Celil çark etti!

Başlatan yaman55, 27 August 2008, 16:55:59

« önceki - sonraki »

yaman55

Eski Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl hakkında Cumhuriyet Savcılığı´na suç duyurusunda bulunan Celil Sağıroğlu´nun "Yanlış bilgilendirildiğim için talihsiz açıklamalarda bulundum" diyerek, Polis Merkezi ve Cumhuriyet Savcılığı´na verdiği dilekçeleri birden unutup, Başgöl´den özür dilemesi komik bulundu.Yanında eski Samsunsporlu Kasım olduğu halde Hüseyin Başgöl hakkında şikayet dilekçesini Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı´na verdikten sonra Samsun Adliyesi önünde Haber gazetesi muhabiri tarafından görüntülenen Celil Sağıroğlu, daha sonra ağır suçlamalarını sürdürmüş, hatta sesinin kayda alınmasını da istemişti.

"Tarafıma basında yanlış aksettirilen bilgi gereğince Hüseyin Başgöl hakkında talihsiz açıklamalar yaptım" diyen Celil Sağıroğlu,İlkadım Polis Merkezi ve Cumhuriyet Başsavcılığı´na içeriğinde ağır iddiaların bulunduğu şikayet dilekçesini verdiğini birdenbire unutup,gazeteciyi zan altında bırakması gülünç bulundu. Celil Sağıroğlu, borçlu olduğu Hüseyin Başgöl hakkında, "Tehdit, güveni kötüye kullanmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık, şantaj, iş ve çalışma hürriyetini ihlal" suçlarından şikayetçi olmuştu.Hüseyin Başgöl ise daha önce Celil´den alacağı bulunduğu gerekçesiyle futbolcunun evine haciz işlemi yaptırmıştı.

kaan

Bu nasıl bir adamdır isterse ronaldinho olsun kurda kuzu emanet edilmez!

yaman55

Kafkasoglu

halen bizim iyi niyetli taraftarımız bu insanlardan medet umuyor yazık.

Atakumlu

celil takıma donmek icin ozurler filan dilio ama gecen sene genclerin aklını karıstırması ayrı bi davaydı.sikayet te bi cinayet kastı yok heralde.

red_white

red beyaz başka nick bulamadınmı :)

Sadece Samsunspor

CeLiL_55

Umarım Süper Lig yada Bank Asya Takımlarından birinde oynarsın Kaptan Gitmen senin için daha iyi olur..

Sadece Samsunspor

sadece futbolu düşüneceksen gel oyna şurda ve adam gibi futbolu güzelce samsunsporunda bitir

harbisamsunsporlu5517

celıl adam gıbı oynasaydı şimdiye kadar on gökdenız ederdı

Sercan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 29 August 2008, 12:24:19
celıl adam gıbı oynasaydı şimdiye kadar on gökdenız ederdı

Aynen katılıyorum sana kardeşim Türkiyede Celil kadar top hakimiyeti olan oyuncu çok az ...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 28 August 2008, 22:38:44
Umarım Süper Lig yada Bank Asya Takımlarından birinde oynarsın Kaptan Gitmen senin için daha iyi olur..
hepımız celıle bızden super futbolunu esırgedıyı için kızıyoruz eger celıl ısteseydı samsunspor şuan çoktan super lıgdeydı 

jean

abi o kadrda degil adam istemezmi cikmamizi tek basina nasil berecerek o kadar isi

vlkn55

Bu kadroda celil hala iş yapabilir benim görüşüm.. Aga anlamıom ben bu oyunlardan, yalanlardan, dolanlardan.. Hepsi ayrı bi hikaye be.. Düşünüyomda Tümer'i, İlhan'ı, Ali Akdeniz'i Serkan'ı Celil'i.. Bu isimler uzayıpta gidiyo.. Hepsi bi Ali Cengiz oyununa girdi biri haric hepsi de aşşağı yukarı aynı kaderi paylaştılar.. Türkiye'nin en iyi futbolcuları arasında yer alacakları sırada birden dibi boyladılar.. Yazık.. Futbol böle bişey değil ki abi..

Atakumlu

celil den hala medet ummayalım bıraksın gitsin nereye gidecekse genclerimiz var sercan da yeni bi celil olma yolunda yıllarca celil die mi dolancaz.