PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Tamam herkesin bi kapasitesi var ama mücadele edemicek kadarda kötümüsünüz.
3 Metre yanindaki adama pas veremicek kadar bencilmisiniz.
Sayin yönetici arkadaslar sizin ne kadar Maddi SIKINTIDA oldugunuzu herkes biliyor.
Devre arasi ayni bunlar gibi gelecekse hic bosuna kendinizi daha zorlayip transfer yapmayin , az olan paranizi sokaga atmayiniz.
Giden kazma gelen Odun oluyor. iyi kötü bunlarla bu sezonu insallah düsmeden kurtaririz.

beşnumara

Ben besim hocayı tanıyorsam ikinci yarı canberki alır. Maçı izlemiyorum anlaşılan işler iyi gitmiyor. Golü duran toptan atarız ama önce sahada şabanın olması lazım.

babasamsunlu

takım kötü oynayınca taraftarlık bitiyormu..?
takım maç yaparken ne kadar kötü oynarsa inanç bitiyormu?
taraftarlığın amacı nedir?

maçtan sonra istediğiniz eleştiriyi dibine kadar yapın ama maç oynanırken yapmayın benim dediğim.
yada ne yaparsanız yapın.
Alacaz Allahın izniyle bu maçı.

BEŞİKTEN_MEZARA

Hakan Arslan başta olmak üzere kaza ile futbolcu olan bir sürü futbolcu bünyemizde olduğu sürece bu tablolalar alışmamız lazım , insanı futbol sevgisinden soğtuyorsunuz yeminle az şut çeker ulan bir takım ama şut özürlü olduğunu bile bile de kaleye şut çekenler neden bizi bulur anlamadım yıllardır ..

55erhan55

Gurbetçi fanatik kardeşim yazdığın her cümlenin her satırına katılıyorum mücadele etmessen olmaz.

kalptenþimþek

benim de sevdam ankaragücü maç bitsin duruma göre samsunspor da olabilir..

binikalamadım

ankaragücü durumun üstüne yatmayıp saldırırsa bu maçı alamayacağız galiba...

kritik dakikalarda oyunun gidişatına göre 3 isabetli değişiklikle bu maç alınabilir...hadi besim hoca göster hünerini

ChucKeR

adem sarı en ilerde oldukça bu işin olmayacağı belli artık, sevmesem de ahmet arı ileri uca geçmeli.

BEŞİKTEN_MEZARA

İlk yarı üzerinden görünen tablo bu maçı alsınlar sorun maç değil ben sahada 
yürek istiyorum

samsunluhakan

maç 2-1 veya 3-1 bizim inşallah hadi samsunum güldür yüzümüzü

55erhan55

Tamam kötü oynayabilirsin ama önünden geçen topa müdahale etmessen bu iş olmaz kaldıki bu taraftar bu takıma 10 haftadır sahip çıkıyor sonuç.

cgr

Haydi 2.yarı inşallah daha iyi olup, bu maçı çeviriyoruzzz..

ChucKeR

bütün faturayı ademe kesmiyorum kesinlikle bütün takım kötü ama tek görevi de gol atmak değil malesef,

Desiqner

oguz_5528

Bu kadar dan dun top oynanmaz,erdemi hiç beğenmedim bu gün.Kaybedeceğimiz puan ya da puanlar moralleri bozar