PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

jean

yenin artik isin tadini kacirdiniz lami cimi yok yeneriz insallah

mehmet yılmaz

Sabah 6 ucagiyla samsun'dan ciktim. Dalaman üzerinden Fethiyeye ulastim. Orada bir isim vardi. Saat 17'de otobusle oradan ayrildim. İzmir'e gecmek icin. 5 saattir yoldayim. Su an aydin otogarindayim. Daha 1.5 saat yol varmis. 100 km'yi 1.5 saatte gidiyor. Bir suru yere ugruyor. Acayip yorgunum. Yol bitmiyor. Ama insallah yarin 3 puan alirsak unuturum hepsini.

seskat

Bugün işim gereği izmirdeydim. Konak yakınlarında dolaşıyordum. Birde baktım bizim otobüs. Bambaşka bir mutluluk yaşadım. Gelen geçen otobüsümüze bakıyordu. Armana kurban olayım. Yarın Manisadayım allahın izniyle. Alacaz bu macı. Başka yolu yok.

beşnumara

Abi artık beceriksizlik şanssızlık bitsin de kazanalım.Görüyoruz işte bu sene takımlar çok kötü.Böyle giderse haftaya urfayı da yenemeyiz çok fena dağılırız.Onun için Allah için yakaladıklarımızı kaçırmayalım geride dikkatli olalım.Manisanın kale iyi değil.Allahım güldür yüzümüzü.

ali ihsan

Sabah düşecez yollara.Pesindeyiz Samsunspor.Ama bu sefer basalım da dönelim daa

Recep

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 11 November 2012, 00:17:53
Sabah düşecez yollara.Pesindeyiz Samsunspor.Ama bu sefer basalım da dönelim daa
hadi git yat sabah erken kalk yolumuz uzun

samsunmania

uqur55

web tvyi kullancaklar real player indirin donma yaşamazsınz..

celebi

Recep

Recep

celebi

Şu an yanımda bilgisayar başında kos kos vakit geçidiyor Allah donus yolunda da keyfimizi bozmasin.reis horon esliginde deplasman yapiyor

S.b.ç Çağrı

bugün yeneceğiz 3 puan hasretine son vereceğiz

celebi

Manisaya varmak uzereyiz. Radar cezasi yedik maalesef