Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 26 November 2012, 17:50:54
besim hoca tam zamanında devraldı görevi..hem kısa hem de uzun zaman aralığında büyük işler başaracağına inanıyorum..

Sadece Samsunspor

Çok felsefik konuşuyon hocam bşze konuşan değil oynatan lazım. Az laf çok iş

nomak55

O konuştukları doğru düşüncelerin sonucunda ortaya çıkan şeyler..Önce düşüncede doğruyu yakalamak lazım ki sonra bunun peşinden gidilsin. Bu anlamda doğru yolda ilerlediğimize inanıyorum.

orhan

Hocam santroforsuz maçı tamamladık bunu anlamakta zorluk çektim.Buca sporun stoperleri en rahat maçlarını oynadılar.

binikalamadım

hocam keşke canberki ofansa yönelik orta sahanın sağına koysaydın...sağ bektede fena değildi gerçi...musa aydını da erdem şen gibi ilk onbirden yedeğe çekmelisiniz bence...

orhan

02 December 2012, 17:39:58 #95 Son düzenlenme: 06 December 2012, 20:33:11 orhan
Hocam bu takımda bu formları ve güçsüzlükleri ile şenol demirci,Musa Aydın Ahmet Arı Kesinlikle oynayamaz.Onlara verilen şansı kendi alt yapıdan gelen oyunculara vermeliyiz.Kim ne derse desin eldeki malzemeye bakarak bu takımın santroforu Adem Sarı dır.Canberk sağ önde kullanılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum Turgay ise sağ bekte değerlendirilebilir Sezon bitti biz hala takım kurgusunu oluşturamadık.Sakatlıktan dönen oyuncularda kendilerine iyi bakmalılar çünkü onlara şu durumda çok ihtiyaç var Kaybedilecek zamanımız yok diye düşünüyorum.Takdir sizin  

Sadece Samsunspor

Bi git hoca ya Erhan hocanın gözünü sevim ya

5trawberry

Yeminle Erhan hocayla daha iyi futbol oynuyorduk, bu nela 3 haftadır eziliyoruz. Kaleyi bulan şut yok.

Theofanis Gekas

erhan hoca görevdeyken kan değişikliği iyi gelebilir diyodum bugün anladım ki bu takımın başına morinhoda gelse bi bok olmaz

ugurozkan

hayatımda hiç bu kadar utanmadım.
adem'i çıkartıp turgay'ı aldın. top oynamadan kazanacağımız maçı verdin. adamların pilot takımına yenildik lan. bundan sonra barçayı yensen de bittin benim için.

55.hakan

Gol atmamak için çabalayan takım Samsunspor

sercan5592

Erhan hocayı şimdiden aramaya başladık

AllydeenleaR

bu takımın hocalık bişeyi yok. 75ten sonra yoktan 2 gol yiyosan hoca napsın defansa kendisi mi geçsin.
hocaya b.k atmayalım takımda bi numara yok.

cany

daha dün geldi hoca ne gönderilmesi. adamlar top oynamaktan acizse hoca ne yapsın

hacettepeli

orta saha ve forvetlerimiz şu an ptt liginin en kötüleri. bir tanesi bile iyi değil. defansa bir şey diyemem ben beğeniyorum.takım savunmasında sıkıntı var. roberts desen gol atamayan bir forvet. hoca bütün bunları bilerek gelen Samsunlu bir insan. bence hocaya laf söylemek haksızlık olur oyuncu değişikliğiyle bu iş olsaydı robertsi yedekten hep oyuna alıp gol kralı yapardık ... oyuncularda iş yok.