PTT 1. LİG 24. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Torku Konyaspor

Başlatan berusa55, 24 February 2013, 18:10:58

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Bir tek ben mi Abdülkadir yanlış yerde oynuyor diye düşünüyorum acaba.Bu adam direk golcü değilmi.Forvet arkası gibi oynamaya çalıştırıyoruz adamı.Yeri geliyor Şaban'ın yanında görüyorum kendisini....

GurbetciFanatik

Saban  ile Musa  ciksin
Ahmet Ari  ile Lokman girsin

Bende maca bakmadan atiyom iste kafadan

ChucKeR

Alıntı yapılan: ugurozkan - 03 March 2013, 16:47:56
a.kadir'i bu kadar geride oynatmanın anlamı ne

stoperlerin kucağından kurtarmak. demarke top kullanmasını sağlamak lazım, tekniğinden faydalanamıyoruz diğer türlü.

SametYılmaz55

ayağa paslar yapıp kanatları kullanmamız lazım.konya kapandı dan dun top oynuyoruz.bu şekilde şişirme toplarla gol bulmamız çok zor.kanatları bir iki kez kullandık tehlikeli olduk.konyayı başka türlü açamayız.pres yapıyorlar deli gibi ayağa paslarla yorup kanatlardan açılacak ortalarla gol bulursak buluruz başka türlü çok zor

ethm55

nedir bizimle çekemedikleri mk hiçmi sevmezler bizi konya snnde mk  :kafa:

brigand

Dimitrov' un daha hareketli olması lazım çünkü Abdulkadir kanatlarda çok sıkışıyor. İleri uçta biraz yardımlaşabilirsek atarız. Ama Konya' nın hızlı atakları çok tehlikeli olacaktır. Çok hareketliler ileride ve kanatlarda.

lato

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 03 March 2013, 16:48:31
Bir tek ben mi Abdülkadir yanlış yerde oynuyor diye düşünüyorum acaba.Bu adam direk golcü değilmi.Forvet arkası gibi oynamaya çalıştırıyoruz adamı.Yeri geliyor Şaban'ın yanında görüyorum kendisini....

Bence Abdülkadir'in Haluk'un gerisinde oynaması daha doğru. Hem sert şutlar çekebiliyor hem de hava toplarında Haluk'un indirdiği toplarla tehlikeli olabiliyor. İnşallah ikinci yarı şansımızı da yanımıza alıp golü yazarız. Penaltı kötü oldu yoksa çok daha farklı konuşurduk şu an

samsunum

yine konyalılarla küfür yarışındayız yeter da

kavak_55

musa sinan çıkmalı serkan çalık girmeli acil olarak,

Sol Açık

Arkadaşlar maçın ilk 15 dakikasını seyredemedik. Ama kesin olan 35.dakikaya kadar Konya harika oynadı. Bizim çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum, Konya çok iyiydi. Ortasahada çok iyi bastılar, oyun kurmamızı engellediler ve hücumda kanatlara doğru çapraz koşularla savunmanın dengesini bozdular. Penaltı Şaban'ın dengesizliğinden oldu, ama gol geliyorum diyordu. Başka da yiyebilirdik.

35'ten sonra ise bizimkilerin agresifleşmesi ile de beraber daha etkili olmaya başladık. Daha önceki maçlarda da demiştim. Bizim takım top rakip ceza sahası çevresinde olduğunda etkili oynuyor, baskı ile topu oralarda tuttuğumuzda rakibi boğuyoruz. 35'ten sonra bir ölçüde bunu yapmaya başladık ve çok net olmasa da pozisyonlar bulmaya başladık.

Bizim takım hırslandığında daha etkili oluyor ve bence Konya'nın etkili oyunu bizimkileri hırslandırdı.

Konya son 3 maçta 7 puan aldı ve iddialı konuma geldi. İyi bir takım oldukları her hallerinden belli. Erdal ve Ars çok iyi oyuncular olduklarını ilk yarıda da gösterdiler. Maçın zor olacağı belliydi, ama 2.yarıdan ümitliyim. Oyunu rakip yarı alana yıkarsak, maçı alabiliriz.

senol

kere defansa,musa aydın orta sahaya alınmalıdır.

GençKozluklu

2. yarı maçı 3-1 alırız. Üzerimizdeki ürkekliği attık. Atacağımız bir gol ile rakip panikleyecek peşi gelecektir. İnşallah. Takım iyi toplardı ve baskıyı kurdu son bölümelrde.

ChucKeR

ben deplasmanda önde olmasaına rağmen bu kadar hızlı ve istekli çoğalan takım görmedim bu ligde.

bence çevirmemiz zor , biz bireysel bir takımız koordinemiz zayıf rakibe göre bayağı zayıf. 1 puana tavım dediğim gibi.

Sol Açık

Oyuncu değişikliği için erken olduğunu düşünüyorum. Girebilecek oyuncular ise maçın gidişine göre Ahmet Arı veya Serkan Çalık. Dengeli oyunda Ahmet Arı tercih edilmeli. Maçı rakip ceza sahası çevresine yıkabilirsek ise Serkan Çalık işe yarayabilir. Ancak Denizli maçındaki gibi ortasahadan adam alıp Serkan Çalık'ı oyuna sürmek intihar olur!

Yine oyunun gidişine göre, Turgay'ı sağ beke alıp (veya oyuncu değiştirmeden Ercan'ı sağ çizgiye çekerek savunmayı üçleyerek), Musa Aydın'ı hücuma sürmek de hiç saçma olmayan bir seçenek olabilir. Musa Aydın her zaman önemli bir hücum silahıdır!

qunqor55

vay be müslüm baba çalıyor mabedde mekanın cennet olsun baba