL Malatyaspora vefa borcunu ödemek için gittiğini söyledi adam kendini affettirmek istemiş Malatyasporda oynamak istemiş neyse giden gitti.

Kaya

ne söylesek az zaten ben hatırlamıyorum ki celil in samsunporumuzun sezon başı idmanlarına katıldığını ya da para mevzusu olmadan lig e başladığını kendisi için hayırlısı olsun bizim için de hayırlısı olsun öenmli olan SAMSUNSPOR

**KaR6**

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 02 September 2008, 17:48:58
Sevgili **KaR6** CeLiL Malatyaspora vefa borcunu ödemek için gittiğini söyledi adam kendini affettirmek istemiş Malatyasporda oynamak istemiş neyse giden gitti.

eminim para da istememiştir malatyadan borcunu ödemek için..  bize olan borcunu ödedi ya, gitsin malatyaya olan borcunu ödesin..

Sadece Samsunspor

celil malatya ile maç başına anlaşmış yani oynamadan kazanma şansı yok kaç maç oynarsa o kadar para alcak

CeLiL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 September 2008, 17:55:15

eminim para da istememiştir malatyadan borcunu ödemek için..  bize olan borcunu ödedi ya, gitsin malatyaya olan borcunu ödesin..
Arkadaşım bize olan borcunu takımı geçen sezon Ligde tutarak ödemiş oldu Başta Celil olmak üzere tabi takım halinde bu arada bazı arkadaşlarımız sevinmiş Malatyaya gittiğine benim diyeceğim son şey Düştüğümüz Sezondan sonra takım kötü oynuyorken CeLil malatyadaydı CeLiLin bize dönmesi söz konusu oldu bu sitedeki birçok kişi gelmesini istedi. umarım yine aynı şey olmaz.herkes lafının arkasında olsun bi zahmet.

**KaR6**

he yani biz sıradan takımız, kume dusmedik diye sevincekmiyiz? 15. olduk gecen sezon farkındamısın? şampiyon yaptı der gibi kumede bıraktı diyosun, hiç mi vicdanın sızlamıyo?

CurvaSudSamsunspor

aramızda tartışmayalım ya aynı takımı tutuyorsunuz habire kavga yan yana olsanız %100 kavga edersiniz

kouya devam merak ediyorum şu yeni transferleri

Atakumlu

celil_55  dikkat et celil icin kotu bi futbolcu diyen yok..bizde oynicaksa akli parada olmasın ve genclerin aklını celmesin..sonucta herkez ister AKLI BASINDA bi celil in klubunde olmasını...su anda uzuldum mu tabiki hayır cok da ii oldu gitmesi..yerine yeni celil , sercan gelio..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 September 2008, 18:01:35
he yani biz sıradan takımız, kume dusmedik diye sevincekmiyiz? 15. olduk gecen sezon farkındamısın? şampiyon yaptı der gibi kumede bıraktı diyosun, hiç mi vicdanın sızlamıyo?
Büyük takım olabiliriz bunu asla kimse inkar etmez edemez ama bizim gibi nice anadoluda büyük takımlar şimdi alt kümeleri boyladılar bulunduğumuz Ligin bile kıymetini bilmeliyiz CeLiL bizim için yapıcaklarını yaptı ve gitti artık bu senede Serkan birşeyler yapar inş.

mehmet yılmaz

02 September 2008, 18:57:36 #1767 Son düzenlenme: 02 September 2008, 19:00:17 samsuni
AlıntıS   Ad ve Soyad    Mevki / Doğum Yeri   Forma No:
1   ERAY BİRNİÇAN   Kaleci / İstanbul   1
2   CENGİZ BİÇER   Kaleci / İsviçre   98
3   HASAN SÖNMEZ   Kaleci / İnegöl   **
4   KENAN YELEK   Defans / Giresun   28
5   HAKAN KOÇARSLAN   Defans / Araklı   23
6   CAN ULUN   Defans / Samsun   21
7   VEYSEL AKSU   Defans / Turgutlu   82
8   TURGAY GÖLBAŞI   Defans / Almanya   6
9   GÖKHAN KOLOMOÇ    Defans / Trabzon   5
10   İSMAİL HACIHAFIZOĞLU   Defans / Samsun   18
11   ATALAY DEMİRBAĞ   Defans / Sinop   57
12   ZAFER ŞAKAR   Orta Saha / Akçadağ   8
13   FURKAN İLKER BASTAN   Orta Saha / Samsun   11
14   OKTAY DELİBALTA   Orta Saha / Samsun   13
15   MURAT YILDIRIM   Orta Saha / Çorum   19
16   YÜCEL ÖMÜR EJDER   Orta Saha / Ankara   25
17   SEFA AKSOY   Orta Saha / Almanya   55
18   SAMET UZUN   Orta Saha / Samsun   91
19   SERCAN TEMİZYÜREK   Orta Saha / Samsun   88
20   VOLKAN ÇEKİÇ   Orta Saha / Almanya   67
21   MESUT ÇAYTEMEL   Orta Saha / Bursa   **
22   ÇAĞATAY TEKİN    Forvet / Ankara   17
23   BURHAN COŞKUN   Forvet / Yozgat   7
24   SERKAN AYKUT   Forvet / Ankara   10
25   TURGUT DOĞAN ŞAHİN   Forvet / Tarsus   9
26   HAKAN AKMAN    Forvet / Merzifon   26

Mustafa Hoşoğlu, Tanju Çon, Cabir Başak, Ümit Yüksel, Emre Özdil, Caner Çolak ve Hüseyin Canbaz gibi genç oyuncular da bizdeler ama muhtemelen kadroda yer verilmeyecek kendilerine.

HaSaNCaN

veis

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 02 September 2008, 17:48:58

bu nasıl vefaymış be daha düne kadar icraa yolluyordu malatyaya.ama olsun işte celil efendi kendini ve kalitesini gösterdi kendisine teşekkür ederim.ayrıca malatya yönetimi şimdiden otobüs alsın yoksa celil efendi asla oynamaz orada.