2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cakir55

Alıntı yapılan: altunay - 22 July 2013, 02:38:48arkadaslar transfer istiyorruz taraftar olarak haklıyız ama verilen sözler tutulmamıs klubun kasasına 1 lira dahi girmemiş emin başkan bu şartlar altında transfer yapmaya çalisiyo
Emin kar sezon başı hedef şampiyonluk dedi o yüzden herkes transfer bekliyor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shane_Falco

Buca'yı Kemal Kılıç çalıştırıyor. Bu güzel amcam'da geçen devre arasında beğeniyormuş ki Herve Tum,Orhan Taşdelen,Ramazan Sal,Ali Bilgin,Mehmet Sak, 4 maç cezalı Paulinho gibi oyuncuları transfer etti.Göztepeyi küme düşürdü...

Bu oyuncuları beğenip takımına katan hocanın beğenmediği her oyuncu adım gibi eminim ki bu ligde güzel işler yapar :) Jaba iyi bir kamp geçirirse güzel şeyler yapacaktır. Umarım ilk sınavı atlatıp Kalpar'ın gözüne girebilir...

samsunsporlu1994

Adnan Güngör zamanında hatalar yapmıştır kimse bunları tasvip etmiyor zaten ancak maçlarda ıslıklamak falan bunlar hoş şeyler değil. Bundan Samsunspor zarar görür. Adnan'ı Emin Kar getirdi kendi gelmedi. İstesekte istemesekte Adnan Samsunspor'un oyuncusu. 19 Mayıs çimlerine yeniden ayak basacak. Bunu anlayışla karşılamak ve takıma destek vermeliyiz.

binikalamadım

King1965

Konu Dışı  |
AlıntıSamsunspor ve Fethiye'nin ciddi tekliflerini reddederek sarı-kırmızılı kulübe gelen sağ bek Volkan Özcan, "İkinci Lig'e gelmek futbolcu için risk ama ben Göztepe'ye geldim. Göztepe gibi bir markanın içinde yer alabilmek bana gurur veriyor. Muhteşem bir taraftar, başarılı bir teknik ekip ve özverili bir yönetim var. İzmir'e şampiyonluk yaşamaya geldim, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza eminim" diye konuştu.

Ulan sanki çok ilgilendik Volkanlan . Ciddi teklifmiş .

Bu Gö*tepe adam olmaz yaa :D ulan sabah sabah ne guldum :)

tek Eğlence Gö*tepe :D

King1965

Samsunspor'umuzun Transfer listesinde bulunan geçtiğimiz sezon attığı gollerle ligde kalmamız da en büyük pay sahibi olan Abdülkadir  Özgen kamptaki performansı sonrasında Roberta Carlos'un yönetime rapor sunduğu, takımda kalmasını istediği alternatif olacağını söyledi. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın da Abdülkadirin takımda kalmasını istediği ortaya çıktı.

Carlosun kararını bekliyoruz dedik dedik dedik buyrun..

furkan5534

iddaadan filan para vursakta şu takıma 3-5 tane futbolcuyu biz alsak  :D

lato

Alıntı yapılan: furkan5534 - 22 July 2013, 12:56:17
iddaadan filan para vursakta şu takıma 3-5 tane futbolcuyu biz alsak  :D

İddaa dan o kadar büyük para vurmaz sayısal ya da loto paklar bizi ;D

King1965

Başkan Emin Kar, bu akşam kulübe gelecek bir stoper ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

55.hakan

Alıntı yapılan: King1965 - 22 July 2013, 15:34:26
Başkan Emin Kar, bu akşam kulübe gelecek bir stoper ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.
Neden ben yazıyı kulübe ilk gelecek stoperle anlaşma sağlanacak olarak okudum  :D

King1965

55.hakan

Hayır bu akşam gelecekse açıklasaydı bari demek ki önemli bir isimki açıklamıyor diyeceğim hayal kırıklığına uğrayacağız.

5trawberry

Alıntı yapılan: King1965 - 22 July 2013, 15:34:26

Bu nasıl bir cümledir arkadaş ya.

Gaziosmanpaşalı3455

(öncelikle söylemlerim yalnış anlaşılmaması adına söylemlerim kişi yada kişileri şahsına olmayıp bulunduğu mevki ve makamadır !!)bugüne kadar yapılamayan  işlerle (transfer ve vs )ben ve benim gibi  büyük samsunspor taraftarını şampiyonluk gibi sezon başı söylemlerde bulunup; bir takım çevrelerin reklamlarını yapmasına alet olduğu için;ve hala bu reklam kampanyasını kendiside farkınavarmasına rağmen  hala 3 maymunu oynadığı için ; buyuk samsunspor kulubumuzun başkanı sn emin kara bir sitem olarak bu sene kombine almayacağım..ha diyeceksiniz başkana kızıp kombine almamak olurmu olur.sırf kendimi kandırıldığımı hissettiğim için almayacağım..

King1965