Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Dün Oktay da çok iyi şeyler söyledi Chelidze için... Bence bu adam ligin tozunu atar! ( Uleyn ne çabuk hayal kurduk da, gaza geldik anlamadım ki! )

transfer muhabbeti yapmayı özlemişiz anasını satayım...

edmontdante

ben fotomaç dedim ama yıllardır fotomaç okumaya hevesim olmamış ki gazetenin hala yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

23 July 2009, 23:30:53 #692 Son düzenlenme: 23 July 2009, 23:32:42 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: samsuni - 23 July 2009, 23:28:45
Dün Oktay da çok iyi şeyler söyledi Chelidze için... Bence bu adam ligin tozunu atar! ( Uleyn ne çabuk hayal kurduk da, gaza geldik anlamadım ki! )

transfer muhabbeti yapmayı özlemişiz anasını satayım...
evet abi ya.bir gecelik beylik yaşayalım bari gaz da olsa ;D
radar falan takmayalım verelim gazı bari.cezalar da yüksek ama devam

berusa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 July 2009, 23:30:30
ben fotomaç dedim ama yıllardır fotomaç okumaya hevesim olmamış ki gazetenin hala yayınlanıp yayınlanmadığını bilmiyorum

;D Var sanırım. Vardır di mi Fotomaç hala?  ;D

Vallahi var; internet sitesi bile mevcut  ;D

http://www.fotomac.com.tr/

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 July 2009, 23:30:30
yayınlanıyor kardeşim.ama aynı terane.dört takımdan haberler bu yıl da bir sayfa sivas ve bursaya ayırmışlar.bank asya ya ise yarım sayfa vermişler.buna da şükür diyelim artık ;D

kadir55ist

inşallah samsunsporumuz için hayırlısı olur.
kara tahtayı açtırıp 3-4 transferle ligin tozunu atarız.
chelidze (che nin gürcü versiyonu galiba) anlatılan gibiyse yıllar sonra iyi bir yabancı yakalıycaz gibi elimizden kaçırmassak tabi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 July 2009, 23:36:39
abi fotospor'a devam , güne moralli başlamak için  :D :D
şu an için farketmiyor zaten hangi gazete olursa olsun bizden haber yok

gozgoz yýlmaz

Giorgi Chelidze
Rakibi getir dize
Gollerini sırala
Kupayı getir bize...  ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: kadir55ist - 23 July 2009, 23:35:35
inşallah samsunsporumuz için hayırlısı olur.
kara tahtayı açtırıp 3-4 transferle ligin tozunu atarız.
chelidze (che nin gürcü versiyonu galiba) anlatılan gibiyse yıllar sonra iyi bir yabancı yakalıycaz gibi elimizden kaçırmassak tabi.
bizde bu yönetim varken caneri yetiştiren yönetim gürcüyü de yetiştirir size bir şota daha derler.bakın görün.beğenmedik derler trabzon alır oynatır kaymağını yer biz de avucumuzu yalarız.( ulan sanki şov yaptı da :D hemen paranoyak olduk :D)

Tufan

bu adamı alsak ordunun brunosu gibi patlasa ne güzel olurdu. sitenin ağır toplarına duyum gittiğine göre bu sefer tahta açılcak galiba

beşnumara

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 24 July 2009, 00:20:24
bu adamı alsak ordunun brunosu gibi patlasa ne güzel olurdu. sitenin ağır toplarına duyum gittiğine göre bu sefer tahta açılcak galiba
:D :D
elbet açtıracaklar ama bu zaman diliminde bize yakışmayan hareketler yapıyorlar >:( hiç hoş olmayan hareketler bunlar

HaSaNCaN

idmanlar saat kaçta oluyor bilgisi olan varmı ?

Jnr.Serkan

bengülü

Amsterdamli emeğine sağlık güzel videolar georgi chelidze goals görüntülere göre iyi bir golcüye benziyor süper golleri var samsunspor da iş yapar