Geçmiş Olsun ONUR!! Dualarımızı Eksik Etmeyelim.

Başlatan körfez55, 23 July 2008, 12:46:40

« önceki - sonraki »

körfez55

Yıldıza acı kader 

Samsunspor Yıldız Takımı´nın başarılı oyuncusu Onur Keskin, geçirdiği bir kaza sonucu boyun kemiği kırılınca felç oldu.  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi´nde tedavi altına alınan Keskin,yaşam mücadelesi veriyor.Samsunspor Yıldız Takımı´nın 15 yaşındaki genç oyuncusu Onur Keskin´in hayatı, geçirdiği bir kaza sonucu adeta karardı. 19 Mayıs ilçesindeki Su Oyunları Parkı´nda tramplenden atlayınca boyun kemiği kırılan talihsiz sporcu, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´nde yaşam mücadelesi veriyor.

Boyun kemiği kırıldı
Samsunspor Yıldız Takımı´nın başarılı oyuncusu 16 Temmuz Çarşamba günü Samsunspor Tesisleri´nde yaptığı idmanın ardından 19 Mayıs ilçesindeki yeni açılan Su Oyunları Parkı´na gitti. Burada tramplenden havuza atlayan Onur, kendisinden önce havuza atlayan kişinin üzerine düşünce boyun kemiği kırıldı.

Yoğun bakımda tutuluyor
Çevredeki vatandaşlar tarafından cankurtaran ile Bafra Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Onur Keskin, burada geçirdiği ameliyatın ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne sevk edildi. Genç yıldız, halen Yoğun Bakım Servisi´nde tedavi altına alındı.

Çok yetenekli bir oyuncuydu
Samsunspor Geliştirme Program Sorumlusu Şendoğan Çakmaker, Samsunspor´un yıldız oyuncusu Onur Keskin´in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Bu yıl da B Genç Takıma aktarmıştık. Hem Samsunspor hem de futbol camiası olarak kahrolduk. Yaşam mücadelesi veren Onur´a Allah´tan şifa diliyoruz. Bizler de çok üzgünüz" diye konuştu.

Sadece Samsunspor

Allah acil şifalar versin çok üzüldüm daha çok küçük ya

seckin55

Genç arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..

selahattin55

ALLAH yardımcısı olsun.inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

oguz_5528

çok üzüldümm AllAH Yar ve yardımcısı olsun umarım ki samsunspor taraftarı da ziyaret edecektir onu..

veis

allah yardımcısı olsun gencecik pırlanta gibi çocuk ya

KocumVolkan

çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir...

**KaR6**

çok geçmiş olsun.. söylemişti babam samsundayken ama kesin bi kaynak olmadıgı için öğrenenememiştim tam.. çok zorlu bi surec onu bekliyor, umarım en yakın zamanda sağlığına kavusur..

berusa55

Ah be çocugum ya ah. Allahım acil şifalar versin çok üzüldüm. :-[

ali ihsan

harbisamsunsporlu5517

allahım yardımcısı olsun sureklı oturmaya insan dayanır bırsekılde ama felç gercekten çok sabır gerektıren bır durum inşallah saglına kavusursun guzel kardesımız

ahmet55

hakan55

benim arkadsın arkadasıymıs  o anlattı     denize beraber gıttıgı arkadasıyla atlama yarısı yaparken arkadası onden atlıo buda pesınden üstüne düşüo ve suya ters düşüp boynunu kırıo felc gecırıo gercekten cok acı bır durum ve pek fazla ümit yokmus die duydum ama dualarımız onunla....

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN....

Sadece Samsunspor

büyüklerimiz suda şaka olmaz diye söylüyorlar hep kulak tıkıyorduk

red_white