2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

AntZ

15 August 2008, 00:36:16 #1290 Son düzenlenme: 15 August 2008, 01:18:45 Ant55
Sevgili Oğuz birçok şeyi söylemiş 1-2 ekleme yapmak gerekirse;

Tuğberk kardeşim Ganalıları kaçırdık denemez aslında; Ganalılar Rusya ve İngiltere kulüplerine büyük bonservis bedelleri karşılığı gitmiş.

Aldığımız Cengiz Lichtenstein milli takımının kalecisiymiş

Hoca bu maçta Mandanda yı son kez izlemek istemiş ve alınması konusunda olumlu raporunu yönetime sunacağını söyledi.

Daha önce 24 ünde Ordusporla sezon açılışımız olduğunu söylemiştik, o tarihte Orduspor unda sezon açılışı olduğu için Orduspor la değilde yine aynı tarihte çevre illerden bir takımla maç yapacağımız söylendi

Program bitiminde de Atila Cebecinin söylediğiİ SBK maçları Kanal S ve Kanal 55 te, SBK ile anlaşma yapmışlar

Bu arada Isparta maçına da 2 idman yaptıktan sonra çıkmışız, ve oyuncuları değişik mevkilerde denemek ve görmek istediğini söyledi hoca. Örneğin, Turgut un zaten forvette çok iyi olduğunu biliyorum birde sağ ve sol kanatta oynatıp görmek istedim dedi.

Karşıyaka maçında ideale yakın bir kadroyla çıktıklarını söyleyen hoca, yine 2 idmandan sonra yorgun ve hazır olmadan çıktık o maça ama kafamdaki ideal kadronun neler yapabileceğini gördüm dedi.

Bu maçı Sirene de çalışan bir arkadaşım izlemiş, söylediğine göre Karşıyaka ya nefes bile aldırmamışlar nerdeyse ama son vuruşlarda kötüymüşüz.

Hocanın da söylediği hazırlık maçlarında takımın çok pozisyona girdiği ama değerlendiremediği, bunun asıl sebebininde yorgunluk olduğu. Neyseki ilk maça kadar hazır olacağımızı söylüyor hoca geçen sene Yücel İldiz yanlış hatırlamıyorsam 5 hafta istemişti :)

İdman maçından da küçük bir bölüm gösterdiler, geçen seneki tabiri caizse ağır çekimde oynayan takımdan sonra kora kor savaşan bir takım izlemek beni keyiflendirdi.

Bazı arkadaşlarım kızacaklar belki bana ama bu sene gerçekten sahada farklı bir takım izleyeceğiz gibi geliyor bana. Bunu yapılan transferlere dayanarak değil, takımın sahada savaşmasına ve azmine dayanarak söylüyorum.

Bunun yanında Atilla Abinin yorumuda; Eray ı pek beğenmediği, Mustafa dan iyi bir kaleci izlenimi vermediği, Ama Veysel ve Gökhan ın ilk 11 de banko oynayacak oyuncular olduğu, defansımızın oturduğu yönünde.

celebi

ya bu hayrettin gümüşdağı pek tamımıyorum ancak bazı şeylerde hala diyorum erken kararlar mı verşyor ne ya

nomak55

Atalay gibi gençlere şans verilmeli ki yeni celiller çıksın görülüyorki celilin peşinden koşmak şu aşamada anlamsız..Forvet şart ama turgut la falan olcak iş değil hakan akman dı galiba ama onuda izleyemedik daha ne olacagı belli değil bide bu murat yıldırım ne oldu bi haber varmı arkadaşlar

tolga

ya hala neden bahsediyoruz kaleci eray cengiz ya ortada hala onbiri belli olmayan bir takım var dün ıspartaspor karşısında acemice oynayn bir takım var maçların başlamasına 16-17 gün var ken onbiri belli olmayan  hocanın komik demeçleri dün takım iyi deken maÇTAN SONRA TAKIMI TANIYAMADIM DİYEN BİR HOCA DAHA NE DİYELİMKİ

oguz_5528

Alıntı yapılan: tolga - 15 August 2008, 12:11:03
ya hala neden bahsediyoruz kaleci eray cengiz ya ortada hala onbiri belli olmayan bir takım var dün ıspartaspor karşısında acemice oynayn bir takım var maçların başlamasına 16-17 gün var ken onbiri belli olmayan  hocanın komik demeçleri dün takım iyi deken maÇTAN SONRA TAKIMI TANIYAMADIM DİYEN BİR HOCA DAHA NE DİYELİMKİ

tolga yine yine formundasınn..Hocanın böle bir şey dediğini duymadım aksine ant55 krdşimin dediği gibi çok pozisyona girdiklerini söyledi....şunu da söylemek gerek Samsunspor ile ilgili haber yapan gazeteciler bir kaç transfer gerçekleşmesi gerekir deiler,şu anda ciddi sakatlığı olan hiç bir futbolcumuz yokmuş buda güzel bir şey...

nomak55

tolga boyle şekilde davranarak bu takıma destek olamazsın..İyisiyle kotusuyle biz samsunsporlu değilmiyiz..Elbetteki tavrımızı koyacaz gerektiği yerde ama sen ne istiyorsun onu bile bilmiyorsun bence, hoca gitsinmi istiyorsun.
Diyelimki gönderdin ne olacak yerine gelen adam derseki bu kadrodakilerin 7 tanesi işe yaramaz yollayın yerine yenilerini alın..Para varmı o kadar.Sonra hadi diyelim aldık peki o hocanın çok iyi oynatacagından takımın cok iyi olacağından varmı bi garantisi yokkkk o zaman takdirini sen yap!!!!!!

maço

forever tolga abı senle karsılıklı gorusmek ve konusmak o kadar cok ısterım kı :D

saka maka gercekten kısılıgını merak edıyorum :D

transfer olayına gelınce super kadromuz vardı da noldu kume dustuk aynı kadroyla kume dusmek ten kurtulduk.bence kadro kalıtesı bellı bı yere kadar.iş yurekte ınsallah gıttıgımız maclarda boynumuzu bukuk ayırmazlar

samsunmania

Takımda isim yerine organize olabilen, yırtıcı topçuların olması daha önemli. G.Birliği Oftaş(Hacettepe) bunun en güzel örneği. Sabırlı olup beklemek lazım. İki iyi transfer yeter diye düşünüyorum. Karamsarlığa gerek yok. Düştükten sonra en iyi kadro ile bu ligde 11 nci olduğumuz da unutulmamalı.

Sadece Samsunspor

AlıntıSolmaz harekatı

15 Ağustos 2008 / 15:26

Kırmızı-Beyazlı ekip, Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Abdülaziz Solmaz'ı transfer için harekete geçti. Başkan Fuat Köktaş, bu oyuncu için önümüzdeki hafta içinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile irtibata geçecek
Samsunspor dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdülaziz Solmaz'ı almak için harekete geçti. Abdülaziz Solak'ın transferiyle Başkan Fuat Köktaş'ın ilgileneceği öğrenildi. Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Samsunspor Başkanı Köktaş'ın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile önümüzdeki hafta için irtibata geçeceği öğrenildi. Bordo-Mavili ekipte iyi bir hava yakalayan Abdülaziz Solmaz'ın transferinin gerçekleşmesi durumunda Samsunspor'un orta sahadaki sorununun yüzde yüz çözüme kavuşacağı açıklandı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10273

sadece55

genç bir yıldız umarım olur bence gelir ayrıca forvette almamız lazım

hakan55

tolga sana katılmamak elde değil biraz rüyadan uyanıp gercekleri görmek gerekir ve gercekte bunlardır çokta iyi konumda değiliz tmm yönetim birseyler yapmaya calısıyor ama biz bu futbolcularla bankasyada bile kalamayız.

celebi

Alıntı yapılan: -Reis- - 15 August 2008, 17:05:17
tolga sana katılmamak elde değil biraz rüyadan uyanıp gercekleri görmek gerekir ve gercekte bunlardır çokta iyi konumda değiliz tmm yönetim birseyler yapmaya calısıyor ama biz bu futbolcularla bankasyada bile kalamayız.

tamam da mesele tolganın bir tane olumlu yazı yazmaması meselesi

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 15 August 2008, 17:18:33
tamam da mesele tolganın bir tane olumlu yazı yazmaması meselesi

olumlu birşeyler olsa yazmaktan keyif alırım ama maalesef olumlu hiç bir gelişme yok takımın durumu ortada maçlar ortada adı üzerinde hazırlık ama bana göre hazır değiliz diyorum inşallah ben yanılırım  ben istememmi takımımın ezip geçmesini göğsüm kabarır ama yönetim anlamıda değil kadro anlamında oldukça yetersisiz buda lig öncesi  bende terddütler oluşturuyor bu kadar yani

berusa55

Takımımızın son durumuyla ilgili tartışmalarınızı lütfen "Isparta Kampı" baslıgında yapınız arkadaşlar. Burası "Samsunspor'umuzun transfer başlığı". Konu başlıklarına riayet edelim.

Teşekkürler...

HaSaNCaN

burak akdis ve mehmet ayaz malatyasporu ıcınde bulundugu belırsızlıkten dolayı karsılıklı anlasarak malatyadan aksam saatlerınde ayrılmıslar.