2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

ss

baskan trasferı kapattık falan dıye demecler vermıs bız bu takımla lıge baslarsak tabı(federasyona olan borclar temlıkler flan engel olmassa lıge baslamamıza)
duserız bı tane tecrubelı adam yok gecen sene ızledık genclerı tecrubelıler takımda olmadan mac alamıyorduk sımdı 4 ayda buyudumu tecrubemı kazandı bunlar takıma acıl transfer sart yanı

veis

yeni gelecek kaleciye baglı kaderimiz yoksa bu kaleciyi alıp kiraladıkdan sonra ne anlamı kaldı samsunun öz çocuklarının.o yaşda mustafada varken ne gerek vardı konyaya adam yetiştirmeye.

ss

kombıneler ne zman satısa cıkacak ne kadar olacak fıyatları haberı olan var mı
_?

MeL_55

30 July 2008, 18:17:26 #843 Son düzenlenme: 30 July 2008, 18:20:43 MeL_55
yeni kalecımız hayırlı olsun. ınsallah basarılı olur.

konyasporlu:
Alıntısamsunspora hayirli olsun arkadaslar eray umit milli kalecesi super kaleci .. goruceksiniz

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 July 2008, 17:08:20
ercümenti çok ararsınız çokkkk

kareşim hayırdır sen başka takımını mıtutmaya başladın ararsınız falan ;) :D

körfez55

evet çemişgezeksporlu oldum :) ercümenti istemeyenlere söylemek istedim.çünkü eğer sağlam bi kaleci alınmazsa mumla arayacağız ercüyü.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 July 2008, 18:23:41
evet çemişgezeksporlu oldum :) ercümenti istemeyenlere söylemek istedim.çünkü eğer sağlam bi kaleci alınmazsa mumla arayacağız ercüyü.

evet ercüment gibi geleceği iyi olan bir kaleciyi elimzde tutsak iyi olurdu

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: celebi - 30 July 2008, 18:25:00
evet ercüment gibi geleceği iyi olan bir kaleciyi elimzde tutsak iyi olurdu

ersüment bizim kalecimiz değildi kiralık geldi elimizden kaçırma durumu yok.  o kadar yetenekli bir kaleci değil ercü. yeni kiralık gelen eray ercüden daha tecrübeli. zaten ercüde bu takımda yedekdi bizim as kaleciler gittiği için kaleye geçmeye başladı ercü

celebi

Alıntı yapılan: streeturk - 30 July 2008, 18:42:25
ersüment bizim kalecimiz değildi kiralık geldi elimizden kaçırma durumu yok.  o kadar yetenekli bir kaleci değil ercü. yeni kiralık gelen eray ercüden daha tecrübeli. zaten ercüde bu takımda yedekdi bizim as kaleciler gittiği için kaleye geçmeye başladı ercü

işte alsak iyi olurdu diye yazdım ama ercü eline geçirdiği fırsatı iyi değerlendirmişti diye düşünüyorum

Kais

hedefın ne oldugu bellı once bank asyada kalıcı olp borclar tamamen bıttıkden sora super lıg  bu kadar basıt

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: Kais - 30 July 2008, 19:30:09
hedefın ne oldugu bellı once bank asyada kalıcı olp borclar tamamen bıttıkden sora super lıg  bu kadar basıt

evet hedef bu yıl ligde kalmak ama belli de olmaz belki ilk 6 oynarsak devre arasında bir iki takviyeyle bu yıl bile çıkabiliriz. ama hedef bu yıl ligde kalmak borçları kapatmak.

nomak55

bizim yöneticiler sylemek istemiyor ama bu takım öncelikle play off ları hedefliyor...olmazsa zaten bir hedef vermedik diyeceklerdir.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: nomak55 - 30 July 2008, 20:07:08
bizim yöneticiler sylemek istemiyor ama bu takım öncelikle play off ları hedefliyor...olmazsa zaten bir hedef vermedik diyeceklerdir.

mantıklı geliyor... umarım oyledir birde şu var tabi olursada bakın bu sene hedef olmamasına  rağmen play off a kaldık diyebilecekler...

oguz_5528

Altın adam diyeceksin para yoplayacaksın 3 kişiden 1.5 trl. alacaksın samsunspor.biz de bu kadar taraftarı yaz günü acaba kim gelcek die terleceksin ve hedefin 1.lig de kalmak olacak yok öle hedefler büyük tutulmalıı boş yere çene çalmasın o zaman burda samsunsporlular YazIk olur Ayıp olur...

Gaziosmanpaşalı3455

eğerki hedef 1 lige tutunup borcları bitirmekse ercü bile çok bize nasıl olsa hedef yok hiç olmazssa borclar cabuk biter veya bizim kendi paf takımızın kalecilerini yetiştirip takıma kazandırıp yetiştirmek lazım seneye hazırlık  amaç zaten belli aksini düşünen varmı arkadaşlar
yok olnu alaım yok bunu alalım yok arkadaş eger hedef belli ise pafları yetiştirelim derim ben