PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Göztepe

Başlatan berusa55, 20 January 2013, 16:31:47

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Göztepe'li biri maç biletinin ne kadar olduğunu soruyor, bizden biri adam gibi cevap veriyor , sonra Göztepe'li yavşağın biri çıkıyor ( Bize bedava dediler ) diyor.
Şimdi ben buna olu orta sövsem rahatlayacak ama ondan sonra ortalık karışacak . En iyisi şu maç bitene kadar td den uzak durmak

seyf55

samsun 55

maçın hakemi mustafa aydınmış

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad   : MUSTAFA AYDIN
Meslek   : Yöneticilik
Lisans Bilgileri
Lisans No   : 18261
Klasman   : Üst Klasman Hakemi
Bölge   : TRABZON

King1965

vay anasını  :kafa: :kafa: >:MUSTAFA AYDIN

Arkadaslar bu macdan 3 puan alamazsak samsunspor için kara günler o zaman başlar

samuray

King1965

23 January 2013, 19:32:29 #65 Son düzenlenme: 23 January 2013, 19:40:09 King1965
Misafir tribünü fiyatları 2 TL değil dimi ? yapmayın bari şu göztepelilere faiş fiyattan verelim bileti ya. Bizim taraftar gidince basıyorlar zammı bizde biraz fiyatı artıralım .

Ahmeti

misafir tribünü kale arkasında olduğu için fiyat 2 tl.

Ama o kadar isterdim ki misafir tribününün şirinlerin sol tarafındaki kapalı tribünde olmasını

King1965

emre

bizden biri yazınca atlıyorlar, kendi içlerndeki şerefsizlere kimse sus demiyor. Td'de sürekli aktif olmaktan kafayı yemiş yüzde atmışı. Hazımsız ve kibirliler. Yenersek her açıdan süper olacak.

Galibiyet alabilmeyi unuttuk. Yeni topculara sinmeden bu hava 3 puan almamız gerek. Şu zamanda böyle stresli bi maç yerine üst sıralarda ki bi takımla oynamayı tercih ederdim.

lato

Takım zaten kazanmak zorunda olduğunu biliyor. Taraftar da stadı doldurursa üstlerinde iyice baskı oluşacak. Elimizden geldiğince göztepe taraftarıyla atışmaya diyaloğa girmeden takımı ateşlememiz lazım. Üstlerindeki baskıyı coşkuya çevirirsek farka gideriz göztepeye de kapaklık bir cevap vermiş oluruz. Atışmalara girip seviyeyi yerlerde gezdirmeye gerek yok. Zaten Suat Kılıç muhabbetine millet iyice bezdi bu iki camiadan Td'de.

Serkan

o başlığa karşıyaka videolarını koyan  kim ? yani bize ne *** ? adam dese ki elin şeyi ile mi gerdeğe gireceksiniz ne yazacaksın ? yok ya ha taşşak geçtiğimiz rize denizli ha biz hiç bir fark kalmadı artık

buonanotte

Maç sonuna kadar yazmayalim.Ben yazamiyorum zaten ortaligi yatistirmaya kalkerken ban yedik.Her geçen gün dahada siciyoruz td`de.

Serkan

ne oldu bize ki 2 sene önce millet kıskanırdı şimdi biz milleti kıskanıyoruz...

ismail

td ye ilk kez girdim, 4 sene önce bafraspor-göztepe maçını izlemiş birisi olarak düştüğümüz hale utandım..