Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Tiryakiler55

dün atakum sahilinde birine rasladım 55 numaralı lokomotif moskova formalı bi adam... tesadüfen tuvaletde elimizi yıkarken karşılaştık. neden 55li samsunspor forması değilde bu forma diye sorunca kendisinin menajer olduğunu öğrendim ve üstündeki forma şu an samsunspor'a getirdiği ve samsunsporla görüştüğü futbolcuya ait olduğunu söyledi...

Sercan

Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 18 July 2009, 13:34:00
dün atakum sahilinde birine rasladım 55 numaralı lokomotif moskova formalı bi adam... tesadüfen tuvaletde elimizi yıkarken karşılaştık. neden 55li samsunspor forması değilde bu forma diye sorunca kendisinin menajer olduğunu öğrendim ve üstündeki forma şu an samsunspor'a getirdiği ve samsunsporla görüştüğü futbolcuya ait olduğunu söyledi...

İlginç...

FaTiH_HaN

ilginc ne yani transfer mi yaptik 8)

red_white

bu adam sarhoş değildir umarım  ??? umarım gerçektir

Amsterdamli

Uzak ihtimal. Lokomotif Moskovanin 55 numarasi Renat Yanbaev su an 25 yasinda. Yani yas sinirina takiliyor.

berusa55

18 July 2009, 14:16:07 #440 Son düzenlenme: 18 July 2009, 14:19:33 berusa55
Alıntı yapılan: samsuni - 18 July 2009, 12:37:48
yazmıştım ama

Derneğimizin onursal başkanı olan Sn. Uyanık konunun tam olarak öyle olmadığını, TFF'nin zaten Maksiç konusunda Samsunspor'a bir ödenek ayırdığını, kendisinin de o ortamda bulunduğunu ifade ederek, bizatihi benim yapmadığım bir hadisenin bana mal edilmesi doğru olmaz dedi. Konuyu bu şekilde bağlamak lazım...

Hiç mütevazi olmaya gerek yok başkanım. Bu işi sizin yaptırdıgınızı tahmin ediyoruz hatta eminiz. Bir şekilde devreye girdiniz. Federasyonun bizim borcumuz icin uğraşacagını "ya su Samsunsporun bu adama borcu varmıs buna ödenek ayıralım da bitsin bu iş" diyeceğini hiç sanmıyoruz. Bunu olsa olsa siz devreye girerek yaptırdınız. Ama ben yaptırmadım demeniz bile büyüklüğünüzdür. Teşekkürler. Varlığınız yeter.

nomak55

ee sonuç ne şimdi biz transfer yapabiliyormuyuz??

KocumVolkan

başlıcam zaten böyle işe şaka maka büyük başkan İsmail uyanık olmasa 6 puan silinecekti..
geçen sene bu sevgili saygıdeğer federasyon 6 puanı silinen diyarbakıra TORPİL geçerken olduyduda bize niye kimse torpil geçmedi... İsmail başkan olmasa ne yapıcaktık.. 2 yüzlü torpilciler adi..... sizi..

cezayir55

tahta acilacak ama seneye herhalde :D

cem and naz55

transfer tahtasıyla ilgili yeni bilgi aldım ama paylaşmayacağım..olmuyor geç oluyor sonra yalancı ve mahcup duruma düşüyoruz..transfer tahtası açıldığında kaleci hazır ama bu hasan değil??? pzt itibaren ben artık gelişme bekliyorum....

Tiryakiler55

bende baktım yanbaev de 55 yazıyo o olamaz diye düşünüyorum zaten değerı 2 bucuk olarak biçilmiş... yanbaev değildi başka bir isim yazıyodu... görüşmeler sürüyomuş işte.. bende o adamın yalancısıyım

AntZ

18 July 2009, 20:39:53 #446 Son düzenlenme: 18 July 2009, 21:16:06 Ant55
Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 18 July 2009, 19:29:51
bende baktım yanbaev de 55 yazıyo o olamaz diye düşünüyorum zaten değerı 2 bucuk olarak biçilmiş... yanbaev değildi başka bir isim yazıyodu... görüşmeler sürüyomuş işte.. bende o adamın yalancısıyım

Denis  GLUSHAKOV
Artem  GOMELKO (Kaleci)
Ruslan  KAMBOLOV
Alexander  MINCHENKOV
Sergey  EFIMOV
Alan  GATAGOV
Nika  PILIEV

Bu isimler tanıdık geliyor mu heyecanlandırdın bizi be kardeşim  ;)
Bunlar Lokomotif Moskova da 86 ve üzeri doğumlular, tabi rezerv takım değil ve söyledikleri de doğruysa...

Diğer bir seçenek te Lokomotif değil de CSKA Moskova olabilir mi?
http://www.pfc-cska.com/person.php?lg=en&id=3564

usare

Alıntıtransfer tahtasıyla ilgili yeni bilgi aldım ama paylaşmayacağım..olmuyor geç oluyor sonra yalancı ve mahcup duruma düşüyoruz..transfer tahtası açıldığında kaleci hazır ama bu hasan değil??? pzt itibaren ben artık gelişme bekliyorum....

Abi eğer mahsuru yoksa açıkla be..Valla çatlarım ben pazartesiye kadar.
Bir de bu yönetimin transfer konusunda bişey yapamayacağını düşünüyorum ama bakalım görcez.

usare

Nasıl alıyoz peki onu tahta mı açılacak.. Ya arkadaş 16 sene okudum nedir benim çektiğim bu tahtalardan :D
Ne tahtaymış be...

kuzey55

yavuz sakaryaspora gitmiş diye duydum ama ?