2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Geçen sene Tanju transfer yaparken bana kimse bişe sormadı die bişe söylemişti.. Yönetim Tanjuyla irtibata geçsin bnce...

veis

ha samsunspor ha yalan rüzgarı tanju bana kimse sormadı der gökhan kabayı getirir başımıza bela eder.burada kimseye aslında minnet etmemek lazım sayın ertugrul saglam samsunspordan ekmek yedi çıkıp diyemezmiki alın benden size 2 genç topçu diye.ama hep menfaat dünyası işte herkes kesesini doldurmakdan yana.

Sadece Samsunspor

metekan geri gönderilmiş. maşallah hocamızda adam beğenmiyor ne iş anlamadım

veis

metekan çagtay volkan bunlar sırayla gider zaten zaten alınan tek mantıklı adam gökhan.hayır anlamıyorum yabancıyada egilim yok altay arjantinden adam buluyor biz halen transfer yapıcaz.kaldıki yanancı transferi öyle bizim türklerin aldıgı ücretler gibi faiş rakamlarda degil.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 05 August 2008, 16:12:23
metekan çagtay volkan bunlar sırayla gider zaten zaten alınan tek mantıklı adam gökhan.hayır anlamıyorum yabancıyada egilim yok altay arjantinden adam buluyor biz halen transfer yapıcaz.kaldıki yanancı transferi öyle bizim türklerin aldıgı ücretler gibi faiş rakamlarda degil.

Aynen katılıyorum al 2 tane yabancı onlar zaten deli gibi koşuyor bizede zaten koşan mücadele eden adam lazım, Tahsin Kosif abimiz inşallah bu yazıları okuyordur.

körfez55

volkan ve çağatay böyle sezon byu yatacaksa zaten gitsinler...hoca hiçkimseyi beğenmiyo bir bildiği var heralde umarım bu kadar seçici davranmasına göre iyi futbolcu alır.

Sercan

Alıntı yapılan: veis - 05 August 2008, 15:59:28
ha samsunspor ha yalan rüzgarı tanju bana kimse sormadı der gökhan kabayı getirir başımıza bela eder.burada kimseye aslında minnet etmemek lazım sayın ertugrul saglam samsunspordan ekmek yedi çıkıp diyemezmiki alın benden size 2 genç topçu diye.ama hep menfaat dünyası işte herkes kesesini doldurmakdan yana.

Gerçekten doğru sölüyosun abi ama sence sinan engin para almadan topçu bırakırmı...

Gaziosmanpaşalı3455

sakat olmayıp sağlam gelen tek adam :P

oguz_5528

Alıntı yapılan: tuqberk - 05 August 2008, 16:10:06
metekan geri gönderilmiş. maşallah hocamızda adam beğenmiyor ne iş anlamadım
metekan ii olsa serbest bırakırlar mı adamı bizde yoktan yere ümitlenioruz ..Al 2 tane yabancı aynen ...Latif noldu o da mı gelmiyor?

mehmet yılmaz

06 August 2008, 11:18:33 #1014 Son düzenlenme: 06 August 2008, 12:31:22 samsuni
Gaziantep B.B.'den Veysel Aksu ile anlaşmışız. Kampa katılıp, idmanlara çıkmış.

Ayrıca Ertuğrul Sağlam konusunda şunu söyleyeyim, kendisinin Samsunspor'un talebi olursa seve seve yardımcı olacağım demesinin şahitlerinden birisi benim. Ancak şöyle bir durum var arkadaşlar, diyelim ki Can Erdem'e ( Ya da Trabzon'dan Erdinç'e ) dediler ki, Samsunspor'a veriyoruz seni, git anlaş... Bizim bir üst limitimiz var, yani verebilceğimiz en yüksek ücret beli. Bu futbolcu tayfası öyle bir akıllı ki para konusunda, altına inmiyorlar. Yani bizim ekonomki gücümüz de yetmiyor bazı şeylere. Örneğin Kayseri'nin şişko bir yedek kalecisi var; Hasan... Onu almak istemişler de hazret, bizim limitin neredeyse iki katı para istemiş. Bilmem anlatabildim mi?

körfez55

valla sağlam adam alsınlar da ucuz olsun..aldıkları adamlar direkt olarak oynayabilsin.

tolga

bügün haber gazetesinde veysel hakkında hocanın bir demeci var veyseli almakla sağbek,sol bek,stoper, orta saha ve forvet  transfer ettik  diyor ya güldürme insanı hoca  o zaman transferi kapattık böyle  saçma bir demeç olurmu ya bu kadar çok yönlü  neden g.antep bel.buraktı bana göre hoca saçmalamaya başladı  kan kaybediyor hoca konusunda sıkıntı olacak gibi takımda hala kaleci sıkıntısı varken biz nelerele uğraşıyoruz  maçların başlamasına 25 gün var hala somut bişr grlişme yok yine sıkıntı çekeceğiz gibi

veis

belki kaledede oynar ama bu takımı yönlendirecek bir oyuncumuzun ve kalecimizin olmadıgını umarım görüyordur.

tolga

bu hoca bana göre şov peşinde bulabileceği  en kalite kulübü buldu saçmalıyor o da şaşrdı  ben nereye geldim diye hayatında görmemişki böyle bir yer hala havalarda ama  önünü görmüyor  gerçi gösterirler yakında

oguz_5528

bn bi keresinde söledim hocaya güvenmiyorum die.. çünkü hep böle oluyorr haber gazetesinde çok iiyiz çok çalışıoruz sonra tel tel dökülüyo takım  teknik heyetten tut yönetime kadarr.. artık bu yılımız keyifli geçsin Allah'ın hakkı üçtür yeter daaa süper lige ne zaman çıkcaszz...