2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

cem and naz55

arkadaşlar pazar günü eski bir x futbolcumuzla celil bir araya geldi samsunspor konusunda celille orta yol bulmak için ancak bir sonuç çıkmadı celil bir süpriz olmazsa gidici;yönetim celile geçen seneki borçlardan bir kısmını feragat etmesini istemiş celil kabul etmemiş şu anda görünen celille ipler koptu..

maviay55

celil kalmalı ama istemiyorsa da yolu açık olsun..bu saatten sonra celile yalvaramayız yeni bi oluşum yeni bi heyecan war artık bizlerde..

alperen_55

Alıntı yapılan: tolga - 21 July 2008, 18:36:47

hoca nın izledikleri gençlerbirliğine baktığı topcular  alacaklar ve samsunspora gönrecekler pişsin diye bizim gençler auta çıkacak gençlerbirliğine çalışıyoruz anlıcanız
sevgili tolga yazdığın yorumların çoğuna hak vermedim. Ama bu yorumun da galiba haklısın.

veis

bakın tolgayla bende sürekli atışırım ama son yazdıklarında haklı sonuçda moral bozmamak ve önyargılı olmamak adına olumlu düşüncelerdeyim ama gençlerbirliginin altyapısı olmak hoş degil.ankaragücü ve gençlerbirligi bize verecekleri oyuncularla art niyetlilermi yoksa normal dostluk mu anlaşılacak.ama şuda bir gerçekki kullanılıyoruz

Sadece Samsunspor

21 July 2008, 21:36:21 #499 Son düzenlenme: 21 July 2008, 22:08:59 berusa55
Cemal Yeşilyurt ve Galip Öztürkden sonra Mehmet Cengiz de 500.000 ytl yardım yapacakmış oldu 1,5 trilyon

seckin55

celil mutlaka ve mutlaka kalmalı...celil bu saatten sonra hiç biyere gidemez..

Amsterdamli

Hoca gecen sene Genclerbirliginde yabanci transfer sorumlusu oldugu icin o donemde izledigi ve begendigi oyunculari takima katmak istemesi dogaldir.

Ertugrulda bizim paramizla izledigi yabancilari Kayserispora transfer etmedi mi?

Onemli olan bonservisleri elimizde olacak mi. Yonetim daha once kiralik oyuncuya karsi olduklarini belirtmisti.

Diger bir konuda 8 transferi bizim ekonomik durumumuz kaldirabilecek mi, sadece gerekli bolgelere bir kac transfer yapmak gerekir diye dusunuyorum.

Tabi en buyuk transfer yuvadan ucan gencleri elde tutmak olacakti ama malesef bu konuda sinifta kaldik. Armagan, Emre ve Sametin yerine alinacak oyuncularin yillik ucreti kat kat daha fazla olacaktir ve kaliteside soru isareti.

Gaziosmanpaşalı3455

21 July 2008, 22:32:15 #502 Son düzenlenme: 21 July 2008, 23:19:26 Amsterdamli
birde samsunsporumuzun kredi kartlarını kullanıyormuyuz arkadaşlar zaten alışveriş yapıyoruz neden küçükte olsa ordan samsunsporumuza destek gelmesin. herkesi samsunsporun kredi kartını8 almaya davet ediyorum

Admin notu: Aynı mesajı her başlığın atlında tekarlamayalım lütfen

Sadece Samsunspor

Alıntıİlhan Cavcav: Ercüment´i vermem

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav,İstesem de Ercüment´i Samsunspor´a veremem.Çünkü başka kalecim yok" dedi.Geçtiğimiz sezon Samsunspor´da kiralık olarak forma giyen Kaleci Ercüment´i yeniden kadrosunda görmek isteyen Kırmızı-Beyazlıların bu isteği Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav tarafından olumsuz karşılandı.Kendisiyle yaptığımız görüşmede Ercüment´i Samsunspor´a veremeyeceğini belirten Başkan Cavcav, "Benim başka kalecim yok. Bu nedenle çok istesem de Ercüment´i başka bir takıma gönderemem" dedi. Samsunsporlu yöneticilerle Ankara´da görüşme yaptığını da söyleyen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Ben kendilerine üç futbolcu ismi söyledim. Ancak bu konuyla ilgili henüz bana dönüş yapan olmadı" diye konuştu.

Baþkent_55

ben şu beştepe tesislerine gideyimde ............bi de ben konuşayım sayın cavcavla  :D

**KaR6**

dun idmanı izlemeye gittim ve yoneticilerden bazı bilgiler aldım.. bi kaç tane gurbetçi deniyoruz ama izlediğim kadarıyla bi iş çıkmaz onlardan.. ayrıca hoca transfer listesini vermiş ancak isimler henuz yok.. feridun, ramazan kesin olarak gittiler.. celil ise buyuk ihtimal kalmayacak..serkan maç basına anlaşırım dedikten sonra sırra kadem basmış.. zaferin ise kiralık durumu var ancak yoneticlerimiz tam olarak anlaşma sağlayamamış.. kar haber ajansından şimdilik bu kadar :) daha  da benden haber yok, istanbula döndum :)

jean

baris memis ile engin kelesin isimleri geciyor ts den baskanin yegenindna aldigim duyumlarta bagli ts henuz kadro disi olanlari aciklamamis o zaman geleceklemris bazi isimler baskan federasyondaki borclarin cogunu sildirecekmis birde maddi destek cok oluyormus cok iyi calisiyorlarmis  alah utandirmasin

beşnumara

inşaallah samet hepimiz isteriz değil mi artık düzlüğe çıkalım yoksa çoluk çocuğa maskara olacağız vallaha

Shane_Falco

Barış Memiş,Ergin Keleş ne öle trabzonun gençlerinimi yetiştireceğiz pişireceğiz biz yaa Pilot takımmı olduk Allah aşkına

ozkan17

plot takım dıoruzda zaten kıralık dahi olsa o barısı gondermezler