2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: streeturk - 26 August 2008, 22:00:40
durum bence iyi. peki bafraya niye yenildik çünkü takım taktik hiç çalışmamışdı. Bu bir hafta sürekli tatrik çalıştırıyor hoca. idmanda hocamız ikide bir maçı durduruyor ve futbolcuları uyarıyordu. yani takımımız genç ama tecrübesiz. kenan resmen bir teknik tirektör gibi gençleri uyarıyordu. takımda hep hafta sonu oynancak maç konuşuluyor. Serkan Aykut formunu yakalamış gençlerde iyiydi ama takıma acilen kaleci şart. Ayrıca Gaffaru hala takımla idmana çıkıyor.
ercıyes 5 atsın ozamanda nedıyeceksın bakalım inş utanan ben olurum

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ant55 - 26 August 2008, 19:25:11
Kardeş haklısın kimsenin gönlü razı değil elbette. Ama bu takıma 2-3 oyuncu alsanda süperlige oynaması zor. İnşallah gençler form tutar belki direkt çıkarız o ayrı. Ama durumun yönetim farkında. Bırakın süper lige çıkmanın en büyük adayıyız demeyi "çıkma" kelimesi geçse bile başarılı olamazsak yönetime baskılar başlar yine. Baksanıza 2 ay öncesini unutup transferleri beğenmemeye başladık şimdiden.

5-6 sene önce ekonomik durumun farkında olan İsmail Uyanık süper lig haklarını 15 milyon $ a satabiliriz dediğinde şehir ayaklanmıştı. Ya başkan sen nasıl satarsın, SEN KİMSİN Kİ BİZİ KÜME DÜŞÜRÜYORSUN diye. Ama bir kişide çıkıp demedi ki neden satıyorsun başkan para var mı, pul var mı bu takımı nasıl idare ediyorsun diye.

Şimdide durum bu örnekten farksız değil. Herkes çıkmaya oynayalım transfer yapalım diyor ama kimse de kalkıp BAŞKAN SEN BU KADAR BORCUN ALTINDAN NASIL KALKACAKSIN KULÜBÜ NASIL İDARE EDECEKSİN diye sormuyor.

Terazinin bir kefesinde kilolarca demir varken diğer kefesine ne kadar pamuk doldurup dengelemeye çalışsan boş. Önce demirleri azaltıp eritmek sonrada dengelemeye çalışmak lazım.

Yine yazdıklarım okunduğunda süper lige çıkmayalım önce borç ödeyelim diye bir sonuç çıkacak belki ama tam olarak öyle değil,

Önce ekonomimizi düzeltelim, gençlerimiz ve maliyeti düşük oyuncularla gidebildiğimiz kadar gidelim. Nedendir bilinmez, yaş ortalaması 21 olan bu takıma son 2 seneden daha çok güveniyorum. Başlarda tökezlesede inanıyorum ki daha iyi işler yapacak bu takım...

Zaten ilk yarı sonunda iyi bir yerde bitirirsek Turgut Tüfenk in birkaç sağlam transfer sözüde var

Aynı fikirdeyim, özellikle de "2 ay öncesini unuttuk..." kısmına dair...

Sol Açık

Ayrıca bazı gençleri kiralamak meselesi de çok doğru bence. 30 civarında oyuncu var ve yeni transfer bekleniyor. Bu genç çocukların sene boyu turşusunu kuracağımıza bir yerlerde oynamasında bence fayda var...

Tabi takımın takviyeye ihtiyacı olduğu gerçeği ayrı...  ;)

Sercan

Arkadaşlar Gaffuru santraformuş dün canlı yayında Hayrettn hoca bikaç yönünü daha görmek istiyorum sonra karar vercem dedi ama galiba takımda kalcak..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 August 2008, 23:05:30
Arkadaşlar Gaffuru santraformuş dün canlı yayında Hayrettn hoca bikaç yönünü daha görmek istiyorum sonra karar vercem dedi ama galiba takımda kalcak..

keşke kalsa kardeşim evet forvet olduğunu biliyordum

pitbul055

27 August 2008, 09:48:19 #1565 Son düzenlenme: 27 August 2008, 11:57:06 pitbul055
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 August 2008, 23:05:30
bu hoca adamı deli eder.madem gaffurunun birkaç yönünü deniyecek işe yaramaz adamların hanki yönünü gördüde aldı.açılışda gördüğüm burhan,kaleci ve son alınan oktay delibalta gözümün önüne geliyorda deli oluyorum..kardeşim işi bilmeyen 2 adamın yapdıkları yanlış transferlerle koskaca samsunsporu ne hala düşürüyorlar.

cezayir55

ARKADASLAR MERHABA BEN BU SITEYE YENI UYE OLDUM BAN TRANSFERLERDEN HABER VERIR MISINIZ

kaan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 27 August 2008, 11:41:12
ARKADASLAR MERHABA BEN BU SITEYE YENI UYE OLDUM BAN TRANSFERLERDEN HABER VERIR MISINIZ
Volkan çekiç konyaspor cağatay tekin oftaş eray birniçan konyaspor burhan çoşkun erciyesspor murat yıldırım ajax gaffuru tam belli değil deneniyor unuttuğum varmı bilmiyorum

AntZ

27 August 2008, 11:55:04 #1568 Son düzenlenme: 27 August 2008, 12:03:06 Ant55
Alıntı yapılan: kaan - 27 August 2008, 11:50:48
Volkan çekiç konyaspor cağatay tekin oftaş eray birniçan konyaspor burhan çoşkun erciyesspor murat yıldırım ajax gaffuru tam belli değil deneniyor unuttuğum varmı bilmiyorum

+
Cengiz Biçer - Lichtenstein Ümit Milli Kalecisi
Veysel Aksu - Sağ Bek (G.Antep B.B)
Gökhan Kolomoç - Stoper (Ordu)
Oktay Delibalta - orta saha (Alibeyköy)

KocumVolkan

Cengiz Biçer Linchteinstain Ümit Milli Kalecisi ise yabancı futbolcumu sayılıyor ? yani yabancı kontenjanımızın 1 ini Cengiz lemi kullandık...

AntZ

27 August 2008, 12:01:37 #1570 Son düzenlenme: 27 August 2008, 12:03:18 Ant55
Alıntı yapılan: KocumVolkan - 27 August 2008, 11:59:37
Cengiz Biçer Linchteinstain Ümit Milli Kalecisi ise yabancı futbolcumu sayılıyor ? yani yabancı kontenjanımızın 1 ini Cengiz lemi kullandık...

Hayır. Çifte vatandaş oluyor, hem Türk hem de Lichtenstein vatandaşı

cezayir55

arkadaslar ben afrikanin cezayir ulkesinde yasayan bir samsunluyum aykut kocaman iki ay eveel buraya geldi cezayirle  liberyanin macini izledi  theo weeks adinda 18 yasinda bir oyuncu aldi orta sahada oynuyor kisacasi arstirinca iyi yabanci bulunuyor

Sercan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 27 August 2008, 12:16:16
arkadaslar ben afrikanin cezayir ulkesinde yasayan bir samsunluyum aykut kocaman iki ay eveel buraya geldi cezayirle  liberyanin macini izledi  theo weeks adinda 18 yasinda bir oyuncu aldi orta sahada oynuyor kisacasi arstirinca iyi yabanci bulunuyor

Boşver bizim hocamız kolay kolay adam beğenmiyo zaten....

cezayir55

ama denemeyle iyi adam kolay kolay bulunmaz samsunspor tarihinde belki 400 500 adm denenmistir   kac tanesi alinmistir cok az belkide hic
zaten kaliteli oyuncu denemeyi kabul etmez

AntZ

cezayir55 kardeş hoşgeldin öncelikle.
Bizim hoca da Salifu ve bir Ganalı daha beğenmiş ama pahalı geldiği için alamamışlar (En fazla 400-500 bin $ dır ama o bile şu durumda pahalı geliyor), Arvrupa kulüplerine gitmişler. Afrika da işi öğrendi artık, kendi içlerinde menajerlik sistemleri geliştirdiler, ya da çoğunda Avrupa lı menajerler sivrilen oyuncuları bünyesine alıyor. Açıkçası Ankaraspor'un da Weeks e vereceği minimum miktar 7-800 bin $ dır diye tahmin ediyorum. Aykut Hoca değil bizimkiler görse ve beğense birşey değişmezdi yani. Ancak menajerlerin getirdiği kimsenin gözüne giremeyen oyuncuları deniyoruz acaba içlerinden çıkarmı diye