Celil çark etti!

Başlatan yaman55, 27 August 2008, 16:55:59

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Görüyorumkii hala bazı arkadaşlarımız yeni Celil yeni Serkan gibi oyuncular çıkarırız düşüncesinde ya çıksa nolucak elinde tutabilicekmisinde çıkarırız diyosun hemen hazırda başka bi takım gelicek alıcak elinden oyuncunu Celil Takımda kalsa bu sezon gene bazı arkadaşlar parada yine sorun çıkarıyor bilmem oynamıyor bilmem gençlerin aklını çeliyor gibi yorumlarda bulunucak bence Celil başka bi takımda devam etmeli Süper Ligde hala rahatlıkla iş yapar.

kaan

Sen Celil sağırmısın adam kendini bu kadar savunmaz evet bencede gençlerin aklını çeliyyor ve bu sene oynamasını istemiyorum celilin.Futbolculuğuna lafımız yok mesele takım olma.

Sadece Samsunspor

30 August 2008, 14:50:33 #17 Son düzenlenme: 30 August 2008, 15:04:00 berusa55
celil_55 bizi celil'den soğutuyorsun tamam bizde gelsin istiyoruz inş. gelir ama sadece aklında futbol olan bir celil

CeLiL_55

bende diyorumki inş Süper Ligde devam eder Kaptan..

harbisamsunsporlu5517

30 August 2008, 15:06:33 #19 Son düzenlenme: 30 August 2008, 15:13:02 berusa55
Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 30 August 2008, 14:41:28
Görüyorumkii hala bazı arkadaşlarımız yeni Celil yeni Serkan gibi oyuncular çıkarırız düşüncesinde ya çıksa nolucak elinde tutabilicekmisinde çıkarırız diyosun hemen hazırda başka bi takım gelicek alıcak elinden oyuncunu Celil Takımda kalsa bu sezon gene bazı arkadaşlar parada yine sorun çıkarıyor bilmem oynamıyor bilmem gençlerin aklını çeliyor gibi yorumlarda bulunucak bence Celil başka bi takımda devam etmeli Süper Ligde hala rahatlıkla iş yapar.
Adam olsaydı milli takım kampına gıtmemek için kavakta ınmezdı ve gelecegını bır anda yok etmezdi bu saatten sonra super lıgden hiçbir takım almaz onu idman yapmıyor aylardır

@Üsluba Dikkat edelim!

CeLiL_55

30 August 2008, 15:10:08 #20 Son düzenlenme: 30 August 2008, 15:13:27 berusa55
Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 30 August 2008, 15:06:33
Adam olsaydı milli takım kampına gıtmemek için kavakta ınmezdı ve gelecegını yok etmezdi bu saatten sonra super lıgden hiçbir takım almaz idman yapmıyor aylardır
o zaman Serkanda adam olsaydı Kayseri maçında terbiyesizlik yapıp 10 maç ceza almaz geleceğini bitirmez + Samsunsporun geleceğinide tehlikeye atmamış olurdu sanırım buda sana yeterli sevgili harbisamsunsporlu.

@Üsluba dikkat edelim!

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 30 August 2008, 15:10:08
o zaman Serkanda adam olsaydı Kayseri maçında terbiyesizlik yapıp 10 maç ceza almaz geleceğini bitirmez + Samsunsporun geleceğinide tehlikeye atmamış olurdu sanırım buda sana yeterli sevgili harbisamsunsporlu.

@Üsluba dikkat edelim!

benım serkanı savundugum yok benım kişilerle  işim olmaz beni samsunspor ilgelendırır

eLLis

Ben serkana suç bulmuyorum dayanamadı artık adam o kadar haksızlığa patladı elinde olmadan.

CeLiL_55

Gereksiz Tartışmayalım birbirimizi kırmayalım. herkes kendi düşüncesini söyler ama hakaret etmeden sadece CeLiL adam olsaydı sözü beni kızdırdı o kadar.