2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: tuqberk - 25 August 2008, 19:24:43
Zafer Özgültekin Samsun'a gelmiş ama anlaşamamış ve geri dönmüş.

baska bırsey beklemıyordum zaten

Sadece Samsunspor

ya şu kemal akbaba vardı ya bizde onu geri alsak. en azından sağdan bindirmeler yapar gol atar. bide şimdi tvde spor55i izledim atilla abi 2-3 futbolcu önermiş yönetime ama hepsine onlardan bişe olmaz denmiş. yönetim aldıkları oyunculara baksın oktay delibalta bu ne yaa o kadar oyuncuyu geri yolladın işe yaramaz bunlar diye aldığın adama bak

Gaziosmanpaşalı3455

spor55 programı varmı arkadaşlar işten yeni geldim bilgi verirseniz sevinirim.bide şuan yayında başka bişi var canlı yayında bilgi pls

Sercan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 25 August 2008, 22:08:03
spor55 programı varmı arkadaşlar işten yeni geldim bilgi verirseniz sevinirim.bide şuan yayında başka bişi var canlı yayında bilgi pls

bitti galiba şu an başka bişey var

Gaziosmanpaşalı3455

25 August 2008, 22:13:31 #1519 Son düzenlenme: 25 August 2008, 22:17:26 Gaziosmanpaþalý3455
kanal 55 te program yokmuydu arkadaşlar

bengülü

akşam kanal 55 spor programında sayın atilla cebeci kaleci zaferle anlaşıldığını söyledi doğrumudur bilmiyorum  haber doğruysa hayırlısı olsun

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: bengülü - 25 August 2008, 22:39:31
akşam kanal 55 spor programında sayın atilla cebeci kaleci zaferle anlaşıldığını söyledi doğrumudur bilmiyorum  haber doğruysa hayırlısı olsun

samsun'a geldi ama anlaşamadan geri döndü diye biliyorum yarın çıkar gazetelere

mehmet yılmaz

Öğle saatlerinde Zafer ile anlaşılamadığını ve geri döneceğini öğrenmiştik. Şimdi ise Atilla Cebeci'den rivayetle anlaşıldığını duyduk. İnşallah anlaşılmıştır, çünkü konu iyice anlaşılmamaya başlamıştı. :) Anlaşıldı mı beyler?

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 August 2008, 22:43:49
Öğle saatlerinde Zafer ile anlaşılamadığını ve geri döneceğini öğrenmiştik. Şimdi ise Atilla Cebeci'den rivayetle anlaşıldığını duyduk. İnşallah anlaşılmıştır, çünkü konu iyice anlaşılmamaya başlamıştı. :) Anlaşıldı mı beyler?

iyice anlaşılmaz bi hal aldı bu konu anlaştılarmı anlaşamadılarmı anlayamadm ben ya anlayan var mı??:):)

beşnumara

mehmet yılmaz

anlaşan anlaşmıştır da anlaşılıp anlaşılmadığı aramızda pek anlaşılmadı sanırım. şimdi anlaşıldı mı peki?

yok mu kimsede zafer'in cebi, arayıp sorun daa...

anlaştınız mı? anlaştıysanız, sabah niye anlaşamamıştınız? sizin yüzünüzden sitedeki başlık anlaşılmaz bir hal aldı diye...

özetle, inşallah anlaşmışlardır, yoksa bu Eray'ın kovalığı rakipler tarafından anlaşılırsa işimiz yaş olur.

beşnumara

abi kovalar bizde tamir ediliyo nedense geçen sene ercüment nasıldı tam bir bombaydı yaa.ama ilhan cavcav bırakmıyo şimdi.ne yapıp ne edip tecrübeli bi kaleci bulmak lazım yaaa zaten kadro iyi değil

Kadir ÇELEBİ

Benim anlamadığım tek birşey var oda takımın nasıl bir futbol oynayacağı sezon sonu nerede olacağımız.. Teknik patronumuz Hayrettim Gümüşdağ'a soralım bakalım nasıl bir yanıt alacağız... rakiplerimiz favori ama bizde iyi bir takımızmı diyecek acaba...

Sercan

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 25 August 2008, 22:53:13
abi kovalar bizde tamir ediliyo nedense geçen sene ercüment nasıldı tam bir bombaydı yaa.ama ilhan cavcav bırakmıyo şimdi.ne yapıp ne edip tecrübeli bi kaleci bulmak lazım yaaa zaten kadro iyi değil

anlaştılarsa neden anlaştıklarını anlaşılır bi dilde açıklamıyolar.Spor55 de atilla cebeci anlışıldı demiş ama bence tam olarak anlaşma yok anlaşılan:):)

ozkan17

Alıntı yapılan: samsuni - 25 August 2008, 22:50:25
anlaşan anlaşmıştır da anlaşılıp anlaşılmadığı aramızda pek anlaşılmadı sanırım. şimdi anlaşıldı mı peki?

yok mu kimsede zafer'in cebi, arayıp sorun daa...

anlaştınız mı? anlaştıysanız, sabah niye anlaşamamıştınız? sizin yüzünüzden sitedeki başlık anlaşılmaz bir hal aldı diye...

özetle, inşallah anlaşmışlardır, yoksa bu Eray'ın kovalığı rakipler tarafından anlaşılırsa işimiz yaş olur.

;D