2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor'umuz da transfer çalışmaları hız kazandı. Dış transferde birçok isimle prensip anlaşmasına varan Samsunspor'umuz iç transferde de imzaları attırıyor. Geçen sezon 
Samsunspor'umuza ligin ikinci yarısında gelen ve başarılı maçlar çıkaran Cemil Adıcan, kendisini Samsunsporlu yapan imzayı attı. Nuri Asan Tesisleri'ne menajeri Hakan Şirin ile birlikte gelen Cemil Adıcan, Başkanımız Emin Kar ile görüştükten sonra resmi sözleşmeye imzasını attı. Samsunspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Cemil Adıcan,"Samsunspor'da çok kısada olsa güzel günlerim geçti. Hiçbir kulübün teklifini kabul etmedim ve yuvama geldim. Bana güvenenlere ve büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ediyorum. Samsunspor'u bu sezon layık olduğu yere getireceğiz" diye konuştu. Başkanımız Emin Kar ise,"Cemil hem karakteri hem de oyunculuğuyla bizim takımda görmek istediğimiz oyuncuların başında gelmiyordu. Yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Transfer çalışmalarımız büyük bir titizlik içinde sürüyor. Hata yapmadan Samsunspor'u hedefe taşıyacak oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1072

Duško Milinković

Mert

Ameliyat izleri hala geçmemiş cemilin :) hayırlı olsun kalmasını istediğim futbolcuydu cemil.Sırada dimitrov ve abdulkadir var inşallah onlarla da anlaşırız.

GurbetciFanatik

eskilerden gelecek varsa sunlari alin bari
Murat Yildirim
Oktay Delibalta
Adem
Ekigho
Kemal

hic olmazsa biz de seviniriz

Adnan Güngörün TS sevdasi bi kenara biraksak misal , onun ne faydasi olacak onun gibi tonlarca adam var ptt liginde. Durup dururken gerilim yapmaya ne gerek var taraftarlarla, istenmiyor iste.

seyf55

ercan0655

herkezin gözü üstünde adnan ya düzgün oyna canını dişine tak milleti sustur ya da küfüre ıslığa hazır ol

Uğur Yıldız

Adnan transfer edilirse sonrasında Ronaldinho'da gelse fark etmez. Adnan imzalamamalı

Gorkem

MeL_55

hakan bayraktari kacirirsan, fatihide yollarsan kalirsin adnana

Kodalak

ugrass

MeL_55

Musti

Adnan'ın transferi hem teknik açıdan hem de transfer politikası açısından manasız.

Teknik olarak, ne Kemal'den ne de Doğan'dan bir fazlası var. Tecrübe ise Adnan'ın bu yaşına kadar kazandığı hiç bir tecrübe yok küme düşmekten başka. Bir takıma kaptanlık yaparak süperlige taşıyacak kapasitede biri değil. 33 yaşına kadar mental ve teknik olarak sürekli geriye gitmiş birinin fiziksel olarak kendini geliştirmiş olması da beklenemez.

Başkan Emin Kar da transfer edilecek futbolcuların Süperlige çıkıldığında en az 7-8 tanesinin takımda kalacağını söylemişti. Sadece bu sezonu değil geleceği de düşünerek transferler yapılacağını söylemişti.

Bu iki bağlamda Adnan transferi hiç mantıklı görünmüyor. Özellikle geçen sene Hasan Şengün yüzünden aldığı tepkiler göz önüne alınırsa böyle bir hataya düşmeyeceğini sanıyorum.

MeL_55

bu arada cemille 1 yıllık sözleşme imzalanmis

Kaynak

beşnumara

Uçarlı sal bizi bee yeter daa isin yok mu senin. Valilikte calismiyomuydun sen? Biraz isine konsantre ol.