2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

eLLis

Vallahi yav oyun kurucu demişsiniz latife pası veren adamada baksa bizimkiler uyum sorunuda olmaz bayada atletik nasılda vücut çalımları yapıyor :)

samsun155

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 04 August 2008, 13:10:10
bide bulgar ümit miili kaleci inşallah referans olsun diye maksiçe sormaz samsunsporu yoksa maksiçin neler diyecegini tahmin ediyorum :P
doğru diosunda ümit milli nie alıyoruz ki eray var işte tecrübeli kaleci almamız  lazımm.

jean

gsli orkunun adi geciyor bence gelmez bize

veis

YA NE ERAYI ALLAH AŞKINA KONYA BİLE TAHAMMÜL EDEMEYİP KİRAYA VERDİ NİYE PİŞSİN DİYE BİZ KONYAYA OYUNCU YETİŞTİRECEK takımmıyız da ozaman adımızda konya paf olsun boşuna para vermekden başka bişey degil eray transferi.

pitbul055

ordu sporun 10 numarası gözden çıkarılan ŞENOL DEMİRCİ'yle anlaşmak üzereymiş samsunsporumuz.valla agrasif birisi.adam gibi oynarsa ortasahamıza ilaç olur .tekniği çok iyi.

AntZ

04 August 2008, 16:25:27 #966 Son düzenlenme: 04 August 2008, 16:28:05 Ant55
şenol un numarasını bilmiyorum ama mevkii oyun kurucu değil sol açık diye biliyorum

mehmet yılmaz

Şenol Demirci Samsunspor'a gelmeyi çok istedi. Yakinen biliyorum, aradı, sordu, Ordu'dan bonservisini aldı ama teknik heyet kendisini kesinlikle istemiyor. Bu nedenle başka bir takıma gidecektir. Olmuyor o iş...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 04 August 2008, 16:27:07
Şenol Demirci Samsunspor'a gelmeyi çok istedi. Yakinen biliyorum, aradı, sordu, Ordu'dan bonservisini aldı ama teknik heyet kendisini kesinlikle istemiyor. Bu nedenle başka bir takıma gidecektir. Olmuyor o iş...

şimdi sporx'de haberi okudumj orduspor'dan gönderilmiş yani boşta büyük ihtimalde bize gelecek bence çok iyi bir transfer olur sol kanat sorunu yaşamayız

mehmet yılmaz

Tuğberk
İşin içindeydim diyorum; yani o gelmeyi çok istiyor ama teknik heyet onu istemiyor. İsmi bende kalacak başka bir takıma gidecek. Burhan gibi bir kazmanın alındığı yerde Şenol fazlasıyla oynar ama belki agresifliğinden dolayı istemiyorlardır, bilemiyorum.

Kesin olarak yattı o iş..

veis

transfer döneminde isim aldık ama ne kaliteleri var nede beklentim.bu sene yine gençlere kalıcagız burhana eraya para veren insanlar o paraya daha iyilerini bulabilirlerdi.hacettepedenalınan çagatay da ki sakatlık müzmin devam ediyor ve elinde buz dizinde dolanıyor.burhan desen bal yapmayan arı gökhan kabadan fark yok.mustafa iyi bir yedek olucakken eraya ne mantık transfer parası öder.yani busene transferlerle olucak iş degil.

AntZ

04 August 2008, 17:32:13 #971 Son düzenlenme: 04 August 2008, 17:36:55 Ant55
Bakıyorumda yeni gelenlerden Volkan Çekiç le, Burhan var sadece kiralık gelmeyen. Yönetim kiralık oyuncu almayacağız demişti nasıl iştir anlamadım gitti. Zafer ve Eray kiralık, Çağatay ın bonservisi elinde ama 1 yıl kendi kendini kiraladı gibi birşey, özel sözleşmeyle geldi. Kiralık oyuncuya karşı olmasalar herhalde GS, FB, BJK nin altyapısını toplayacaklardı :(

Bu arada Şenol la ilgili Orduspor luların yazdıklarını okudum da hepsi çok iyi oyuncu olduğu fakat çok agresif ve takıma zarar vediği konusunda hemfikir. Sevmelerine ve iyi oyuncu olduğunu söylemelerine rağmen bildikleri birşey var ki çoğu gidişini olumlu buluyor...

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Ant55 - 04 August 2008, 17:32:13
Zafer ve Eray kiralık ... 

Zafer kiralik degil anlasmasi bitince bize imzaladi diye biliyorum.

Transferler konusunda haklisiniz galiba , ama bekleyip görecegiz.Hemen yelkenleri suya indirmeyelim.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 04 August 2008, 18:29:41
Zafer kiralik degil anlasmasi bitince bize imzaladi diye biliyorum.

Transferler konusunda haklisiniz galiba , ama bekleyip görecegiz.Hemen yelkenleri suya indirmeyelim.

zafer kiralık kardeş 1 yıllığına ;) ayrıca kaleci konusunda ordusporun kalecisi şenol(bi maçta taraftarımıza hareket yapan eski malatyalı), eskiden bizde oynayan fevzi ve ankaragücü kalecisi zafer ile görüşüyormuşuz bence zafer olsun ama yönetim bilir

eLLis

şenoliş yapardı agresiflik yapamaz burda verirsin ceza biter o iş alınmalıydı