2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

veis

elimizde halen net bi bilgi yok ve ısrarla yabancı transferine ihtiyacımız var.çünkü 2 tane afrikalı gelmiş olsa hem şehre hemde taraftarlara heyecan verir.ganalı ismi geçiyor ama kulüpden ısrarla kaleci transferi haricinde oyuncu alınmayacak diyorlar enkısa zamanda kampa yabancılarla gitmek zorundayız.

berusa55

Sanırım Isparta'daki kamp süresince bir iki transsfer bekleyebiliriz arkadaşlar. Bu da kamp başladıktan sonra ortaya çıkacaktır şimdilik bekleyelim bakalım...

KocumVolkan

ıspartaya kampa giden başka takımlar varmı onlardan alabiliriz 1-2 tane...

körfez55

karşıyaka var bildiğim ama turnuva düzenleniyo demekki baya takım var...

Kaya

arkadaşlar bence süper lig deki takımların ikinci kamplarını bitirmelerini beklemek en doğrusu olacak süper lig takımlarının kadro dahilinde olmayan oyuncuları yani yeni sezonda düşünülmeyen isimlerden transferler gelecektir diye düşünüyorum özellikle trabzon gibi çok transfer yapan takımlardan hadi hayırlısı

Sadece Samsunspor

AlıntıKolomaç'la çok özel

Samsunsporun Flaş transferi Kolomaç Samsunspora gelmiş oldundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti

Hedeflerime ulaşacağım
Kırmızıbeyazlı ekipin Orduspordan transfer ettiği Kolomac 30 yaşında ve 1.85 boyunda olup 76 kilodur.Samsunsporun Büyük bir takım olduğunu söyleyen Kolomaç "Kırmızı-beyazlı camia'dan transfer teklifi aldığımda hiç düşünmeden kabul ettim"diyen Kolomaç daha önce sırası ile Trabzonspor,Mersin idman yurdu, Boluspor ve son olarak Orduspor forması giydi. Samsunspor ile birlikte bir çok kulüpten teklif aldığını ifade eden Kolomaç "Köklü ve Büyük bir kulüp olan Samsunspor'da Hedeflerime daha kolay bir şekilde ulaşacağım için ve yeni gelen yönetimin işini bilen tecrübeli kişilerden oluştuğunu bildiğim için Samsunspor'u tercih ettim"dedi.

Taraftar beni büyüledi
Samsunspor'lu taraftara hayranlık duyduğunu belirten Kolomaç "Samsunspor, çok ateşli taraftar topluluğuna sahip bir ekip. Gecen sezon oynadığımız lig maçlarında tribünlerdeki atmosfer beni çok etkiledi.Böyle bir taraftar topluluğuna sahip olan bir kulüpte forma giyeceğimden dolayı çok heyecanlıyım.Samsunspor gibi şehrin markası haline gelmiş güzide bir kulübün süper ligde mücadele etmesi gerekttiğini düşünüyorum. Kadroda bulunan arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek Kırmızı-beyazlı ekibi Süper lige çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız"şeklinde konuştu.

http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=2634&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

Tufan

bu adam hakkında herkes iyi şeyler söylüyor defansta iyi şeyler yapacak galiba.

Sadece Samsunspor

Gaziantep'den Veysel Cihan kampa katılmış ama kesin bir bilgi değil öyle duydum

veis

veysel cihan konyada ve kampda biliyorum.

Shane_Falco

Veysel'i ne yapacağız ya eğer aldıysak tabi haybeye kalabalık yani yeterince forvet elemanımız var bence yanılıyomuyum yoksa :S

AntZ

02 August 2008, 18:57:07 #895 Son düzenlenme: 02 August 2008, 18:58:51 Ant55
Adı geçen Veysel forvet olan değil, Gaziantep B. Belediye deki defans oyuncusu Vesyel Aksu. Sanırım haber gazetesinde ilgilendiğimiz yazıyordu.

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri    :    TURGUTLU
Doğum Tarihi    :    1 Ocak 1985
Uyruk    :    TC
Futbolcu Temsilci    :    
Lisans Bilgileri
Lisans No    : 425803
Kulüp    : GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
Sözleşme Başlangıç T.    : 1 Haziran 2008
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2009

Shane_Falco

Alıntı yapılan: tuqberk - 02 August 2008, 12:54:12

http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=2634&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

Kolomac değilde kolomboc olması gerekmiyomu ya bu adamın soyadının yaa gazetelerin işini ne kadar ciddiye aldıgına bakarmısınız

AntZ

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 02 August 2008, 19:24:46
                   Kolomac değilde kolomboc olması gerekmiyomu ya bu adamın soyadının yaa gazetelerin işini ne kadar ciddiye aldıgına bakarmısınız

TFF de Gökhan Kolomoç diye geçiyor :)

ozkan17

en guzelı gıdıp kjendısıne sormak ;D

oguz_5528

eray ve gaziantepden veysel kampa katılmışş hayırlı olsun diyelim...