Samsunspor'umuzun Isparta Kampı Sonlandı. Çalışmalar Samsun'da Devam Ediyor

Başlatan HaSaNCaN, 31 July 2008, 14:31:54

« önceki - sonraki »

kayacan

Samsunsporun kamp yaptığı Sirene Davraz otel.

Bu hurda otobüsü niye götürmüşlerki Vansporun otobüsü ile yanyana Vanın otobüsü kalite bizimki döküntü.İl özel idare Samsunspora bir otobüs alamıyormu?

Yarınki maçın oynanacağı otelin stadı

Otelin girişi

Otelin lobisi.Az önce futbolcular ve teknik heyet vardı ben gelirken odaya dinlenmeye çıktılar.O nedenle boş görünüyor.

körfez55

güzelim yeşil karadeniz varken kayalıkların ortasına gitmişler...otobüs zaten tam bir rezillik...

eLLis

Kayacan rsimler için sağol güzel oldu gördüğümüz az iki tanede ağaç olsa iyimiş :D
Birde bari 403 ümüz olsa metro veremezmi tamam belki çok Galip Öztürk e yükleniliyor ama 403 pek bişe değildir diğer otobüslere göre.

kayacan

Metronun otobüsü vardı.Biraz önce şehirde gördüm.Muhtemelen metro otobüsü ile geldiler ancak bu hurdayı niye getirmişler anlamadım. Etrafta ağaç yok ama futbol takımlarının kampı için ideal alan.Rakım yaklaşık 2800 metre ve esas olarak kışın kullanılan bir kayak merkezi fotoğraflarda gözükmüyor ama fotoğrafı telesiyej alanından çektim. Hava muhteşem merak etmeyin yer seçimi iyi...

körfez55

bizden başka hangi takımlar var acaba vanspor ve ksk haricinde?

kayacan

Tam olarak hangi takımların olduğunu yarın öğrenirim. Otelin müdürüyle yaklaşık yarım saat sohbet ettik.Trabzonun bir ilçe takımı gelecek dedi ama adını hatırlamadı.Başka hangi takımların olduğunuda sormayı unuttum açıkcası. Davraz ıspartada çok yüksek bir dağ komandoların eğitim yaptığı dağ.Zirveye yakın kayak merkezi ve otel var. Şehirden araban yoksa gitmen imkansız.Arabayla 15 dakikalık bir yokuş tırmanışı gerekiyor.

körfez55

denizli oftaş ve bursa da burda kamp yapmıştı sanırım...ama şuan ksk yı biliyorum sadece...

Sadece Samsunspor

Samsuna gelirken ben bu Samsunspor yazan otobüsü görmüştüm içinde Hayrettin hocamız vardı

CurvaSudSamsunspor

samsundan kamyonlarla ağaç götürelim oraya doğrusunu sölim ben ağaç olmayan yerde yaşayamam yaşasam bilem anormal gelir bana

AntZ

Valla ben Üniversite de 2001 e kadar 4 sene yaşadım orda :) Bende deniz olmayan yerde yaşayamam diyordum...

Ama açıkçası bence iyi bir seçim. Yazın başlarında yorganla uyuduğumu bilirim orda. Hava açısından mükemmel. Sirene yapılalı yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar oldu. Tesis çok güzel. Etrafta da sadece dağ, tepe, köy... :) Futboldan başka ilgilenebilecekleri birşey yok yani.

Kamp bitmeden işleri ayarlayabilirsem son maçlarından birine de gitmek istiyorum. 2 saat uzaklıkta bana. Bana yakınlığından dolayıda güzel seçim :D İnşallah devre arasında da Antalya ya gelirler  ::)

kayacan

Ağaç olmaması doğal.Bu alan keçi otlatma alanı.O bölgeye çıkarken bugün binlerce keçi gördüm.Hatta sürüleri atlı çobanlar güdüyor. Birde fotoğraflara dikkat ederseniz tek bir bulut bile yok.Buraya 3-4 aydır tek damla yağmur yağmadı.3-4 aydır neredeyse bulut görmedik. Yağmur yağmazsa ağaçda olmaz. Ama kondüsyon depolama için ideal bir yer.hava bunaltmayacak bir sıcaklığa sahip ağustos ayında seçilebilecek ideal yerlerden.

öLüMüNeSaMsUnSpOr

veis

yanlış seçim samsunda daha dogal yerler bulunabilirid aslında ama düşünmeden hareket edilmiş sanırım.o tarla gibi yere o otobüs yakışır ancak.

red_white

ladik burdan bin kat daha iyi hawa sıcak bile olsa ladikte terlmio insan artı akdağın hawası yeşilliği suyu yeter boşuna masraf yaa

Sadece Samsunspor

Otel hakkında bilgi:

SİRENE DAVRAS MOUNTAIN RESORT OTEL

Davraz Kayak Merkezinde bulunan otel 123 odalıdır. Sirene Davras Mountain Resort Otelinde 52 pist manzaralı standart oda, 24 dağ manzaralı standart oda, 2 pist manzaralı suit, 12 ova manzaralı suit, 26 penta dublex suit, 6 penta suit ve1 presidential suit bulunmaktadır.

Otelde 1 adet 400 m2 lik ikiye bölünebilen toplantı salonu, 2 adet 80 ve 40 m2 lik club room mevcuttur.

Sirene Davras Otelinin odalarında merkezi sistem klima, uydu sistemli TV, direkt telefon, kasa, mini bar, duş, saç kurutma makinesi vardır.

Sirene Davras Mountain Resort Otelinde ayrıca barlar ve restaurant mevcuttur.

Otelin fitness center, havuz, sauna, hamam, mini club ve oyun salonundan misafirler ücretsiz olarak faydalanabilmektedir.

Otel FB + olarak çalışmaktadır. Yani öğle ve akşam yemeklerinin yanında alınan su,soda,konsantre meyve suyu ve masa şarabı limitsiz olarak verilir.

Sirene Davras Otelinde alışveriş merkezi , kayak odası, 60 araçlık kapalı, 50 araçlık açık otopark, çamaşır yıkama ve kuru temizleme mevcuttur.

Kışın böyleymiş: