2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

sadece55

Ben bu adamı Maskeci Antonio de Nigris ile karıştırıyordum :) O iyi adamdı bak Allah rahmet eylesin

Dartagnan

aynen kardesım ben de onla karıstırdım herhalde ya .Bı sevındım ama onun olmadığını anlayınca kötü oldum :)

Uğur Yıldız

lato

Shane_Falco

Abdülkadir den net olarak vaz mı geçildi  :'( Var mı bir duyumu olan acaba ?

Ertuğrul Sağlam

Gene uzun boylu bir zenci var antremanda. Roberts'ta antremanda gitmemiş halen.

_Jack Daniels_

King1965

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 20 August 2013, 18:45:03
Gene uzun boylu bir zenci var antremanda. Roberts'ta antremanda gitmemiş halen.

Luiz olabilir bugun de denemek istemislerdir.

55.hakan

Şöyle bir haber mevcut.

Mehmetyildiz Samsunsporla 1 yıllık anlastı , Samsunspor Mehmet Yildiza 475 Milyar para ödeyecek

https://twitter.com/pttbirinciligtv/status/369860816134078464

samsunsporlu1994

Mehmet Yıldız tecrübesiyle katkı saglar. Bir de stoper almamız gerekiyor.

samsun 55

MEHMET YILDIZ OLMADI

Samsunspor uzun süredir kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu Mehmet Yıldız ile anlaşamadı. Dün Samsun da Başkan Karla uzun süre görüşme yapan Milli futbolcu Kırmızı beyazlılarla parasal konuda anlaşamadı.

PARASAL KONUDA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Kırmızı beyazlılar uzun süredir kadrosuna katmak istediği Mehmet Yıldız ile anlaşma sağlayamadı. Dün Nuri Asan tesislerinde Başkan Emin Kar ile uzun bir görüşme yapan golcü oyuncunun parasal konuda anlaşamadığı için anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Başkan Emin Kar,"Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer yapmak istediklerini. Tecrübeli futbolcu Mehmet Yıldızın başında geldiğini ancak oyuncunun fazla para istemesi nedeni ile bu transfer gerçekleşmedi" dedi.

YANLIŞ HAMLE YAPMAK İSTEMİYORUZ
Golcü futbolcu arayışlarını sürdürdüklerini belirten Emin Kar,"Çalışmalarımızı devam ediyor. Samsunspor'umuza en faydalı oyuncuyu kadromuza katmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarımızdan biraz sabır istiyoruz. Forvet hattına takviye yapmaya çalışıyoruz. Yanlış bir hamle yapmamak için adımlarımızı dikkatli atıyoruz. Birkaç gün içerisinde Forvet hattına yapacağımız ciddi takviye ile takımımızın gol yollarındaki sıkıntısını ortadan kaldıracağımıza inanıyorum" dedi.

altunay

Alıntı yapılan: samsun 55 - 20 August 2013, 20:56:40
MEHMET YILDIZ OLMADI

Samsunspor uzun süredir kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu Mehmet Yıldız ile anlaşamadı. Dün Samsun da Başkan Karla uzun süre görüşme yapan Milli futbolcu Kırmızı beyazlılarla parasal konuda anlaşamadı.

PARASAL KONUDA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Kırmızı beyazlılar uzun süredir kadrosuna katmak istediği Mehmet Yıldız ile anlaşma sağlayamadı. Dün Nuri Asan tesislerinde Başkan Emin Kar ile uzun bir görüşme yapan golcü oyuncunun parasal konuda anlaşamadığı için anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Başkan Emin Kar,"Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer yapmak istediklerini. Tecrübeli futbolcu Mehmet Yıldızın başında geldiğini ancak oyuncunun fazla para istemesi nedeni ile bu transfer gerçekleşmedi" dedi.

YANLIŞ HAMLE YAPMAK İSTEMİYORUZ
Golcü futbolcu arayışlarını sürdürdüklerini belirten Emin Kar,"Çalışmalarımızı devam ediyor. Samsunspor'umuza en faydalı oyuncuyu kadromuza katmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarımızdan biraz sabır istiyoruz. Forvet hattına takviye yapmaya çalışıyoruz. Yanlış bir hamle yapmamak için adımlarımızı dikkatli atıyoruz. Birkaç gün içerisinde Forvet hattına yapacağımız ciddi takviye ile takımımızın gol yollarındaki sıkıntısını ortadan kaldıracağımıza inanıyorum" dedi.
1 trilyon istemiş paşam

mehmet yılmaz

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: altunay - 20 August 2013, 21:07:46
1 trilyon istemiş paşam
Bir sezonluk için 600 bin tl civari bir para istemişti, abdulkadir özgen sakatlık yaşamadan önce. Ama şöyle birşeyde yapabilir.. Biz zaten abdulkadir ve mehmet yıldız ile görüştüğümüzü herkes biliyor.. abdulkadir sakatlanınca onu almazlar, mecburen forvet için beni seçecekler düşüncesine kapılıp fiyatını attırabilir.. Mehmet Yıldızdan bu beklenir yani..  :evet:

cembaba