KOREO-ÖNEMLİ (hesap no eklendi)

Başlatan edmontdante, 14 March 2013, 21:31:32

« önceki - sonraki »

maraton

Bak yazmıyoz diye arkamızdan sallama Engin sever sen söyle diye bekliyorum günahın bu diye yoksa yazıp 100 tl de benden deyip geçsem mi karşıya ;)

edmontdante

Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit daa

Akyol

Destek lazım şu karton olayını akşama kadar halletmeliyiz bi omuz verelim arkadaşlar..

maraton

sevgili site sakinleri.. şimdi geçmişte bu koreolarla övünen herhesin şimdi buraya destek olma zamanı.. kim hangi sebeple ne durumda olursa olsun, neye veya kime ne sebeple gönül koymuş olsun, şimdi birlik zamanı değil mi.. sevdamız samsunspor ise ve kendimize taraftar diyorsak bu şehirde bunun iki yolu var..
ya bazıları gibi sahaya atlayıp saha kapatıp ceza aldırıp takıma zarar verip kahraman gibi çiftlikte gezeceksiniz ya da cebinizden fedakarlık yapıp saatlerce çalışıp koşturup bir aferin bile almadan bu takımın adını bu tribünleri yine ülkenin gündemine taşıyıp takımımızı destekleyeceksiniz..
şimdi kendinize sorun.. siz hangi tür samsunsporlusunuz !!

usare

usare-30 tl cuma günü store a bırakıldı..

cembaba

Şu başlık neden es geçiliyor çözemedim. 10 tl veremiyorsak koreo için yazıklar olsun bu siteye.

doðan

Vay  bee listeye isim yazmamış olsakda biz üzerinize düşeni yapıyoruz fazlasınıda yaparız da
Bu mudur yani ahalisi sitenin ...

doðan

Cem öncekinin üzerine 100 tl daha eft ettim ..

Uğur Yıldız

Bu ay hakkatten mali olarak krizdeyim ama başlığın es geçilmesi hakkatten çok yanlış geliyo bana. 100 kişi çıkmalı burdan.
1-ugur_yildiz 20 tl bugün store'a bırakılacak

cembaba

cany

cany -10tl. yarın store'a bırakırım

edmontdante

Koreografinin ön hazırlıklarını tamamladık.Pankart yazıldı 7500 adet karton katlandı.Yarın tribüne yerleştirilmesi gerekiyor.Program dahilinde kartonlar koltuklara yapıştırılacak.Pankartın konumu ayarlanacak.Bunun için 30-40 kişiye ihtiyacımız var.Bu işlerde herkesin yapabileceği bir şey mutlaka var.Yapılan bu koreografilerle övünen herkesi yarın yardıma bekliyorum.İş ve hastalık dışında bahane kabul etmiyorum.Sonuçta hepimiz bir şeylerden feragat edip bu işe kalkışıyoruz.

celebi

cembaba

İşi olmayan herkes lütfen stadyuma gelsin. Çok kişiye ihtiyacımız var.

babasamsunlu

cillop ütü cefakarlara başarılar diler..

adım hıdır elimden gelen bu sefer budur... :(