2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

5trawberry

dimitrov Bolu'ya gitmiş. Bir Bulgar oyuncu ile birlikte.

Aslankaya

dimitrov pahalıydı.belki zenke gibi takıma katkı sağlayacak ucuz yabancı buluruz.hemen yönetim sınıfta kaldı demek dogru değil bence

samuray

istermisiniz kalpar abdülazizi.i getirsin eski göz ağrısı nede olsa dimitrovu elde tutamıyoruz yani ne de olsa izde kiralıkta olsa oynayan topçuydu ee fatih şeni keza öyle h.bayraktar.a ne diye teklif götürülmedi bütün bu olup bitenleri anlamakta zorlanıyorum çok ağırdan alıyoruz genel kurulda verilen sözlermi tutulmadı daha şimdiden emin başkan bunu açıklamakmı istemiyor neler oluyor takımlar piyasadaki ftt liginde iş yapacak oyuncuları toplarken biz hala nal topluyoruz

Sercan

lato

Dimitrov olayı doğruysa büyük kayıp bence. Ama Dimitrov'un oynadığı futbol için değil. Dimitrov bazı maçlarda iyi işler yaptı bu lig için iyi de bir oyuncu. Ama kimsenin yeri doldurulamaz değil. Büyük kayıp meselesine gelince başkan Cemil Dmitrov ve Abdülkadir'i takımda tutmak istiyoruz yeni hoca da onay verirse demişti. Cemil imza attı Dimitrov gitti deniliyor Abdül ise büyük ihtimalle elden kaçacak. Yani başkan şampiyonlukta payı olacağına inandığı isimleri takımda tutmakta zorlanıyor. Bu onun suçu mu derseniz değil. Destek sözü verip de hala yerine getirmeyenlerin ve her sene olduğu gibi buna saf saf inanan bizlerin suçu. Takım transferde geç kalmış gibi görünüyor. Çoğu takım nokta transferlerini yaparken biz imza attıramadık Cemil harici. Şampiyonluk şu anki tabloda hayal olur ki zaten Ankaraspor, İBB ve Mersin bence bu sene ipi sırtlarlar gibi. Uzun lafın kısası geçen sene Kazım Yılmaz yüzünden bu durumları yaşadık. Bu sene de bizi oyalayan ileri gelenerimiz yüzünden yaşayacağız gibi.( Temennim inşallah böyle bir şey yaşanmaz. İnşallah alınacak oyuncular bellidir, iş imzaya kalmıştır ve en kısa zamanda gelen para desteğiyle bu transferler bitirilir..)

isa55

Ertuğrul, bütünleşmiş bir şehri ve taraftarı olan, stadı her maç dolan, büyük düşünen takımı buldu.

celebi

MeL_55

Alıntı yapılan: celebi - 26 June 2013, 23:37:30
Bir bomba koyayım kaçayım battal

abicim battal gelse ne yazar bu saaten sonra.
hakani kacirdik dimitrovu kacirmisiz duyumlara göre.
battal gelsin ama onu besleyecek oyuncularida kacirmamak lazim..

celebi

Onuda bekleyin kardeşim inşaallah güzel bir şekilde besleycek transferde gelir

MeL_55

Alıntı yapılan: celebi - 26 June 2013, 23:47:24
Onuda bekleyin kardeşim inşaallah güzel bir şekilde besleycek transferde gelir

insallah celebi abi sana güvenimiz sonsuz :)
bu arada dimitrov haberleri dogru mu?

jean

Hemen karamsar olmayalim goztepe ve bolu banko favoriydi biri dustu biri playy off a bile kalamadi cok alincada olmuyor bazen

Ertuğrul Sağlam

Bir bu ulkeyi, bir de Samsunspor'u  yonetmek
Vallahi para ile cekilmez.
Allah askina biraz sabir, sagduyu, ve anlayis.
En az bizim kadar kaliteli futbolculari takimda tutmayi ve kaliteli transferler yapmayi yonetim istemezmi?
Bu takima mal olmus isimleri elestirirken lutfen iki kere dusunun...

altunay

kampa az kaldı biz daha hüseyin kalpara bile imza attıramadık bu nasıl iştir ya transferde adı geçen adamlar 30 dan aşşaği değil samsunspor huzur evide bizmi bilmiyoz

cakir55

holigan5565

Açıkcası dimitrov gittiyse ve maliyeti yüksekse üzülmem çünkü benim izlediğim dimitrov iyi olduğu maçlarda çok iyi ama bazı maçlardada hiç sahada olmayan bir topçuydu hatta şunuda söyleyebilirim sert oyundan korkaan ve mücadeleyi sevmeyen bir oyuncu bana göre.Ama Abdülkadiri elden kaçırırsak ona gerçekten üzülürüm.Fatih Şen bence takımda kalmalıydı ama bu yaştaki bir Hakan Bayraktarda (Karşıyakaya gittiğine göre demekki Samsunspor çokda aklında yok) eski tadı verirmi oyun olarak o konudada şüphelerim var.