2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

maviay55

hergün bi transfer haberi oo takımımız ii işler yapıo..bu seferde senegalli golcü alıcaz demek sewindim..bncede serkan burhan dan bişieyler beklemektense bu adam işimize yarar die düşünüyorum baksanıza 16 gol atmış..fena diil..hoca değerlendirip gereğini yapacaktır..

mandanda-lime el ele hep beraber süper lige  :P

oguz_5528

cuma namazdan sonra gider lime fayda gelmez bnce.....ama keşke gelsee..

nomak55

limede gelirse namaza o zaman kalır takımda :)

Gaziosmanpaşalı3455

13 August 2008, 22:16:14 #1263 Son düzenlenme: 13 August 2008, 22:21:39 berusa55
Alıntıpetkov krdeşim...genç yetenek tmm ama bizde kendimizi Arsenal sanmayalımm hasan üçüncü süper bi topçu deil ama defansın önünde mehmet aurellio tarzında topçudur ve bzm en ihtiyaç olan bölgemizde liberodr ztnn..( oğuz kardeşime yazdıklarına hitaben)

sevgiliğ oğuz kardeşim ben kendi takımı arsenaldende  lyondan barcadan da daha ustun olarak goruyorum benım kendi gönlümce daha çok değil 3 veya 4 yıl once bu ücünler falan bizim ttansfer listemize bile giremiyorlardı samsunspor bir markadır eğer almak istiyorsak onun için bence bir buyuk şereftir bize gelirmisin yok biz alırmıyız var. ama ne yapalım elin atıntısını diom bende kendi genclerimiz var unutmayalımki gelecek genclerimizin elinde ne zamanki yeni serkanlar celilller cenkler ertuğrullar tanjular cıkarırsak o zaman sammsunsporumuz bir yerlere gelir . o yüzden bırakalım bu üçüncü bize gelecekmiş gelmeyecekmiş bunlar gelip gecici hem gelse bile bize ne faydası olacakki 1 veya 2 sene sonra yallah..biz onun için baki olana bakalım sametlerımıze ve gıden bırcok oyuncumuza sahıp çıkalımmki en buyuk transfer bence bu olur

celebi

abi adam yeterki namaza gitsin ya faydası muhakkak olacaktır

oguz_5528

bn netten hakkında yazı foto olsn bir şey bulamadım..

AntZ

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 14 August 2008, 09:11:06
bn netten hakkında yazı foto olsn bir şey bulamadım..

http://www.om.net/en/Teams/203001/Effectif_CFA2
Marseille nın geçen senekide bu senekide reserve takımında görünmüyor  :-X

jean

budaki takimlarin b takimlarida var alt liglerde mucadele eden onlara yaramazda bzim isimize yarayabailir bu arada biizm kalecinin abisini as kaleci olarak cikacak frnsa-isvec hazirlik macina

maviay55

AlıntıGeldiği gibi gitti

Isparta Davraz kampına önce gün katılan Senegalli oyuncu Sagna Mamadou Lamine,dün sabah geri gönderildi. Fransa Ligi ekiplerinden Olimpim Marsilya´nın ikinci takımından denenmek için kampa dahil edilen Mamadou, Ankara Demirspor ile oynanan hazırlık maçında hiç bir varlık gösteremedi ve Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ´dan veto yedi.

hocamız bi maçta veto etmiş adamı  :-\

kaynak:haber gazetesi

eLLis

Bu gönderdiğimiz adamlarda hyypia gibi yıldız olursa çok koyar. :)

mehmet yılmaz

14 August 2008, 13:45:40 #1270 Son düzenlenme: 14 August 2008, 13:49:12 samsuni
ya da hasselbaink :)

bu arada ganalı latif salifou'yu bağlayamadık herhalde, çoktan katılırdı yoksa kampa.

maviay55

bnde anlam veremedim santrofor ihtiyaç var adam bi maçta nası alışsın nası göstersin kendini.. bi şans daha olabilirdi ama hoca daha ii bilir tabii ama bende de biraz mourinho luk vardır  ;D

Sadece Samsunspor

bence hoca çok çabuk karar veriyor bunlar ilerde yıldız olursa biz yine bir ahhh ahhh çekeriz

Sercan

yha arkadaşlar belkide adamda hiçbişey yoktur boştur belki.Her adamı zenci diye tutamazki hoca ligin başlamasına ne kaldıki.Hocada en iyisini düşünür tabiki...

celebi

ya neden anlamaıyorum bizim hoca bu kadar erken karar veriyor >:(