2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ant55 - 23 August 2008, 13:32:12
Kusura bakmayın bende sağlam kaynak olmadan verilen transfer haberlerinden bıktım ama bunuda yazamadan geçemicem

20 yaşında Kamerunlu bir futbolcunun kulüpte olduğu, olimpiyatlardan direkt Samsun'a geldiği ve referanslarının iyi olduğu söyleniyor

(Ajansspor Yorumları)

bence yalandır ya olimpiyatta oynayan adam bize gelir mi dolu takım vardır onun peşinde

AntZ

KocumVolkan

elin kamarunlusu çine gidiyor... orda olimpiyatlarda maç üstüne maç yapıyor.. dönüştede Türkiyeye ugrayıp bir kaç gün deneniyor... :D :D bu adamdan verim alamayız biz 3 farklı iklim 3 farklı futbol :D Hocamızın tutumlarıda ortada çıkarır bakar oynuyamıyor bundan birşey olmaz der yollar :D (acıkcası adamın samsuna ugrayacagını bile düşünmüyorum)

Sercan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 August 2008, 13:43:58
elin kamarunlusu çine gidiyor... orda olimpiyatlarda maç üstüne maç yapıyor.. dönüştede Türkiyeye ugrayıp bir kaç gün deneniyor... :D :D bu adamdan verim alamayız biz 3 farklı iklim 3 farklı futbol :D Hocamızın tutumlarıda ortada çıkarır bakar oynuyamıyor bundan birşey olmaz der yollar :D (acıkcası adamın samsuna ugrayacagını bile düşünmüyorum)

Belki Elvan aracılığıyla anlaşmışlardır:):)

mehmet yılmaz

Kamerunlu bir oyuncu dün gece gelmiş ve şu an tesislerde dinleniyormuş. Hadise doğru yani...

Ama ismini, mevkiini ve Olimpiyatlardan gelip gelmediğini henüz öğrenemedim.

Kamerun'un Olimpik kadrosu şurada var. Çeyrek finalde Brezliya'ya elendiler.

http://en.wikipedia.org/wiki/Football_at_the_2008_Summer_Olympics_-_Men%27s_team_squads#.C2.A0Cameroon

AntZ

23 August 2008, 14:11:25 #1460 Son düzenlenme: 23 August 2008, 14:23:50 Ant55
En azından dinlenmesi güzel direkt denenmek için maça çıkmamış :D

Samsuni abi verdiğin listede kaleciler hariç büyük Avrupa kulüplerinde oynamayan futbolcular bunlar, bence büyük olasılıkla bunlardan biri

Marc Mboua 21 forvet, (Cambuur, Hollanda)
   Paul Rolland Bebey Kingué 21 defans, (Les Astres, Kamerun)
   Alexis Enam 21 defans, (Club Africain, Tunus)

Birde Ankaragücü nden Bebbe var arada Ankaragücü de büyük Avrupa kulübü diye kaynadı :)

gozgoz yýlmaz

Kamerun'un kadrosuna baktım da, oynadıkları takımlar itibarıyla oradan bize gelebilecek sadece birkaç oyuncu var diye düşünüyorum.

Kaleciler Tgnyeb ve Mayebi ile
savunmacılar Kingue, Enam, Bondoa...

Diğerleri sağlam takımlarda ve liglerde oynuyorlar.

Hoş, Hayrettin Hoca bazılarını kolay kolay beğenmezken bazılarını havada kapıyor.

Çağatay'ın topla çekilmiş bir fotoğrafını görebilen var mı?

AntZ

Gozgoz Yilmaz kardeşim aynı şeyleri aynı anda düşünmüşüz galiba :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 23 August 2008, 14:24:53
Kamerun'un kadrosuna baktım da, oynadıkları takımlar itibarıyla oradan bize gelebilecek sadece birkaç oyuncu var diye düşünüyorum.

Kaleciler Tgnyeb ve Mayebi ile
savunmacılar Kingue, Enam, Bondoa...

Diğerleri sağlam takımlarda ve liglerde oynuyorlar.

Hoş, Hayrettin Hoca bazılarını kolay kolay beğenmezken bazılarını havada kapıyor.

Çağatay'ın topla çekilmiş bir fotoğrafını görebilen var mı?

;D ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana ne olcak bu adam

mehmet yılmaz

Bugün şehir turuna gidince ayrıntılarını sorarız artık, kimmiş, neymiş? Yanında başka birisi daha gelecek miymiş?

Ayrıca Ant55 ve Gozgoz'a katılıyorum; o kadrodan böyle bir sonuç çıkıyor ve maalesef bizim hem kaleciye hem savunmaya hem orta sahaya hem de forvete adam ihtiyacımız var.

nomak55

23 August 2008, 14:29:36 #1465 Son düzenlenme: 23 August 2008, 14:32:02 nomak55
hakkaten harika bi detay yakalamışssın bende görmedim kutlarım seni..
ayrıca yabancı alacaksan arjantinli olacak abicim ya adamlar hem gney amerikalı hem italyalı cogunun dede tarafından italyan oldugunu bilen cok zaten adamlar saplam futbolcu cıkartıyorlar altay buldu bi tane bile bizimkilerde izleme komitesi olmadııı için anca deneriz başka bi halta yaramazlar.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: tuqberk - 23 August 2008, 14:26:39

;D ;D ;D ;D ;D ;D şaka bi yana ne olcak bu adam

İşte orada iki top sürdü ve yine sakatlığı nüksetti. Yanlış anlaşılmasın, ben Çağatay'ın çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum ama müzmin sakat gibi duruyor. İnşallah iyileşir ve gollerini sıralar ama sezon açılacak yok ortada.

AntZ

Öyle bir futbolcu almışızki topla resmini yakalamak bomba haber oluyor :D

AntZ

Alıntı yapılan: nomak55 - 23 August 2008, 14:29:36
hakkaten harika bi detay yakalamışssın bende görmedim kutlarım seni..
ayrıca yabancı alacaksan arjantinli olacak abicim ya adamlar hem gney amerikalı hem italyalı cogunun dede tarafından italyan oldugunu bilen cok zaten adamlar saplam futbolcu cıkartıyorlar altay buldu bi tane bile bizimkilerde izleme komitesi olmadııı için anca deneriz başka bi halta yaramazlar.

Doğru söylüyorsun da izleme komitemiz yok, taa arjantinlerden futbolcu almaktan bahsediyoruz. İyisini bulacak adam lazım önce, önce iyi bir yapılnma içine girsek, güzel bir komite kursak en iyi transferimiz izleme komitesi olur o zaman :) Sonra Allah muhafaza Nartallo gibi çıkar başımıza kalır :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 23 August 2008, 14:35:10
Öyle bir futbolcu almışızki topla resmini yakalamak bomba haber oluyor :D

Acaba fotomontaj mı? :)

Çağatay, ASAŞ formasıyla 2. Lig B'de şampiyon oldukları sezon takımın en iyisiydi. Gökhan Gönül, Giray, İlhan gibi isimlere rağmen üstelik. Ancak Lig A döneminde sakatlık geçirmeye başladı ve bir türlü form tutamadı. Kaliteli bir kumaş olduğu su götürmez ama oynayabilirse...

Bir sporcu için sakatlık iğrençi bir durumdur, eminim en çok o oynamak istiyordur.