Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

beklemedeyiz ewt arkadaşlar belediyeevleri kalede maç izliycek varmı ????

teksas_55

ooooooooo samsunspor oleeeeeyyyyy samsunsporr oleeey samsunspoorr oleyyy samsunspoorr oleeeyyyyyy 

oley oley samsunspor samsunsppor oley oley samsunspor samsunspor :))

deli 55

Alıntı yapılan: veis - 30 July 2008, 12:31:14
erciyesle süperligde karşılaşdık ve maç 2-2 bitdi soguk ve karlı bir havada oynandı maç çok eminim.
Alıntı yapılan: MeL_55 - 30 July 2008, 18:25:37
evet 2-1 yenılıyorduk son dk da ceyhun atmısdı.  :D
beyler o maçı nası unutabilirimki.o maçı orada yaşamak çok önemliydi.donumuza kadar ıslanıp dönüşte otobüste yozgata kadar donla gelmiştik :).üstümüzdekileri otobüsün kaloriferinin önüne sermiştik kurusun diye.hayatımdaki en zorlu deplasman yolculuklarımdan birisi olmuştu ;)

Kafkasoglu

arkadaşlar maçı dinleyebileceğimiz bi yer varmı bu rada

Atakumlu

artık yavas yavas ewlerden cıkıp stad a dogru ilerlioz insALLAH guzel bi aksam gecirip gunu 3 puan la kapatcaz.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 31 August 2008, 15:11:29
artık yavas yavas ewlerden cıkıp stad a dogru ilerlioz insALLAH guzel bi aksam gecirip gunu 3 puan la kapatcaz.

İstanbul gurubu maçımızı seyretmek için şu saatlerde bakırkoy civarında toplanmış olması gerek  samsunda olan arkadaşlar belirli noktalarda toplanmaya başladı  herkes maça kilitlendi gerçekten çok güzel inşallah galibiyetle kapatırız  yüzümüz güler yoksa bir hafta söylenip somurtucaz..

mehmet yılmaz

Biz de birazdan ben, Kar6, Recep_55, Veis, Amsterdamli ve Kerem55 ile biraraya geleceğiz; oradan da doğru stada.
slymnbsrn, sejoe, memati55, merkez, maraton, lucapicola ve edmontdante ile de statta biraraya geleceğiz.

inşallah gönlümüze göre olur ve mutlu bir şeklide stattan ayrılıp, gelir burada yorum yazarız.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 31 August 2008, 15:56:47
Biz de birazdan ben, Kar6, Recep_55, Veis, Amsterdamli ve Kerem55 ile biraraya geleceğiz; oradan da doğru stada.
slymnbsrn, sejoe, memati55, merkez, maraton, lucapicola ve edmontdante ile de statta biraraya geleceğiz.

inşallah gönlümüze göre olur ve mutlu bir şeklide stattan ayrılıp, gelir burada yorum yazarız.

Herkese çok selamlarımı iletirsen sevinirim abi aranızda olmayı çok isterdim :( inşallah galibiyet yorumları yapıcaz burada...

seckin55

samsun155

berusa55

Tv'den izleme imkanı olanlar için hatırlatalım:

D-Smart 7.Kanal'daki Futbol Smart kanalı maçı canlı veriyor. Bilginize....

CurvaSudSamsunspor

samsun155

arkadaşlar hala tatilde gelirdim bende ama mümkün değil şuan

KocumVolkan

kaç atsak acaba 3 mü ? 4 mü ? en iyisi 5 :D haydi bende maça gidiyorum hayırlısı ve galibiyet olur umarım.....

gnc bengülü

macı futbol smart mı yoksa d-smart mı verecek