2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ngonge

Abdülkadir sakatken satın alma opsiyonu ile alınsa şahane olur.

mehmet yılmaz

emre__ss

Ayberk

Aydın çok ağır bence. 32 yaşında ağır bir stoper gelip Ercan'ı keseceğine gelmesin. evet 3 stoper yeterli değil, o halde maliyet olarak da daha ucuz, yaş olarak da daha genç ve atletik bir isim alınmalı bence. ama hayırlısı olsun

minci

Hadi Jaba'yı anladım da Aydın Toscalı neyin nesi. Stoper olarak Fatihi almadık mı? Ayrıca orada Ercanımız da var. Yetmedi Turgay  da var. Yani hoca 5. stoperi istiyor. Madem Aydını alacaktık Fatihi neden aldık. Bu lüks değil mi? Stoper alacağına iyi bir forvet ve orta saha peşinde ol. Samsunspor'un böyle bir lüksü yok. Bu hamle Ercan'ı yok etmek anlamına gelmiyor mu? Bana göre savurganlık yapıyoruz. Emin başkan,  sözüm sana. Kalparın iplerini o kadar serbest bırakma. Geçen yıl Göztepe ve Rizesporun yaşadıklarını hepimiz biliyoruz.

germencisse

Alıntı yapılan: teksas3455 - 16 August 2013, 11:18:40
TransferMarkt transferi bitirmiş çoktan  :D

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/aydin-toscali/profil/spieler_37095.html

Bir cok yeni transferi,giden transferi ben ilettim Transfermarkt'a.Tek degisiklik yaptıramadıgım Aydın oldu.Bir surpriz bekliyorum açıkcası..

maviay55

anlaşılan Kalpar Ercana 11 de yer vermeyecek. tipik Kalpar hareketlerine devam  :rulet: roberts yerine jaba isabet olur

King1965

valla super lige çıkarsında bizi ısterse ıhtıyarlar takımı olalım..

bu sezon artık yüzümüz gülsün  :ok

samsunsporlu1994

Hergün takımla çalışan Hüseyin Hoca. Takımda eksik görmüş ki transfer istemiş. Saygı duymak lazım. Bu sene ligin 38 hafta oldugunu düşünürse 1 stoper daha alınmalı. Bu Aydın Toscalı ya da başka biri olur ancak stopere 1 futbolcu alınmalı. Robertsın Samsunsporda oynayacak kapasitede bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum. Robertsın gönderilip yerine Jabanın alınması olumlu bir gelişme.

ismail

Alıntı yapılan: germencisse - 16 August 2013, 11:30:25
Bir cok yeni transferi,giden transferi ben ilettim Transfermarkt'a.Tek degisiklik yaptıramadıgım Aydın oldu.Bir surpriz bekliyorum açıkcası..

abdulkadiri bildireydin ya, dalavereye getirirdik belki

diocid

Geçtiğimiz sezonda Roberts son haftalatda epeyi iy oynamaya başlamıştı bence bu sezon gittiği takımda parlarsa üzülürüz sonra, ben bir sezon daha bizde kalmasını isterdim şahsen..

Samet Torun

Hadi inşallah. Roberts ın yerine Jaba benim önceden hazırladığım kadroda vardı. Hadi hayırlısı

Duško Milinković

Mehmet yıldız transferi bitti mi? Tam anlayamadım. www.fanatik.com.tr 'de yılın transferi kim olur diye bir anket var, orada Samsunspor-Mehmet Yıldız seçeneği de var?

jean