PTT 1. LİG 20. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor

Başlatan 55__Gurbet__55, 27 January 2013, 17:13:54

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

isyan

oh be sirada bolu  :)
yalniz hayatim da bu kadar bilgi yoksunu spiker görmedim  :rulet:

evolution55

2-0 dan sonra geriye yaslanmaya hiç gerek olmadığını gördük,biz oyunumuzu oynadığımız sürece sorun yok,iyi top yapıyoruz.

kadir55ist

bu ruhu hepimiz özlemişiz
maşallah diyelim
taraftar futbolcu teknik ekp sanki kimse stadı terk etmek istemiyor.

europe_55

iste bu.
Galibiyet hepimize hayirli olsun, devami gelecek Insallah.  samsunspor_x

samsunmania

Bugün defansta top çevirirken çok pas hatası yaptık.Bence nedeni ürkeklik. İleride bunu ve geriye yaslanma hastalığını atlatırsak yenemeyeceğimiz takım yok. Teşekkürler SAMSUNSPOR'UM.

kumköylü ahmet

evolution55

maç sonu röportaj yapan amca bile sıyırmış kafayı  :D

55_OrHaN_55

Kartalsporlu oyuncu pozisyonun penaltı olmadığını söylüyor.

Sol Açık

Çok önemli ve güzel bir galibiyet oldu. Abdülkadir, Dimitrov ve Soner bu galibiyetin mimarlarıdır. Abdülkadir 2 gol attı, Dimitrov 2 gol attırdı, Soner de 3 gol çıkardı. Takımımız özellikle top rakip sahadayken çok etkili. Müthiş bir forvet hattımız olduğunu düşünüyorum.

Ama ben 50.dakikadan sonra oyunu rölantiye almaya çalışmamızı anlayamıyorum. 65.dakikada kalecimiz zaman geçirmekten sarı kart gördü. Evet, galibiyete çok ihtiyacımız vardı ama bizim takım oyunu tutabilecek bir yapıda değil. Dolayısıyla, top kayıpları ve pas hatalarıyla az daha rakibi oyuna ortak ediyorduk!

Bizim takımımız ilginç bir karakterde. Topu ileriye atıp, baskıyla rakibi zorlayıp, beklerin de desteklediği hücum hattıyla boğuyoruz. Ama oyunu rölantiye almak, oyunu tutmak falan bizim harcımız değil.

Biraz da şansla bu takım yukarılara tırmanacaktır. Bu galibiyetle kümede kalma hedefinde çok önemli yol aldığımızı düşünüyorum. Buna karşın Bolu maçı, ligdeki hedefimizi büyütmemizi sağlayabilir. Haydi Samsunum!  >l<

ibrakadabra55

Ben bu maçta açıkcası sahada Samsunspor'u göremedim BARCELONA gibi top oynadık BARCELONA :D
Bu takımın kurulmasında emeği geçen tüm yönetici kardeşlerimiz/abilerimize çok çok çok teşekkürler  >l< >l<

Gorkem

yendik be şükürler olsun,teşekkürler Samsunsporum...  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l<

samuray

nihayet üs,üst.e 2 maç kazandık skor güzel trübünler güzel tablo güzel her şey güzeldi , yalnız çok ypozisyon verdik soner mutlak golleri önledi bu basit hataları yapmamamız gerekir maça damgasını vuran lar abdülkadir soner dimitrov artık çıkışımızın devamı gelir inşallah bolu maçından da galip gelemiyorsan yenilme mantığı öne çıkıyor 3 puıan olursa tadından yenmez tabiki teşekkürler yönetim teknik ekip taratarlarımıza hepsini buradan alkışlıyorum >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

55(tuncay)55

:holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :--* :--* :--* :--* :--* :--*
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun:
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar

Desiqner

Allah'ım sana şükürler olsun...
Heyo çekilin yoldan SAMSUNSPOR geliyor...