PTT 1. LİG 26. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan berusa55, 10 March 2013, 16:04:19

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Bu hafta Göztepe derbi de ne yapar ne eder Karşıyaka'yı yener.Kazanamazsak dibimize kadar gelirler.Ne olursa olsun kesinlikle galibiyet almalıyız...

senol

Besim durmuş patlamaya hazır bomba oldu.ben ondan çekiniyorum.yoksa topçular alır maçı...

Gorkem

seyf55

görüldüğü üzere artık kimse hocaya güvenmiyor haklı olarak hoca inşallah bunun farkındadır ve artık gerçek bir hoca gibi takımının başında durur

Lusage

Oynatmamaya değil oynamaya çalışın. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

HoliganSamSunLu

senol

başkan bu takımı sen kurdun,ipleri eline alma zamanı geldi, takımı bu hocadan kurtarman lazım,yoksa çok geç kalmış olabilirsin.hoca çok sağlıklı düşünemiyor.ego ve kaprisleri herşeyin önüne geçmiş görünüyor.Kere ona cevabı sahada verdi,anladımı bilmiyorum?...

celebi

emin başkanaynı zamanda teknik direktör olsun. besim durmuş bıraksın.

Aslankaya

besime hiç güvenim yok.lig nasıl bitck bilmiyorum.
adana maçında seyirci yok abdulkadır yok işimz zor. altımzda ki takımlar puan kaybetse bari

teksas3455

Umudum yok ama İNşallah utandırır beni bu takım. Takımın abartısız en savaşçı ismi Abdül de yok.

Allah yardımcımız olsun, çok kritik bir maç

realfans

ben artık ne olacağını tahmin edemiyorum.. besimden ümidi kestim.artık heşey futbolcuların performansına kaldı...1-0 olsun bizim olsun ...inşallah yeneriz.. samsunspor_x

berusa55

Taraftarımızdan yoksun çıkacağımız maçta ciddi manada dezavantajlı duruma düşmüştük ama neyse ki cezamız kalktı. Yine destek zamanı...

ramcQ_55

babasamsunlu

ALLAHIN İZNİ TARAFTARIN GÜCÜYLE ALIRIZ BU MAÇI.. ;)

berusa55

Samsunspor Adana'ya Bileniyor

Ptt 1. Lig'in 26. haftasında evinde Adanaspor'u ağırlayacak olan Samsunspor idmanlarına devam ediyor.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Pazartesi günü sahasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bu maçın hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam ediyor.

OZAN TAKIMA DÖNDÜ

Teknik Direktör Besim Durmuş nezaretinde gerçekleştirilen idman da futbolcular düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra el topu oynarlarken, taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdirildi. İdmanın en büyük sürprizi ise ligin 13. haftasında oynanan Ankaragücü maçında sakatlanan Ozan Özkan'ın geri dönmesi oldu. Dizinden ameliyat olan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Ozan fizyoterapist Abdurrahman Duran eşliğinde düz koşu yaparken bu futbolcunun önümüzdeki haftalarda topla idmanlara başlayacağı öğrenildi.

CANBERK KONTROLÜ ELDEN BIRAKMIYOR

4 haftalık bir sakatlık sürecinin ardından tekrar takımla çalışmalara başlayan genç yıldız Canberk Aydın idmanlardaki hırsıyla göz doldururken sakatlığının tekrar nüksetmemesi için de kontrolü elden bırakmıyor. Kulüp Doktoru Mehmet Özden ile sık sık görüşen genç oyuncuyu Teknik Direktör Besim Durmuş'un tamamen güçlenmesinin ardından önümüzdeki haftalarda sahaya süreceği öğrenildi.

Kaynak