2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

Lusage

Aslankaya

King1965

yaptıgım bı tasarım halk gazetesı mansetınde :)  ??? :D

King1965

16 June 2013, 10:06:32 #78 Son düzenlenme: 16 June 2013, 10:44:29 King1965
DAMALI FORMA

---------------------------------------------

--------------------------------------------------

maraton

Gençler bugün firma yetkilileri ile görüşüp belirleyeceğiz büyük ihtimal.. Ne diyorsunuz son son ..

maraton

Ben halk gazetesindeki siyah ile ön sayfalarda bir kırmızı üzerine beyaz Atatürk silüeti olanı beğendim ne diyorsunuz

doðan

Integral

Beyaz olarak;

Alıntı

Kırmızı olarak; (bu biraz deri gibi durmuş, normalde çok daha iyi olur)

Alıntı

siyah olarak;

Alıntı

konuya anket eklersek, daha kolay olur.

Sercan

Tasarımların hepsi çok güzel ama daha önce kimsenin kullanmadığı, sadece bize ait bir tasarım da bulunsa güzel olur formaların içinde..

Bence de bu ikisi on numara...

Alıntı yapılan: Kaya - 15 June 2013, 03:09:26
Bu iki forma harika.Siyah ve beyaz formalar bunlar olsa müthiş olur.Bir de kırmızı tasarım seçtik mi daha ne olsun.

Tufan

Erdem Abi Sercan'ın da alıntıladığı modeller özellikle siyah olan 10 numara bunlara yüklenelim mümkünse.

emre__ss

Özellikle beyaz olanını düğünde bile giyersin.

cembaba

Sercan'ın işaretlediği ikisi çok güzel abi.

red_white

Alıntı yapılan: maraton - 16 June 2013, 10:58:44
Ben halk gazetesindeki siyah ile ön sayfalarda bir kırmızı üzerine beyaz Atatürk silüeti olanı beğendim ne diyorsunuz

Abi siyah çok güzel ancak kırmızı üzerine beyaz silüet olan formada göğüs reklamı olduğunda pek şık durmayabilir

Jnr.Serkan

Dogan abi in paylastigi beyazda cok iyj

red_white

Alıntı yapılan: 5trawberry - 14 June 2013, 21:28:20
Yıllardır şöyle bir siyah forma istemiştim, forumdaki abilerimin kardeşlerimin de aklında böyle bir stil olduğunu düşünerek hazırladım..

Bu da yıllar önce giydiğimiz adidas formayı hatırlatıyor ama, biraz daha güzel bence..

umarım beğenilir.

Halk gazetesindeki siyah formayı herkes istiyor o kesın gibi. Diğeri için 2. seçenek fena değil gibi