2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

zaferin sözleşmes bitti gs de nasıl bize kiralık geliyo. tamamen aldık biz zaferi

samsun155

veysel kampa yarın katılıyomuş kaynak:kanal 55.canlı yayında teknik direktörümüz söyledi

jean

orkunun adi geciyor gs den bakalim ne olacak

Sercan

Alıntı yapılan: samsun155 - 04 August 2008, 21:10:53
veysel kampa yarın katılıyomuş kaynak:kanal 55.canlı yayında teknik direktörümüz söyledi

Hangi veysel bu...

samet

bu transferler beni tatmin etmiyor bunlarla ancak ligde kalırız...

oguz_5528

arkdaşlar şenol demircinin ismi geçiyor bnce süper celile ikisi beraber oynarlarsa ilk 2'ye kesin girerizz...Ayrıca şenolun samsunda bi dairesi var..Samsunu çok seviyor...Annesi Babası gurbetçi süper yetenek ama tribümle çok oynuyor inş alırız..

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 04 August 2008, 17:11:28

İşin içindeydim diyorum; yani o gelmeyi çok istiyor ama teknik heyet onu istemiyor. İsmi bende kalacak başka bir takıma gidecek. Burhan gibi bir kazmanın alındığı yerde Şenol fazlasıyla oynar ama belki agresifliğinden dolayı istemiyorlardır, bilemiyorum.

Kesin olarak yattı o iş..

yani adam daha ne desin size? gelmiyomuş işte, daha önce yazılanları mı okumuyosunuz, dalga mı geçiyosunuz?

oguz_5528

yönetimimizin zaten eto henry onlar var gündemlerinde aldıkları oyuncular bellerini doğrultamıyolarr=şU an 0 transfer yaptık...

Gaziosmanpaşalı3455

ya adam gibi kimi aldık direkt iş yapacak? ve iş yapacağından karişyerinden hiç kimsenin şüphe dahi etmeyeceği . sonucta transferde kocaman bir 0 çektik..bu takım ancak orta sıralara oynar

körfez55

gökhan kolomoç dışında bizi heyecanlandıran hiçbir transfer yok görünürde.sakrayada yönetim belirsizliği var o kadar oyuncuları gitti.takır takır transfer yapıyolar.sanırım yönetimin hedefi ligde kalmakk...

AntZ

05 August 2008, 02:16:51 #985 Son düzenlenme: 05 August 2008, 02:18:36 Ant55
Arkadaşlar kimsenin transferleri dört dörtlük bulduğu yok zaten ama bizim takıma Aziz Yıldırım gibi birisi başkan oldu, borçlarımız sıfırlandıda bizim mi haberimiz yok.

Sakarya ile kıyaslamak pek doğru değil bence çünkü biz para olmadığı için değil parayı daha çok borç ödemede kullandığımız için fazla transfer yapamıyoruz. Verin bizim borçları Sakarya ya 2 senede 3. lige düşerler.

Hedef belli, az maliyet gerekli transfer, olursa kafaya oynamak gidebildiğimiz yere kadar da gitmek bu sene için. Asıl amaç bu sene borç azaltmak.

Zaten başkanda söylüyor bu borçla süper lige çıkacağımıza 1 sene daha kalalım diye. Ama fazla masraf yapmadan iyi takım olabilirde çıkarsak bunada kimsenin birşey dediği yok.

Zaten bu saatten sonra kaleci alınacağı kesin onun dışında yok takımı kurtarır, yok süper oyuncudur diye birinin geleceğini sanmıyorum. Olursa en fazla 1-2 tane daha düz oyuncu ama eksik noktalara transfer yapılır.

Onun dışında bize düşen destek olmak bu takım başarısız olsada arkasında durmak... Sonuçta takım başarılıysa zaten çok fazla desteğe ihtiyacı yok. Asıl bu dönemde arkasında olmak lazım.

Bizim Türk tribünlerinde genelde takım iyi oynuyorsa yada gol attıysa destek tezahurat zirve yapıyo kötüyse homurdanmalar köstek olmalar başlıyor. Halbuki kötüyken takımın daha fazla desteğe ihtiyacı var.

Bunları şunun için yazıyorum. Biz haklı olarak alışkınız her sene büyük hedeflerle lige başlamaya. Bu sene tam tersi bir durum var. Büyük hedeflerimiz yok, büyük transferler yapamadık. Ama asıl şimdi takımın arkasında olup kenetlenmemiz, takımın en iyi transferleri taraftarlar olarak biz olmamız lazım

vanlioglu

tabi yaaa daha önceden takımın başına birçok başkan gelmek istedi de biz istemedik dimi :D:D arkadaşlar ne diosunz siz yaa bu başkan gelmeden önce paf takımla antreman yapıoduk adam geldi yine iki transfer yaptı şimdi bu transferleri beğenmiyorsunuz gerçekten sizin gibi bi taraftarı memnun etmek için ne yapmalı???????? :S:S:S 1 tane başkan bulmuşuz zar zor şimdide transferleri beğenmiyosunuz ne diyeyim ben size

veis

sevgli vanlıoglu yorumunda haklısın ama şunuda unutma bal yapmayan arı burhan ve müzmin sakat çagtay öpücükle gelmedi bu kulübe.biz verilen paraların boşa gitmesinden endişeliyiz.tabiki transferler çok güzel ama endişe duymamakda elde degil.

pitbul055

hedefsiz takım şenel demirci gibi iyi taransferler yapmaz.nerde vasat ve sakat topcu varsa alırlar.2 senede samsunsporumuzu nekadar sıradan takım yapdılar.yazık ya

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: pitbul055 - 05 August 2008, 13:32:57
hedefsiz takım şenel demirci gibi iyi taransferler yapmaz.nerde vasat ve sakat topcu varsa alırlar.2 senede samsunsporumuzu nekadar sıradan takım yapdılar.yazık ya

Şenol Demirci 4 yıldır Orduspor'da oynuyor.Şenol ilk geldiği yıl biz gurupta 17 maç + 1 Samsundaki tekrar maçı toplam 18 maç üst üste kazanarak şampiypon ulup TFF 1.Lige yükseldik.Şenol Demirci'yi 18 Haziran 2005 tarihinde 4-0'lık eskişehir tekrar maçında izleyenler nasıl oyuncu olduğu görmüşlerdir.

Şenol Demirci bu ligde mevkisinin en iyi 3 adamından biri,Sakaryaspor 2 sezon önce süper ligde iken Şenol'u almak istedi Orduspor 500 Milyar istedi ve yüksek bonservis bedeli sebebi ile transferden vaz geçti.

Şenol 2 B'de şampiyon olduğumuz yıl solbek Cumhur'un önünde oynadı ve Orduspor'un en iyi işleyen kanadı sol kanattı.Şenol fırtına idi rakipleri arkasına takar topu aldımı direk kaleye giderdi,rakipler onu durdurmak için yalnızca kasti faul yapardı.Şenol demirci'nin tek kötü huyu topla fazla oynaması ve bunun sonucu sürekli kasti faullere maruz kalması.Şenol asla kaybetmeyi sevmeyen hırslı bir oyuncu.Şenol'un annesi,dayısı ve yegenleri geçen yıl kocaeli yakınlarında trafik kazası geçirdi ve hayatlarını kaybetti.Bu ölüm olayı onda geçen yıl büyük sorun yarattı ve kolayda degil.Şenol Demirci'yi aldınmı arkası sağlam olacak ve o bol bol hucum yapacak ama Şenol defansada çok yardım eden bir oyuncu.Şenol çabuk sinirlenir ve çabuk kart görür.Takımın hocası ve mentörü sürekli hafta boyunca onun ile ilgilenecek ve onu motive edecek.Şenol Demirci kötüde oynasa sürekli ilk 11'de oynamalı ve ilk 11'de Sürekli oynayan Şenol Demirci bence o sinirini ve agresifliğini bırakır yalnızca futbolu ile ilgilenir.2 B'de rekorlar kıran takımın oyuncuları GÖKHAN sizde ve ŞENOL'da size gelir ise yabancıya gitmemiş olur.Orduspor taraftarı ve yönetimi Şenol ve Gökhan'ı bu sezon çok arar.Aydın Tuna'da bu guruba dahil.