Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 May 2013, 19:48:30
trabzonda bile 5 aday çıktı 700.000 nufusluk yerden. bizim nufus 1.2 milyonu geçti 1 tane aday yok yazıklar olsun

O adayların kaç tanesi trabzon'da oturuyormuş? Biz bu söylemlerle kendimizi daha çok kandırırız. Kocaeli'nin nüfusu bizim iki katımız ama durumları ortada. Bunun kalabalık bir şehir olmakla alakası yok. 1,2 milyonluk Samsun nüfusunun ne kadarı Samsunsporlu? Nüfusumuz 1,2 milyon olacağına, sadece samsunsporlu 200 bin kişi olsaydı keşke...

seyf55

Alıntı yapılan: Sercan - 25 May 2013, 20:03:22
O adayların kaç tanesi trabzon'da oturuyormuş? Biz bu söylemlerle kendimizi daha çok kandırırız. Kocaeli'nin nüfusu bizim iki katımız ama durumları ortada. Bunun kalabalık bir şehir olmakla alakası yok. 1,2 milyonluk Samsun nüfusunun ne kadarı Samsunsporlu? Nüfusumuz 1,2 milyon olacağına, sadece samsunsporlu 200 bin kişi olsaydı keşke...

ben trabzonda okuyorum adayların çoğu istanbuldan falan şirketleri olan tipler

lucarelli

Trabzon adayları reklam peşinde. Bizde inşallah bir çıkar pir çıkar.

ult55ras

fırtına öncesi sessizlik mi desem, bu sessizlik hayra alamet değilmi desem ? bilemedim...

temel reis

Öyle odunlar varki samsunspor kulübünü uzaktan takip edenler özelikle başka şehirlerde yaşayyanlar öyle ahkam kesiyorki emin başkan bırakıyormuş diye adam nerdeyse kıçına kına yakacak kadar acımasız eliştiri yapıyo adam zannediyorki bir süru başkan adayı var bilmiyorki karadenizin en büyük şehri samsundan yürekli bir başkan çıkaramadığını emin başkan bırakırsa bence çok büyük kayıp olur bu kulübün devamlılığı için emin başkansız olmaz fakat başkana mutlaka destek verilmesi şart buda şehrin ileri gelenlerine hatta biz gurbetteki taraftar olarak bir hesap açılıp gücümüzün yettiğince katkıda bulunursak umarı küçuk bir yarayada olsa merhem olur bilmem bana katılırmısınız

lato

Alıntı yapılan: temel reis - 26 May 2013, 05:00:39
Öyle odunlar varki samsunspor kulübünü uzaktan takip edenler özelikle başka şehirlerde yaşayyanlar öyle ahkam kesiyorki emin başkan bırakıyormuş diye adam nerdeyse kıçına kına yakacak kadar acımasız eliştiri yapıyo adam zannediyorki bir süru başkan adayı var bilmiyorki karadenizin en büyük şehri samsundan yürekli bir başkan çıkaramadığını emin başkan bırakırsa bence çok büyük kayıp olur bu kulübün devamlılığı için emin başkansız olmaz fakat başkana mutlaka destek verilmesi şart buda şehrin ileri gelenlerine hatta biz gurbetteki taraftar olarak bir hesap açılıp gücümüzün yettiğince katkıda bulunursak umarı küçuk bir yarayada olsa merhem olur bilmem bana katılırmısınız

Öyle ya da böyle kulübün borcu olduğu kesin. Başkan kim olursa olsun taraftarın da bişeyler yapması lazım. Bencede hesap açılıp para toplanabilir. Transfer yapılacak diye para toplanılmaya kalkmış hiç etkili olmamıştı ama aynı dönemler dobinin aldığı maaş çok ön plana çıkarıldı medyada kasıtlı mı yapılmıştı bilemem.

Sadece Samsunspor

Yok mu be yok mu bir tane Samsunspor'un neferi olacak adam yok mu ? Liderlik özelliği yüksek dediğim dedik sözünü geçiren bir tane adam yok mu ? Futbol'dan zevk alacağımız bir takım yaratacak, bizim gururumuzu okşayacak bir tane adam yok mu ? Güçlü bir Samsunluluk bilinci ve Samsunsporluluk ruhu yaratacak adam yok mu ?

YOK MU ULAN YOK MU

Ertuğrul Sağlam

Eyy
Samsun Siyasileri,
Bürokratları,
İşadamları,
STK'lar
Eğer içinizde az da olsa adamlık kırıntıları varsa,
Bırakın kısır çekişmeleri,
Kırgınlıkları,
Gelecekteki koltuk kaygılarınızı.
Adam gibi ama adam gibi destek olun
İSMAİL UYANIK'ı takımın başına getirin.

En basit ifadeyle ismini okuduğumuzda bile yüzümüzü ekşitecek kadar iğrendiğimiz insanlar spor salonuna sığmayacak vaziyette 5 adayla ve 4,500 üye ile kongre yapıyor bunları görünce bu şehir bu takım adına hiçmi utanmıyorsunuz.

Bu takımı bu kadar yanlızlaştırıp Malatya, Sakarya, Kocaeli, Diyarbakır, Erzurum şehirlerinin takımlarının durumuna düşürdüğünüzde merak ediyorum nereniz soğuyacak nerenize kına yakacaksınız?...

ALLAH RIZASI İÇİN HADİ LAN Bİ DEFA BU TAKIM İÇİN ADAMLIK YAPIN.

sosaka

bu sessizlik bana hiç iyi gelmiyor
takım için yürüyüş falan yapılsa
yani bir şekilde şu ölü toprağını atmamız lazım takımın üstünden

lato

Sessizlik iyidir iyi. Sağda solda yeniçeri ağası ilan edip yalakalık yapanlar da belki akıllanır. Hadi Samsun'un üst kademelerindeki sahipsizlik hep vardı da taraftarın içinde bile zor günde kulübü ayakta tutan adama kin nefret dolu sözler nerden çıktı? Çok konuşanların icraat zamanı şimdi. Kongre günü kulüp yine kayyuma kalır Emin Kaptan yine kendini taşın altına koyar üç beş kişi yine ağalarının sözünden çıkmaz. Her sene bize aynı şeyi yaşatıyorlar bence kimsenin çıkmasına gerek yok ya Emin Kaptan'la gençler mücadele etsin ya da kayyumda gençler mücadele etsin

seyf55

ben şunu anladım ki bizim şehrimizde azcık gücü olupta Şehrini seven şehrinin takımını seven bunu bir görev bilip sahiplenecek bir tane bile şuurlu Samsunsporluluk bilinci bu değeri şeref gibi namus gibi bilen bir tane adam yok 1 milyon küsürlük şehirde tek adam yoksa tüh ulan bizim 1 milyona yazıklar olsun içimizden bir tane adam çıkaramadık aday yazıklar olsun,bu söylediklerim Emin KAR ı kapsamıyor adam fiziki koşuluna rağmen maddiatsızlığa rağmen geçen sene sırtlamıştı kulübü, meydanlarda Samsun sevdalısıyım deyip geniş geniş gezenlere selam olsun Emin KAR ın fiziki koşularına rağmen yaptığı şeyi siz sağlam vücudunuzla yapamıyorsunuz çünkü sizin bedenleriniz tam ama yüreğiniz yarım

özkan

5trawberry

Büyük Başkan'ın, bırakmasının sebebi şehrin ve siyasetçilerin takıma sahip çıkılmaması değil miydi?

oguzhann555

Hiç değilse Emin başkan Dimitrov, Abdulkadir ve Cemille anlaşma sağlasa şimdiden.Kongreye kadar geç kalmayalım.  :(

MeL_55

bu belirsizlik hic iyi degil..
yine bastan sariyoruz her sene oldugu gibi.