Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 17 July 2011, 19:00:44
ya şu hollandada oynaçağımız  maçlardan birini aks versede takımı görsek
bi mail felan atsakda el atsalar

verirler mi ya onlar samsunlu degılkı travzanlı

kabacevizli55

erhan55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 17 July 2011, 19:00:44
ya şu hollandada oynaçağımız  maçlardan birini aks versede takımı görsek
bi mail felan atsakda el atsalar

bunlar boludaki maçı banttan da olsa vermiyorlar. kongreyi yarıda kesip reklam, haber vs veriyorlar. hollandadaki maçımızı asla verecek zihniyette olacaklarını sanmam

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 17 July 2011, 18:51:10
ehiosun oynamamış mı, ben mi göremedim?

oynamamış galiba. sakat falan olmasın? (kendi soruma kendim cevap vereyim, kimse iplemiyor)

kabacevizli55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 17 July 2011, 19:08:02
oynamamış galiba. sakat falan olmasın? (kendi soruma kendim cevap vereyim, kimse iplemiyor)
geçen maçta ufak bi sakatlık geçirmişti oynamamış galiba kadroda gözükmüyodu riske atmamak için oynatılmamış olabilir

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 17 July 2011, 19:10:35
geçen maçta ufak bi sakatlık geçirmişti oynamamış galiba kadroda gözükmüyodu riske atmamak için oynatılmamış olabilir

teşekkür ederim. İnşallah ciddi bir durumu yoktur.

berusa55

Samsunspor, Tavşanlı Linyit'e şans tanımadı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor'u hazırlık maçında 3-1 yendi.
Samsunspor, kamp yaptığı Termal Otel'in sahasında Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Serdar Deniz, Ahmet Elarslan ve Engin Yaman yönetti. Karşılaşmaya çok iyi başlayan Samsunspor, 7. dakikada Selim'in ayağından kazandığı golle maçın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.
İkinci yarıda da oyuna hakim olan Samsunspor, 65. dakikada Besler'in kendi kalesine attığı golle skoru 2-0 yaptı. 74. dakikada ise Samsunspor defansının uzaklaştıramadığı topu Toure filelere gönderdi. Karşılaşmada 2-1 önde olan Samsunspor, 85. dakikada ise Serdar'ın attığı golle karşılaşmayı 3-1 kazandı.

http://www.ntvspor.net/haber/samsunspor/44361/samsunspor-tavsanli-linyite-sans-tanimadi

berusa55

Kemal dün Kilimli bugün de Tavşanlı maçlarında oynamamış dikkatimi çekti şimdi; pek hayra alamet değil ama? Sakatlandığını falan da duymadık!

samuray

3_1 nihayet 3 ncü hazırlık maçımızda galip geldik gerçi çokta önemli olmasada hazırlık maçları yinede hazırlık ta olsa sasunsporun galip gelmesini istiyoruz tabiki 

1927

Alıntı yapılan: samuray - 17 July 2011, 21:08:20
3_1 nihayet 3 ncü hazırlık maçımızda galip geldik gerçi çokta önemli olmasada hazırlık maçları yinede hazırlık ta olsa sasunsporun galip gelmesini istiyoruz tabiki 

3. değil 4. hazırık maçı...
dün de kilimli bld. spor'u 4-0 yendik.

samuray

ya pardon doğru ya ben onu atlamışım 2 galibiyet 2 mağlubiyet 7 gol atıp 3 gol mü yedik hazırlık maçıda olsa takım heps galip gelsin  ;D

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 July 2011, 20:51:59
Kemal dün Kilimli bugün de Tavşanlı maçlarında oynamamış dikkatimi çekti şimdi; pek hayra alamet değil ama? Sakatlandığını falan da duymadık!

gitti gidermi diyosun yani?!?

kalptenþimþek

bu saatten sonra üstelik bankasyaya gitmez artık

berusa55

Vallahi bana gidici gibi geliyor şu iki gündür oynamamasına bakarsak. Ha sakatsa o ayrı ama öyle bir duyum ya da haber almadık.

sadece55

vardır bir sıkıntısı...Gitcek durumu olsa zaten yine oynar ki niye dinlendirsinler..Vardır ufak sakatlık.Hollanda da canavar gibi oynar