PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

Tufan

düşündüm kaç sezondur bu kadar rahat bir maçımızı hatırlayamadım. Teşekkürler LORIA  :holey:

55_OrHaN_55

Bizim de klas ve teknik frikik golümüz oldu şükürler olsun. Bu günleri de gördük.

SSKLA

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 10 February 2013, 21:25:23
Mustafa denizli, ümit kayýhan farketmez! Söz konusu rize ise her türlü takla atrýrýz. :)
Allah'ýn için Saldýr SAMSUN'um...

Dedim dedim ne oldu vol 253643374756435. :)

samsunmania

Sol Açık

Bence kümede kalma hedefi artık tamamdır.

Denizli deplasmanından da 3 puan alırsak, 2.yarıdaki 6 maçta 13 puan almış olacağız ve play off gerçekçi bir olasılık haline gelecek. Bu takım bu olasılığa yürümeye başladığında, bu ligde bizi durdurabilecek bir takımın olduğuna inanmıyorum.  ;)

SametYılmaz55

55_OrHaN_55

Ben de işyerinde millete "Rizeden çok korkuyorum. Çok klas takım." diyip durdum. Şimdi futboldan anlamadığım konusunda söylentiler çıkacak.  :deli:

cakir55

Helal olsun tüm oyuncularımıza, müthiş oynadık.Dimitrov bu lige fazla olduğunu bir kez daha gösterdi.

55.hakan

Kadroyu görür görmez harika kadro dedim çünkü kadro ofansifti ve Biz hücum oynayınca kazanıyorduk.Allah a şükür kazandık.Hoca deplasmanda da böyle kadro çıkar ve ofansif oynat.

55_OrHaN_55

Bizim Musa efendi nasıl oynadı? İlk yarıyı izleyemedim de :)

GurbetciFanatik

Yorum yapalmayacak kadar hersey güzeldi.
Harikasiniz cocuklar

Gorkem

desperate1

bi ara 'napardım bilmem' söylendi izlerken utandım fb taraftarının tezahüratı(ayrıca b*k gibi) bu kadar özenti tribün olamaz yazık!!!!!!!!!!!!

Sol Açık

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 16 February 2013, 17:11:05
Bizim Musa efendi nasıl oynadı? İlk yarıyı izleyemedim de :)

Fena değildi, sonuçta sağ bek oynuyordu. Hücuma gidince etkinliği haliyle artıyor. 2.goldeki frikiği Musa kazandırdı, daha doğrusu ceza sahası çizgisindeki faul ona yapıldı.
Ama 40.dakikada bir pozisyonda (görebildiğim kadarıyla) ters bastı ve sakatlandı. Sonra 5 dakika sakat sakat (sekerek) oynadı, 2.devrede de oyundan çıktı.