2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Kodalak

oguzhann555

Rizeden Jallow ve David Loria alınabilir.Jallow sakattı ama bence sakatlığı üzerinden kolay atabilecek bir isim.David Loria'da bizimle oynadıkları maç hariç baya iyiydi Rize kalesinde.  :D Ayrıca ben ne Sonere nede Atillaya hiç güvenemiyorum.Helede Şampiyonluğa oynayacaksak.  :peeh:

cembaba

Özköylü, Ankaraspor ile anlaşmış. Daha önce söz verdiği için bizim teklifimizi geri çevirmiş.

seyf55

osman hoca gitti gelebilecek iyi hocalardan biriydi şifo ya da ertuğrul gelir inşallah abdullah ercan gelmesin o gelecekse besim hoca gitmesin

FaTiH_HaN

oh be sezon bittikten sonra forumda ilk defa en son online olduğum andan itibaren bir sonraki girişimde 3 sayfa atladığını gördüm  ;D

Desiqner

2-3 transfer söylentisi çıksada iyice havaya girsek :))

Stoper

Bizim yerel basın bombaları daha patlatmadı mi?

Sefa Aksoy, "Samsunspor'un askeriyim"

Sercan Temizyürek, "Samsunspor benim yuvam,hazırım."

Samet Kılıç, "Samsunspor'a göz kırptı."

Hakan Akman, "Samsunspor'da seve seve oynarım"

Vs
Vs

: )

cembaba

AlıntıSAMSUNSPOR BESİM DURMUŞ İLE YOLLARINI AYIRDI...

Samsunspor  Besim Durmuş ile yollarını ayırdı.

Geçen sezon  Ligin 12. Haftasında Erhan Altından boşalan Samsunspor teknik direktörlük görevine getirilen  Besim Durmuş kalan 22 karşılaşmada takımının başında bulundu.

Samsunspor'un zon günler yaşadığı ligde Besim Durmuş yönetimindeki  futbolcu kadrosu son anda küme düşmekten kurtulmuştu.

Samsunspor başkanı Emin Kar ile bir araya gelen teknik direktör Besim Durmuş  1 yıllık mukavelesi karşılıklı olarak anlaşarak fesih  edildi.

Samsunspor başkanı Emin Kar Samsunspor'un yeni teknik direktörünün 1 hafta içerisinde belli olacağını belirterek bu konuda çalışmaların başlatıldığını söyledi..

http://www.samsungol.com/haber-duyuru-detay.asp?Id=156

cakir55

Soner
Adem-Kere-Cemil-Orhan
F.Şen-Hakan
Dimitrov-x
Zenke-Abdulkadir

Eski oyunculardan güzel bir kadro kurulabilir.Adem'i kulübü gönderecekmiş, Orhanın takım küme düştü, Hakan'ı MIY bıraktı, Zenke ıbb düştü.

teksas3455

Alıntı yapılan: cakir55 - 04 June 2013, 23:02:41
Soner
Adem-Kere-Cemil-Orhan
F.Şen-Hakan
Dimitrov-x
Zenke-Abdulkadir

Eski oyunculardan güzel bir kadro kurulabilir.Adem'i kulübü gönderecekmiş, Orhanın takım küme düştü, Hakan'ı MIY bıraktı, Zenke ıbb düştü.

Efsane kadroyu yeniden mi kursak ne :)

55_OrHaN_55

Kurduğunuz kadroya bir de Agbetu katılırsa, Hoca olarak da Ertuğrul Sağlam veya Osman Özköylü olursa tadından yenmez :)

jean

Osman ozkoylu ankaraspora agbetuda yeniden tavsanliya imza atti

55_OrHaN_55

Sağlık olsun. Besim Durmuş'tan kurtulmak da bir nebze iyidir. İnşallah Ertuğrul gelir.

cakir55

Agbetu'nun çıktığımız sene çok önemli katkıları vardı bu senede öyle bir oyuncuya ihtiyacımız var hızlı, top süren, adam geçen inşAllah böyle bir oyuncu kadromuza katarız.

YaşarDoğu

Kocaelispordan Doğan Karakuş , bonservisi elinde ve 93 doğumlu forvet.Bu sezon 30 maçta 23 golü var.En azından değerlendirilebilir.