PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

berusa55

Abdul ve Dimitrov olmasaydı A.gücü'nden önce düşerdik biz anlaşılan

olcay

en azından çatır çatır top oynayan 11 sarı formalı genç izliyoruz..

lato

yine yan orta yine kafa golü besim adam olsan bi sitem kurarsın bu adamlara her maç ortadan zorlayacağına yan toplarla gelirsin tam Haluk'luk maç

seyf55

gol atıyoruz tribünde ses yok yuh lan yuh yazıklar olsun hepinize bu kadar da karşı takıma sempati olmaz yazıklar olsun ankara üzülmesin diyem i ayıp olmasın diyemi yazıklar olsun lan size

red_white

Ankaragüçlü oyuncular sahada basmadık yer bırakmıyorlar bizimkiler ise onlara nazaran gayet rahat neden acaba

samuray

ya bi taraftar trtweb bi taraftar oynanan kötü futbolumuz beni iyice stretese soktu eminim ehrkes aynı stresi yaşıyor bu ne ya ankg. den iki gol yiyiyoruz geriye düşüoruz ulan sizin oynayacağınız futbolun için trt seninde kallah belanı zı versin emi k :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

senol

11 adam,şeref ve onurlarıyla mücadele ediyorlar.bizimkilerin öyle bir sorunu yok ki.hoca turgayı al başına çal.Kere yi al,düzenlesin defansı,bunudamı göremiyon,neyi gördün ki zaten.

lucarelli

Ankaragüclü Futbolcular ruhlarını sahaya koymuşlar. Bizimkiler sahaya çıkmışlar. Bu maçı kazansak ne olcak kaybetsek ne olacak. Ne zamanki kırmızı beyaz formamız sahaya ruhuyla çıkar, o zaman galibiyetin bir anlamı olur.

samuray

Alıntı yapılan: samuray - 14 April 2013, 14:50:27
ya bi taraftar trtweb bi taraftar oynanan kötü futbolumuz beni iyice stretese soktu eminim ehrkes aynı stresi yaşıyor bu ne ya ankg. den iki gol yiyiyoruz geriye düşüoruz ulan sizin oynayacağınız futbolun için trt seninde kallah belanı zı versin emi k :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
hayret golleri bile izleyemedim ya bu nasıl bi yayın frofeksten hiç izleyemedim slayt gösterisi gibi çromeden denedim fazla donmadı ama oda koptu dondu kaldı tekrar frofekse döndüm aynı şekilde resim izler gibi dondu dondu dondu allah belanızı versin trt yetkilileri  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

babasamsunlu

teksas3455

Sonumuz hiç hayır değil sanki. Bu maçı alacağımızdan şüphe duyuyorum  :(

Integral

germencisse

Şu hafta olmuş halen net bir oyunumuzun ortada olmaması beni cok uzuyor,ne yaptığı belli olmayan yumurta kapıya dayandı futbolunu halen sergilemekteyiz..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: germencisse - 14 April 2013, 14:56:13
Şu hafta olmuş halen net bir oyunumuzun ortada olmaması beni cok uzuyor,ne yaptığı belli olmayan yumurta kapıya dayandı futbolunu halen sergilemekteyiz..

YUMURTA melesesi çok güzel benzetme olmuş kırılma maçlarında ya kazandık yada kaybettik. bu futbolcu topluluğuna sevgi gösterdikce bişeyler oluyor  bitsede şu sezon rahatlasak başka bir beklentim yok artık.