PTT 1. LİG 24. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Torku Konyaspor

Başlatan berusa55, 24 February 2013, 18:10:58

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bizim kadromuz gerçekten kötüymüş yeni transferler yapılınca iyice sırıttılar.şöyle bakıyorum da ligin ilk devresinde olup da şu an iyi oynayan futbolcumuz yok.Soner azimli sadece.Boş kaleye 6 pastan kaçıran adamlardan gol bekleyecektik.Allah'tan transferler yerinde yoksa paraşütsüz düşerdik.

jurista

Alıntı yapılan: Kais - 03 March 2013, 23:47:47
konuşmalara dikkat et biraz kuş beyinli varoşlar falan ağır ol ya napıyon

Hakanelgün ün mesajını beğenirken yanlışlıkla beğenmiş oldum .Ne yapılanları ne de varoş kelimesini tasvip etmiyorum.

seyf55

şu ankaragücüyle ne işimiz varsa ne diye bagrırız onlar için nefret ediyorum onlar için bagıran taraftarımızdan so.ayım ankaraya ya ankarayı savuncagına samsun için bagırsan trübünden daha yararlı olmaz mı beyınsızler demek geliyor içimden

ugrass

Alıntı yapılan: Tufan - 03 March 2013, 22:33:31
Grupçuluktan nefret ediyorum ama Çiço'dan sonra Belediye Evleri Kale Arkası dolayısıyla tüm tribün bitmiştir. Bu serserileri Çiço dizginliyormuş haberimiz yok.

Suanki liseli çocuklar reis abilerini yüceltmekle reis abileride asarız keserizle mesgul.. Çiço reis dediğimiz adam efendi oldugu için takımına sahip çıktıgı için taraftarına sahip çıktıgı için kulübünü düşündüğü için reisti.. Helal olsun büyük adammış çiço reis.. Helal olsun tekrar kardeşim..

burakbas

Anlamıyorum arkadaş, bu ankaragucu Ankarada da sevilmeyen bir camia. Bizimkilerin derdi ne, niye bu kadar çok seviyorlar anlamıyorum.

King1965

ankaragücü hiç bir maç da samsunspor diye bağırmışmdr ki biz bağırıyoruz arkadaş bırakalım ankara gücünü ne faydaları var ki bize hadi ordu diye bağırmak güzel onlarda süper lig de her maç bağırıyor samsun diye.

Chicagolu55

Ben kesinlikle karşıyım ne Bursa ne Ankaragücü. Her maçta onların atkılarını ve formalarını stadımızda görmekten bıktım. Almayacaksın stada böylelerini. Ayrıca Çarşambaspor atkısıyla gelene bile karşıyım. Ne o öyle renk cümbüşü gibi milletin ağzına sakız oluyoruz sonra...

Levent ÖCAL

Şu çılgınlar grubuna bayılıyorum arkadaş, 1-1 bitmiş maçın sonunda bile koydukmu yapıyorlar ya. Siz birtanesiniz.  >l<

King1965

Özcan İNAN

Besim hocanın oyunda herşey kötü gidiyorken 80. dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmama ısrarına bir türlü anlam verilmiyor olsa gerek artık Serkan Çalık'a da bir şans verilmesi lazım...Ahmet'in kaçırdığı gole zaten kelimeler yetmiyor...Kötü futbola bu sonuç bile iyi...Beraberlik golünden sonrada koyduk mu diyen zihniyeti ayakta alkışlamak lazım...Umarım sahaya giren taraftar olayı yüzünden düşündüğümüz gibi büyük bir ceza yemeyiz... samsunspor_x

Özcan İNAN

Bu arada bu saatten sonra hoca değişikliği bize daha çok zarar verebilir şu sezonu bir atlatalım inşallah önümüze bakacağız. samsunspor_x

usare

Özcan İNAN

Urfanın ve Antebin bu haftaki mağlubiyeti ve Denizlinin beraberliği ile geçen bir haftada 3 puan ilaç olurdu.

brigand

Böyle tabirler kullanmak sitenin kurallarına ve geleneklerine uymuyor. Sövdüğünüz kendi taraftarımız. Elbette yanlış giden şeyler var ama çözüme kendi içinizdeki insanları hor görerek, söverek, hakaret ederek ulaşamayız. Site üyeleri olarak eleştirinin de övgünün de en kararlısını yapmak daha iyi olacaktır.

seyf55

eyvallah hocam haklısın da kastettiğim bize taraftarlık yapmıyor artık doldum hakaret etmemem lazım ama dayanamıyorum tribünlerimiz artık rengarenk olmaya,baska takımlara sloganların yapıldıgı bir yere dönüsüyor tek sloganın samsunspor için renklerin bie tek kırmızı beyaz siyah oldugu tribünler olmalı yozlaştı iyice taraftarlarımızn bazıları kıme ne olursa olsun kımın takımına ne yapılırsa yapılsın bizi ne ilgilendirir onları dusuneceğimiz eforu SAMSUNSPOR umuz için harcamalıyız lütfen kendimiz olalım kırmızı beyaz siyah...