PTT 1. LİG 25. HAFTA | K.Erciyesspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 03 March 2013, 18:30:55

« önceki - sonraki »

55cem55

Bence yonetimin radikal bi karar alip besimi gonderip zaten bosta ve herturlu donecek olan erhan hocayi almasi gerekiyor.Birakalim egolari duygulari bi kenara mantikli hareket edelim.Burasi Samsunspor dobinin ciftligi degil...

cakir55

Hoca maçı verdi işte bu maçın başka açıklaması yok.

çarşambalı-55

Hergün seni düşünüpte içmiyorsam kahrolayım
Gözyaşımla dolup dolup taşmıyorsam kahrolayım
Değişmem dünyaya seni hem ezeli hem ebedi

Hala seni ilk gün gibi sevmiyorsam kahrolayım
Yine seni ilk aşk gibi sevmiyorsam kahrolayım
Geceleri düşlerimde gündüzleri hayalimde
Işık gibi gözlerimde görmüyorsan kahrolayım

Seni bir an unuttuysam
Başka sevgili bulduysam
Canımdan çok sevmiyorsam
Kahrolayım kahrolayım......

O değilde kayserili ilkokul bebelerinin Samsun kümeye diye bağırması kadar koyan bişe olmadı... O kadar çok seviyosun canından bile çok seviyosun statlara sığmıyosun her deplasman peşinden gidiyosun ama taraftarı bile olmayan bir anadolu şehrinin ikinci takımının yeşillik olsun diye stada doldurduğu ilkokul bebeleri senle makara yapıyor o takım süperlige çıkıyor sen adım adım kümeye...

senol

burası adam yetştirece okul değil.biz can derdindeyiz.hoca tarih yazmaya çalışıyor.bizde isteriz oyuncu  yetişmesini hocam.önce işini yapacaksın.sonra adam yetiştirirsin.maceraya gerek yok.burası macera arama yeri değilsenden hoca olmaz,kendine başka bir iş bul.yazar ol mesala...

red_white

erciyesin ilk 10 dakikadan sonra defansları hep öndeydi ve biz 1 tane adam akıllı kontra atağa çıkamadık!!!

samuray

ya yeter artık besim hoca senin bu saçmalikların yüzünden küm düşecez ya ya maçı izleyen taraftarlarımız kadardamı maçı okuyamıyorsun sen ne biçim bi hocasın şu takım şu maça hocasız çıksa senden iyi oynatır tu senin hocalığına dimitrovu çıkarıp gencecik kemali oyuna alman da nesi kemali kazanmak için yapacan hamle kesinlikle böyle maçlar değil kazanmaya yakın olduğun maçlarda alırsın sana kimse bişey demez ama bu maç kesinlikle kemali alıp dimitrovu çıkarman yanlış yanlış yanlış yanlış yanlış hari o saçmalığı yaptın 83 dk.ya kadar niye bekliyorsun maç göz göre göre gidiyor serkanı almak son dk.damı aklına geliyor pes ya senin hocalığına  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:nalet olsun

kavak_55

irFan_55

olmaz böyle birşey takım paramparça golude nasıl attılar bu durumda anlamış değiliz

samsunmania

Arkadaşlar ertuğrulu hangi bütçe ile hangi ligde alacağız da getireceğiz takımın başına. Gönül tabii ki ister ama şu şartlarda gelmesi imkansız.

emre

Bu yönetime laf atabilecek Samsunsporlular ! var, Ertuğrul Hocayı ne kadar sürede harcarız onu merak ediyorum ben.

jurista

Yönetime laf atan Samsunsporlular kim merak ettim ? Son 6 sayfayı inceledim Yönetime laf eden yok .Besim Durmuş Allah değil ya Haşa ,bırak da onu eleştirsin millet.

Emin Abi tribünden daha iyi idare etmezse bu takımı ben de adam değilim.

Fatih Terim misin sen neyin artistliği bu hoca , senin kumar oynamaya yetecek puanın mı var ? Kıçımızı kurtarmanın derdindeyiz biz sen efsane olmaya çalışıyorsun.Bu takım düşmez düşmez de bir de düşerse var ya gerçekten efsane olursun.

Sal bizi Besim Durmuş ...

jurista

Biraz önce okuduğum bir yorum ''İlk yarıyı futbolcular,ikinci yarıyı teknik adamlar oynar '' ...

Hoca sınıfta kaldın ...

Kais

dimitrovu cıkarıp kemalın gırmesı macın koptugu andı bana gore dımıtrov en azından ayagında top saklayıp ılerı gıdebılıyordu keml ne yaptı hıc bırsey yada dımıtrovu cıkarıyorsun yerıne serkanı al da  tamam genclere onem verıyorsun hoca ama onun da bı zamnı var deplasmanda 1 0 ondeyken rakıp bastırıyorken degıl zamanı bence yenılgıyı hakettık kutlarım ercıyesı samsunspor'um dan da bana yıne mutsuz bı hafta sonu gecırttıgı ıcın tesk. ederım aldulkare de dıyecek laf bulamıyorum  :(

emre

@Jurista neye yükseldin anlamadım. Emin Kaptan'a burdan da laf atan olursa kapatalım zaten forumu. Besim Hoca konusunda ben de aynı şeyleri düşünüyorum, kimse eleştirmesin demedim zaten. Anlatmak istediğim Ertuğrul hoca gelse çok rahat harcarız onu idi.

jurista

Yükseldiğimi nerden çıkardın , bir tespit yapmışsın ,ben de yönetimi kim eleştirmiş onu sordum sana.Ertuğrulun gelmesi hayalden öte zaten bunu herkes biliyor.Herkesin canı acıyor ,acı çekiyor ertuğrul değil mourinho bile gelsin ister ,geleceğinden değil çaresizlikten söylenmiş şeyler bunlar.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım ,biz ne kadar hocaya isyan etsekte kalmış 9 maç hoca değiştirmek de kumar olabilir.Böyle bir sorumluluğu yönetimden beklemek de doğru olmaz.

Sadece Besim Hocanın kalan maçlarda daha mantıklı ,daha sağduyulu,daha sade ama olması gereken gibi bir tavırdan yana olması gerekir.

Zira çok zor şartlarda elini taşın altına koymuş insanların tüm emekleri boşa giderse bunun hesabını vermek kolay olmaz.