2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Antalya dan Mesut Çaytemel le anlaştığımız da söyleniyor, sol kanat oyuncusu.
Antalya da olduğum için burda biraz araştırdım çok iyi genç ve hırslı bir futbolcu olduğunu söylüyorlar... Transferin doğruluğunu bilmiyorum ama Mesut hakkında msn konuşması;

Ben:
sizin sol kanat mesut nasıl ?
bize geldiği söyleniyo
Antalyaspor lu arkadaş:
Süper transfer solda iyi genç ve hırslı
Ben:
geçen sene oynuyormuydu bu adam
Antalyaspor lu arkadaş:
oynatmadı fazla ama oynayınca iyi işler yaptı

kaan

Hasan sönmez aslı varsa yeni kalecimiz kesinmi arkadaşlar.

HaSaNCaN

evet kesin görünüyo tff nin sitesindede bizim olarak görünüyo.

kaan

Alıntı yapılan: streeturk - 01 September 2008, 19:44:05
evet kesin görünüyo tff nin sitesindede bizim olarak görünüyo.
O zaman bizimdir tff yalan haber verecek hali yokya ;D

HaSaNCaN

Mesut Çaytemel ve Hasan Sönmez artık bizimdir. Bu alılan oyuncularla transfer dönemini kapattık galiba.

Tufan

kaan

jean

01 September 2008, 20:04:44 #1702 Son düzenlenme: 01 September 2008, 20:50:50 samsuni
bu kaleciyi biliyorum trabzonun kalecisyidi 3 kaleci transferi birz mantiksiz geldi bna sanki daha iyisini alabilirdik hayirli olsun isimize yarar diye dusunuyorum takim adeta gencler toplulugu oldu inslalah bu galibiyetten sonra ileriki maclairda iyi neticelerle aliriz

Kadir ÇELEBİ

Tff Sitesinde Samsunsporun bünyesinde olan futbolcularımız..

1  ATALAY DEMİRBAĞ 
  2  BURHAN COŞKUN 
  3  CABİR BAŞAK 
  4  CAN ULUN 
  5  CANER ÇOLAK 
  6  CENGİZ BİÇER 
  7  ÇAĞATAY TEKİN 
  8  EMRE ÖZDİL 
  9  ERAY BİRNİÇAN 
10 FURKAN İLKER BAŞTAN 
11 GÖKHAN KOLOMOÇ 
12 HAKAN AKMAN 
13 HAKAN VURAL KOÇASLAN 
14 HASAN SÖNMEZ 
15 HÜSEYİN CANBAZ 
16 İSMAİL HACIHAFIZOĞLU 
17 KENAN YELEK 
18 MURAT YILDIRIM 
19 MUSTAFA HOŞOĞLU 
20 OKTAY DELİBALTA 
21 SAMET UZUN 
22 SEFA AKSOY 
23 SERCAN TEMİZYÜREK 
24 SERKAN AYKUT 
25 TANJU ÇON 
26 TURGAY GÖLBAŞI 
27 TURGUT DOĞAN ŞAHİN 
28 ÜMİT YÜKSEL 
29 VEYSEL AKSU 
30 VOLKAN ÇEKİÇ   
31 YÜCEL ÖMÜR EJDER 
32 ZAFER ŞAKAR 

Toplam 32 futbolcumuz bulunmakta...

55.hakan

evet bugün sözleşme imzalanmış gözüküyor hasan la hayırlı olsun kiloluda olsa iyi bir kaleciye benziyor kaleci dediğin boylu poslu olur

Atakumlu

hasan geldiyse ii bi haber eray a gore 1.lig tecrubesi var ve daha yetenekli olduguna inanıom gidipte zaten rustuyu alcak halimiz yoktu buna sukur diyelim.

**KaR6**

hasan ın eray dan iyi ve tecrubeli oldugu su göturmez bir gercek.. hiç değilse elinden top kaçırmaz boş pozisyonda..  bu dar zamanda transfer yapılması hayırlı bir gelişme..

sadece55

1.lig için gerçekten tecrübeli ve kariyerli bir kaleci bence güzel bir transfer keşke 1-2 transfer daha yapılabilseydi devre arasında alınabilecek adamlarla lige çıkılabilirdi rahatlıkla

55.hakan

bence de eray dan iyi olduğu kesin trabzonsporda da iyi maçlar çıkarmış kendine güveni olan bir kaleci

Gaziosmanpaşalı3455

01 September 2008, 22:12:14 #1709 Son düzenlenme: 01 September 2008, 22:16:39 Gaziosmanpaþalý3455
arkadaşlar ben hasan konusunda size yardımcı olayım eşim aslen bursa iznikli bundan dolayı sık sık izniğe gideriz bu kaleci hasan da  bzim kayınpederin yan komşusu. tahminen 2 sene önce bizde muzaffer diye bi topçu vardı onunla akraba bunlar.eli mahkum mecbur iyi oynayacak. ;Dyoksa bayramda seyranda gittiğim zaman 1 kamyon dayak onu bekliyo  ;Darkadaşlar rahat olun.şopik mopiktir aslen emme iyi kalecidir.hocamız biraz bu adamın kilolarını eritebilirse iş yapar en azındasn eraydan iyidir.2sene önce görüşme fırsatım olmuştu .jiple iznik gölü kenarında fink atıyodu.dediğim gibi biraz kilo sorunu var 32 yaşında  mecbur iyi olmak zorunda eli mahkum yoksa yer zopayı oturur aşağa ;)ona çal roman havasını oynasın belki göbeği eritir diyo kayunçolar ;)