2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Mehmet Ayaz eski takımı Boluspor'a geri dönmüş. Burak Akdiş boşta aslında bize böyle bir futbolcu lazım.

AntZ

16 August 2008, 06:44:15 #1306 Son düzenlenme: 16 August 2008, 06:45:50 Ant55
Şimdi sanki bunları alıyormuşuzda yorum yapıyormuşum gibi olacak gündemde bile yokken ama bu takıma yararlı olup olmayacakları konusunda yorum yapmak istiyorum :) Adı üstünde yorum :)

Burak Akdiş i açıkçası beğenmiyorum, gençken umut vaadeden bir oyuncuydu ama 31 yaşına geldi bir çıkış yakalayamadı.

Yaşlı olduktan sonra Serkan var zaten bizde demek isterdim ama Serkan a pek belli olmuyor :) Bir zamanlar beğenmeyip gönderdiğimiz Taner ler, Coşkun lar Lig a da takır takır gol atarken bizim kral, krallar gibi sefa sürüyor :(

Ama açıkçası Burhan ı bile Burak Akdiş e tercih ederim. En azından çalışkan ve azimli.

Aksine Mehmet Ayaz da tam bizim orta sahaya ilaç olacak bir isim. Tuğberk kardeşim Boluspor a döndü demiş ama bildiğim kadarıyla dönmedi. Boluspor da oynamak istediğini söylemiş. Başkanları Boluspor a bir daha dönemeyeceğini söylemişti oda MALatya ya imza atmıştı.

Bu arada Samsunspor la adı geçen Abdulaziz Solmaz Trabzon altyapısından Pazarspor a gitmiş bu sene birçok kulüp talip olmasına karşın Trabzonspor a geri dönmüş.

Abdulaziz Solmaz 20 yaşında ve 5 kez milli olmuş

ÖZEL MAÇ   İTALYA    2-0     TÜRKİYE   29.03.2006   U-18 Milli
ÖZEL MAÇ   TÜRKİYE   1-0    İNGİLTERE   15.11.2005   U-18 Milli
FALKENBERG TURNUVASI   İSVEÇ   0-2    TÜRKİYE   23.07.2005   U-17 Milli
FALKENBERG TURNUVASI   NORVEÇ   2-2    TÜRKİYE   21.07.2005   U-17 Milli
FALKENBERG TURNUVASI   TÜRKİYE   1-3    İZLANDA   19.07.2005   U-17 Milli

Alırsak büyük ihtimalle kiralık gelir Trabzon satmaz diye düşünüyorum

http://trabzonspor.org.tr/haber_detay.asp?HaberID=39070

Sadece Samsunspor

Burak Akdiş Diyarbakır ile sözleşme imzalamış.

eLLis

Yahu işe bak adam diyara gitti şöyle adamları kapamıyoruz o karışıklığa rağmen alıyorlar bu diyarı anlamadım iyice lkıl oluyorum demekki para var

celebi

ya gerçekten bu diyarbakır kayyumdan döner cezadan döner castan döner puan silinmeden döner. ve yine yapıyorlar transferler

Sadece Samsunspor

Denenmede olan Psvli kaleci Cengiz ve Bordeaux'un b takımından gelen Mandanda ile sözleşme imzalanacakmış. 4 kaleci oldu. Kaleci yerine son vuruşları iyi olan bir forvet lazım ve birde savaşan orta saha oyuncusu lazım.

maviay55

AlıntıSamsunspor'da transfer edilen futbolcular bugün resmi imzayı atacaklar. İmza töreni Isparta Davraz kampında gerçekleştirilecek

Başkan Köktaş, dün akşak uçağıyla Samsunspor Isparta Davraz kampına gitti. Kayseri Erciyesspor'dan Burhan ve Çağatay, Galatasaray'dan Volkan Çekiç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Veysel, Konyaspor'dan kaleci Eray'ı ile Orduspor'dan Gökhan Kolomoç'ı, kaleci Cengiz ve Mandanda'yı transfer eden Kırmızı- Beyazlılar bugün Isparta DAvraz kampında bu futbolcular ile resmi sözleşme imzalayacak. Başkan Köktaş, imza töreninin ardından Ankara'ya geçecek.

kaynak:halkgazetesi

qel başkanım ank da karşılayalım seni..  ;) adres ver yeter  :P

oguz_5528

jean

bence cengize gerek yoktu 4 kalecimiz var mustafa en azindan 3. kaleci konumunda kalmaliydi diye dusunuyorum bakalim kalece kim gececek

oguz_5528

mustafanın kiralık gönderilmesi lazım pişmelii bir yerde...ayrıca Murat Yıldırım transferi hakkında bilgisi olan war mıı???bana göre kesin kalacak ama bellide olmaz....

Cagdas Ünver

GÜNCELLEME YAPTIM

KADRODA'KI FUTBOLCULARIMIZ

Kaleciler
ERAY BİRNİÇAN
MUSTAFA HOŞOĞLU   
CENGIZ
MANDANDA

Defans
KENAN YELEK
CAN ULUN
GÖKHAN KOLOMOÇ
VEYSEL AKSU
HAKAN V.KOÇARSLAN
SERKAN  EYÜPOĞLU

Orta Saha
SEFA AKSOY   
SERCAN TEMİZYÜREK
ZAFER ŞAKAR
SAMET UZUN
ÇAĞATAY TEKİN
YÜCEL ÖMÜR EJDER
VOLKAN ÇEKİÇ
FURKAN İLKER BAŞTAN

Forvet
SERKAN AYKUT
TANJU ÇON
BURHAN COŞKUN
TURGUT D.ŞAHİN
HAKAN AKMAN

ayrica:

HÜSEYİN ÖZTÜRK
İSMAİL HACIHAFIZOĞLU
CANER ÇOLAK
HÜSEYİN CANBAZ
ATALAY DEMİRBAĞ
CABİR BAŞAK
ÜMİT YÜKSEL
EMRE ÖZDİL

samsunmania

Defans forvet ve ortasaha birer kaliteli isim istiyor.

nomak55

murat yıldırım yok kadroda hayırdır?? benim bildiğim hala bi deneme içindeydi değişiklikmi var

Sol Açık

Bence özellikle ortasahanın ortasına bir oyun kurucu gerek gözüküyor (tabi Volkan veya Çağatay bu tipte oyuncular değilse). Ben her zaman bu bölgede Serkan'ın da oynayabileceğini düşünüyorum, ama o zaman da forvet gerekiyor.

Ama yine de 1 ay öncesine göre epey (gerçekten epey) yol alınmış gözüküyor. Yani artık elde bir kadro var. Bu toplamdan bir "takım" çıkartılabilirse ve Serkan gibi "özel" faktörler de devreye girerse bu kadro bu ligde çok sürpriz yapar...

mehmet yılmaz

Bugünkü halk gazetesinin haber ve fotoğraflarına göre
Mandanda ile mukavele imzalanmamış henüz
Ajax'tan gelen Murat ise imzalamış.

Burhan Coşkun, Çağatay Tekin, Volkan Çekiç, Murat Yıldırım, Gökhan Kolomoç, Veysel Aksu, Eray Birniçan